Håndbold

Jan Pytlick henter endnu en dansk landsholdsspiller til Odense

Stregspilleren Kathrine Heindahl skifter fra Randers til Odense Håndbold efter sæsonen.

Oprustningen fortsætter i Odense Håndbold frem mod den kommende sæson. Seneste nye skud op spillerstammen er landsholdsstregspilleren Kathrine Heindahl.

Som TV 2 SPORT erfarede mandag eftermiddag, har stregspilleren underskrevet en kontrakt med fynboerne. Længden på kontrakten er tre år.

Her følger hun i fodsporene på landsholdets anfører Stine Jørgensen, som skifter fra FC Midtjylland til Odense Håndbold, ligesom også Mette Tranborg skifter til den fynske klub.

- Kathrine er en fysisk stærk to-vejsspiller, som har udviklet sig flot i de seneste år, og jeg ser hende som en del af de kommende års ”faste inventar” på damelandsholdet. Hvis Odense skal være i toppen af dansk damehåndbold, og det er jo det, vi vil, ja, så skal vi også have landsholdsaktuelle spillere i truppen, siger Jan Pytlick i en pressemeddelelse.

Kathrine Heindahl, der i dag er mødt ind i landsholdslejren frem mod EM i Sverige, spiller sæsonen færdig i Randers HK.

Østjyderne, der lige nu ligger nummer otte i Primo Tours Ligaen, har i dag meldt ud, at træner Ryan Zinglersen stopper som træner i klubben efter sæsonen. Og tidligere på måneden blev det også officielt, at playmakeren Mie Højlund laver samme skifte, nemlig fra Randers til Odense.

- Jeg føler, det er tid til at komme hjem og prøve kræfter med et nyt projekt, der forhåbentlig gør, at jeg kan indfri mine ambitioner om at være i toppen af dansk damehåndbold.

- Jeg ser det som en god mulighed for at opnå mine personlige mål om at blive en fast bestanddel af landsholdet ved at have min daglige gang blandt andre landsholdsspillere. Og så glæder jeg mig til igen at være en del af et fynsk hold og vende tilbage til Odense, siger Kathrine Heindahl selv.

Kathrine Heindahl bliver dermed bare den seneste i rækken af profiler, der kommer til at tørne ud for Jan Pytlicks Odense-tropper i næste sæson. Landsholdskollegaen Mette Tranborg er også blevet præsenteret i Odense.