Håndbold

Dansk OL-bøddel forlader også FC Midtjylland

FC Midtjylland bekræftede tirsdag middag, at Fie Woller skifter væk. Nu følger endnu en spiller trop. Rumæneren Eliza Buceschi rejser nemlig hjem.

Hjemveen blev for stor for rumænske Eliza Buceschi, der stopper på kontrakt hos FC Midtjyllands håndboldkvinder om en måned. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Tilbage i marts var hun Danmarks helt store OL-bøddel, da hun scorede 10 mål og imponerede stort i Rumæniens sejr på 32-25 mod Danmark i OL-kvalifikation i Århus.

Det blev starten på en turnering, der endte med stor dansk nedtur, og i stedet kunne Rumænien og Montenegro sætte kurs mod OL i Rio. 

Tilbage i april hentede FC Midtjylland hende så til klubben med start i sommer, men efter få måneder er det slut i klubben. Savnet til familie og venner er blevet for stort.

- Det har været en svær beslutning at tage, men jeg føler, det er den rigtige. Jeg har brug for at komme hjem og være tættere på familien og mine venner og udvikle mig som spiller i vante omgivelser.

- Holdet har en fantastisk energi, og ved træning har jeg kun set glade ansigter. Alle på og omkring holdet har været gode til at se tingene fra den positive side – også når der har været udfordringer. Det vil jeg forsøge at bringe med mig til Rumænien, siger Eliza Buceschi, der ligesom Fie Woller forlader den midtjyske klub.

FC Midtjylland har valgt at imødekomme Buceschis ønske om at vende tilbage til Rumænien, og dermed stopper samarbejdet per 15. december i år.

Søndagens Champions League-opgør mod CSM Bucuresti bliver Eliza Buceschis sidste kamp for FCM Håndbold.