VM håndbold

Nøddesbo sendte tilskuerne i ekstase: 'Man kigger rundt... hvad er der sket?'

Lydniveauet steg pludselig markant under torsdagens håndboldkamp. Grunden var den danske stregspiller Jesper Nøddesbo.

Jesper Nøddesbo er meget mere end en fantastisk håndboldspiller. I hvert fald for de danske håndboldtilskuere og TV 2 SPORTs ekspertkommentator Bent Nyegaard.

Fra tribunen kunne de 5.112 fremmødte i Brøndby Hallen både nyde Danmark slå Holland 29-20, men måske mere vigtigt for en stor del af dem: Jesper Nøddesbo tilbage på en dansk håndboldbane.

Da stregspilleren kom på banen efter 25 minutter, brød jublen i hvert fald løs i en grad, der ikke kunne undgå at bemærkes. Lidt ligesom i en af de mange andre kampe med Nøddesbo på landsholdet.

På kommentatorpladserne gik det da heller ikke ubemærket hen hos de faste håndboldkommentatorer Thomas Kristensen og Bent Nyegaard.

- Det er altså pigernes ven, der er kommet på banen her, Jesper Nøddesbo, sagde Thomas Kristensen, mens hans makker Nyegaard fulgte op:

- Man kigger rundt og siger, ”hvad er der sket”. Der er bare sket det, at super flotte Jesper Nøddesbo er kommet på banen.

Han må også være vant til det efterhånden. Gang på gang er han efterhånden blevet tiljublet for sit udseende.

Den danske landsholdsstreg fik scoret en enkelt gang i kampen på fire forsøg, og efter kampen var han yderst tilfreds med opbakningen fra tribunen i Brøndby Hallen.

- Det var en dejlig fornemmelse. En vild modtagelse at få her i Brøndby Hallen, sagde Nøddesbo til TV 2 SPORT.

Det er i øvrigt ikke kun på banen, at Jesper Nøddesbo smider tøjet og bliver tiljublet. Uden for banen har han også før vist, at han er klar til at smide tøjet i den gode sags tjeneste.

Danmark spiller næste kamp i EM-kvalifikationen, når de søndag møder Letland. Den kan du se direkte på TV 2 fra kl. 15.50.