Håndbold

Toptræner er færdig i Randers HK efter sæsonen

Randers HK og træner Ryan Zinglersen har besluttet ikke at forlænge samarbejdet, når kontrakten udløber efter denne sæson.

Randers HK skal på trænerjagt.

Det står klart, efter kronjyderne og træner Ryan Zinglersen gensidigt har besluttet ikke at forlænge samarbejdet, når kontrakten udløber efter denne sæson. 

Det oplyser holdet i en pressemeddelelse mandag eftermiddag.

Ryan Zinglersen har været cheftræner i Randers HK gennem de sidste to sæsoner, og i pressemeddelelsen skriver Randers HK, at arbejdet nu går i gang med at finde en ny træner til Randers HK's kvinder.

- Arbejdet med at finde en kompetent afløser sættes nu i gang, og vi forventer at kunne præsentere en ny cheftræner omkring nytår, står der i pressemedddelelsen.

Randers meddeler derudover, at stregspilleren Kathrine Heindahl har valgt ikke at forlænge sin kontrakt efter fire sæsoner i klubben.

Ifølge TV 2 SPORT's oplysninger er det fordi landsholdsspilleren fra næste sæson skal være en del af Jan Pytlicks ambitiøse projekt i Odense Håndbold.

Randers HK har fået en særdeles svær start på dette års sæson i Primo Tours Ligaen.

Efter 10 kampe står kronjyderne bare noteret for 7 point efter tre sejre, seks nederlag og en enkelt uafgjort, hvilket placerer Randers, der sidste år blev nummer fem i grundspillet, på ottendepladsen i rækken. 

Dog er Randers HK fortsat med i EHF-cuppen, ligesom de har booket billet til pokalturneringens Final-4-stævne.