Har de ramt rigtigt? Se eksperternes bud på 'Efterårets hold'

Hvem har været efterårets bedste i Primo Tours Ligaen? TV 2 SPORT's eksperter giver deres bud på et drømmehold i sæsonens første ni runder.

Stillingen før 10. runde

1 Viborg HK 17 p.
2 FC Midtjylland 16 p.
3 Odense HC 14 p.
4 Team Esbjerg 13 p.
5 København Håndbold 10 p.
6 Nykøbing F. Håndbold 9 p.

7 Silkeborg-Voel KFUM 7p.
8 Randers HK 7 p.
9 TTH Holstebro 6 p.
10 SK Aarhus 5 p.
11 Ringkøbing Håndbold 4 p.

------------------------------------
12 Skanderborg Håndbold 0 p.

Med onsdagens tiende spillerunde i Primo Tours Ligaen lukkes efterårssæsonen ned, og det er dermed tid til at gøre status blandt de 12 bedste hold i dansk damehåndbold.

På TV 2 SPORT følger vi hele tiende spillerunde, som afvikles med seks kampe samtidig, og undervejs afrunder vores eksperter også første del af sæsonen - blandt andet med deres bud på efterårets drømmehold.

Der er nemlig mange forskellige profiler, der har markeret sig i den første ni runder af sæsonen. Så kan man overhovedet vælge de syv bedste frem for andre? Vi har bedst vores eksperter om at forsøge.

Bent Nyegaard stiller følgende syv spillere på banen som sit bud på efterårets mest slagkraftige hold, og på trænebænken får Viborgs Allan Heine ansvaret for besætningen:

- Han har gjort det meget fornemt. Specielt med tanke på, at det er uden Rikke Skov. De har mistet et enkelt point ud af 18 mulige, og de har kvalificeret sig til Final Four. Det kan ganske enkelt ikke gøres meget bedre.

Bent Nyegaards byd på 'Efterårets hold'

Trine Nielsen er enig i Bent Nyegaards trænervalg og har også peget på Viborgs Allan Heine som bedste træner med begrundelsen:

- Han har kittet Viborg HK sammen til en enhed, hvor alle kender deres rolle. Han lader spillerne komme til, men tager styring, når der er brug for det. Han formår at få det bedste frem i sit hold.

Trine Nielsens bud på 'Efterårets hold'

Peter Bruun Jørgensens trænervalg er faldet på Kristian Kristensen, som har styret FC Midtjylland gennem et turbulent efterår:

- Han har løst den meget vanskelige opgave at overtage et hold, som var meget kede af miste deres træner. FCM har spillet godt i ligaen og leveret fantastisk i Champions League på hjemmebane mod nogle af vedens bedste klubhold. Holdet virker mere frigjort, og det har løftet flere spillere - blandt andet Sabine Pedersen og Stine jørgensen, som aldrig har været bedre.

Peter Bruun Jørgensens bud på 'Efterårets hold'

Hvem har sat det rigtige hold?

Selvom de tre kloge hoveder er enige om flere af spillerne, så er der forskel på de tre hold. Men hvem har ramt rigtigst? Det kan du være med til at afgøre her:

Afstemning

Tiende spillerunde byder på seks kampe, som alle fløjtes i gang klokken 19.30:

FC Midtjylland - København Håndbold

Skanderborg Håndbold - Ringkøbing Håndbold

TTH Holstebro - Team Esbjerg

Nykøbing Falster - SK Aarhus

Silkeborg-Voel - Randers HK

Viborg HK - Odense HC

Hovedkampen i KONTRA Special er FC Midtjylland mod København Håndbold, men du kommer med rundt til alle seks haller i løbet af aftenen, hvor Trine Nielsen, Peter Bruun Jørgensen og Bent Nyegaard alle kloger sig på begivenhederne fra studiet i Odense.