Håndbold

Vild teknik: Se ung Nikolaj Jacobsens guide til den perfekte skruebold

Nikolaj Jacobsen havde som spiller en helt speciel skudteknik. Den var så vild, at han fik lov til at lave en guide på TV 2.

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger så er den danske håndboldtræner Nikolaj Jacobsen kun en underskrift fra at blive landholdstræner for Danmark.

Nikolaj Jacobsen har i løbet af sin trænerkarriere vundet klubmesterskaber i Danmark og Tyskland, men forud for den succesfulde tid som træner er gået en om muligt endnu mere succesfuld tid som spiller.

Som fløj for både GOG, Bayer Dormagen, Kiel og Viborg blev Jacobsen blandt andet berømt for sine sublime tekniske færdigheder.

Især et bestemt våben i håndbold-arsenalet gjorde danskeren berømt og berygtet.

Skrueboldene.

Nikolaj Jacobsen kunne nemlig vride sit håndled som få andre i 90’erne og starten af 00’erne, og faktisk var han så dygtig til det, at han tilbage i 1995 stillede op til TV 2’s sportsprogram ’Søndagsdunk’, hvor han gav en guide til, hvordan man kunne blive dygtig til lige præcis det skud.

I indslaget, som du kan se i toppen af artiklen, kan du se en 23-årig Nikolaj Jacobsen iført et helt hvidt træningssæt, hvor han viser sin unikke skudteknik frem.

Om Nikolaj Jacobsen også skal lære sine skudteknikker fra sig, hvis han bliver landstræner for Danmark skal være usagt, men hvis de danske landsholdsspillere har brug lidt ekstra ideer til tekniktræning, så kan de jo også bare se Nikolaj Jacobsens guide øverst i artiklen.

Ps. Når du ser indslaget, så husk lyd. Musikken er næsten lige så god som Jacobsens teknik.

Nikolaj Jacobsen scorede i karrierens løb 552 mål for Danmark. Jubilæumsmål nummer 500 kom ikke fra en skruebold - det var faktisk endnu mere spektakulært, som du kan se her.

Mod Portugal den 3. november 2000 scorede Nikolaj Jacobsen et vanvittigt mål, der samtidig var nummer 500 for Danmark.