Håndbold

Landsholdsfløj vraget til EM: - Jeg har grædt mine tårer

København Håndbolds fløjspiller Anne Mette Pedersen er ikke en del af den 16-mandstrup, som Klavs Bruun Jørgensen har udtaget til EM.

Fløjspilleren Anne Mette Pedersen var en del af Klavs Bruun Jørgensen VM-trup i december 2015, men det bliver umiddelbart ikke til anden slutrunde i træk for hende.

København-spilleren blev nemlig siet fra bruttotruppen på 28 spillere, da landstræneren satte navn på de 16 spillere, der er skrevet ind i EM-truppen.

- Jeg havde håbet og kæmpet om at komme med til det her mesterskab, så det gør pisse ondt. Det bliver rigtig hårdt at se hjemmefra, men jeg kan ikke gøre noget ved det. Jeg må bare kæmpe endnu hårdere nu, siger Anne Mette Pedersen til TV 2 SPORT.

Skuffelsen har imidlertid intet med landstrænerens beslutning at gøre.

Anne Mette Pedersen er tværtimod skuffet over sig selv.

- Jeg har ikke spillet op til mit bedste angrebsmæssigt - især her i efteråret, siger hun.

- Jeg har grædt mine tårer. Det har virkelig gjort ondt, men det er mest fordi, jeg er skuffet over mig selv. Jeg respekterer Klavs’ beslutning, og han har sagt, at han ikke synes, jeg har været god nok lige nu. Det er fair nok, men så må jeg bare bevise ham, at jeg skal være med og hører til på det landshold. Det, synes jeg selv, jeg gør, når jeg spiller op til mit bedste.

EM i Sverige spilles fra den 4.-18. december og kan ses på TV 2 og TV 2 SPORT.