VM håndbold

Landsholdsstjernerne om Jacobsen: - Alle kan lide den måde, han arbejder på

Alt tyder på, at Nicolaj Jacobsen om kort tid kan kalde sig håndboldlandstræner. I så fald har DHF truffet en særdeles populær beslutning

Sjældent har en beslutning været så populær i håndboldkredse, som hvis DHF ender med at overdrage ansvaret for de olympiske håndboldmestre til Nicolaj Jacobsen.

Aftalen er efter alt at dømme på plads. Underskriften mangler. Men der er ingen grund til tøven på grund af manglende opbakning fra de involverede. Tværtimod.

- Jeg tror nærmest ikke, jeg har snakket med en spiller, som ikke har kunne lide den måde, han arbejder på. Stenhårdt, men han har stadig et rigtig godt forhold til sine spillere, lyder det fra landsholdets største stjerne, Mikkel Hansen - og fløjspiller Lasse Svan Hansen bakker op.

- Hvis det skulle blive Nikolaj, som bliver landstræner, så ser jeg også frem til det. Uanset hvem det bliver, så har vi jo alle sammen tænkt os at bakke op om det og klø på. For vi er der alle sammen for én ting, og det er at vinde medaljer til Danmark. Det gik jo meget godt sidste gang, siger Lasse Svan Hansen.

- Jeg synes, der er mange fine kandidater, som DHF højst sandsynligt har at vælge imellem. Nikolaj kender jeg personligt rigtigt godt fra min tid i BSV, hvor han var assistenttræner, og mit sidste år i Rhein-Neckar, hvor han var cheftræner. Og jeg har da heller ikke noget dårligt at sige om Nikolaj, siger Niklas Landin, der er anfører for landsholdet.

DHF's formand, Morten Stig Christensen, afviser ikke, at afløseren for Gudmundur Gudmundsson på håndboldlandsholdet kan blive en deltidsansat.

Noget tyder på, at de varme anbefalinger af Nikolaj Jacobsen har båret frugt. DHF har allerede åbnet for, at den nye landstræner kan være deltidsansat - en mulighed, der åbner døren for at Nikolaj Jacobsen kan varetage landstrænerjobbet ved siden af sit job som træner i Rhein-Neckar Löwen.

Nikolaj Jacobsen forlængede tidligere i år sin kontrakt med Rhein-Neckar Löwen, som han i sidste sæson førte til det tyske mesterskab i håndbold.

Afstemning

Hvem synes du, der skal afløse Gudmundur Gudmundsson?