Håndbold

GOG-træner forlængede i marts - men nu stopper han til sommer

Jakob Larsen har været cheftræner i GOG i fem sæsoner, men til sommer er det slut Claus Fisker / Scanpix Denmark

Jakob Larsen har fulgt sin mavefornemmelse og forlader GOG til sommer efter fem sæsoner i spidsen for Gudmes stolthed.

Det er kun otte måneder siden, at Jakob Larsen forlængede sin kontrakt i GOG til sommeren 2018. Men nu stopper han i stedet til sommer.

GOG-træneren har en klausul i sin kontrakt, hvor han kan stoppe et år før tid, og den har både Jakob Larsen og GOG's direktør ønsket at bruge. 

- Kasper Jørgensen og jeg har kendt hinanden i mange år og kender også hinandens fornemmelser og følelser for tingene, og da vi kiggede hinanden dybt i øjnene i sidste uge, kunne vi godt mærke, at tiden var ved at rinde ud, siger Jakob Larsen til TV 2 SPORT. 

GOG har brug for ny inspiration, og Jakob Larsen har brug for en ny udfordring efter fem sæsoner med ansvaret for taktiktavlen og træningen hos den fynske håndboldstolthed. 

I maj vandt GOG DM-bronze, men den nye sæson er indtil videre gået knap så godt. GOG røg ud til Aalborg i kvartfinalerne i pokalturneringen, og i 888ligaen ligger klubben lige nu blot nummer 10. 

- Jeg skal ikke kunne sige, om beslutningen havde været anderledes, hvis vi havde ligget højere i tabellen, eller hvis vi havde vundet pokalkvartfinalen. Status er, at vi er, hvor vi er. Status er, at man har en fornemmelse i sin mave - den har Kasper Jørgensen haft, og den har jeg haft - og derfor har vi også gjort op med os selv, at det her er den rigtige beslutning, forklarer Jakob Larsen. 

- Og efter vi tog beslutningen her i sidste uge, har vi kunnet mærke, at det har været den rigtige beslutning for os begge to. Det er en skilsmisse uden sure miner, fastslår GOG-træneren 

Han afviser at have et nyt job på hånden og udelukker ikke, at han kan finde på at tage et sabbatår, hvis det rigtige tilbud ikke dukker op. 

GOG møder lørdag KIF Kolding København på udebane i Kolding. Se kampen i håndboldmatchen på TV 2.