EM håndbold

Ekspert om Rikke Poulsen-afbud: - Det er synd for Danmark

Det er ærgerligt, at Rikke Poulsen ikke kommer med til EM, men hun er ikke uundværlig. Sådan lyder det fra TV 2 SPORTs håndboldekspert Trine Nielsen.

Det danske kvindelandshold må undvære målmand Rikke Poulsen til EM i Sverige, der starter til december. En skade forhindrer hende i at blive klar. Og det er et slag for landsholdet, at de nu ikke har begge de to førstevalg Rikke Poulsen og Sandra Toft med til slutrunden. Det vurderer TV 2 SPORTs håndboldekspert Trine Nielsen.

- Jeg synes, det er forfærdelig synd for Rikke Poulsen, og selvfølgelig er det også synd for det danske landshold, for der er en grund til, at de to målmænd er udtaget som de første, siger Trine Nielsen til TV 2 SPORT.

Men det havde ifølge håndboldeksperten været satset at sende Poulsen til EM.

- En Rikke Poulsen, der ikke har spillet i lang tid, er svær at nå at få helt klar. Det ville være et lucky punch at tage hende med derop. Selvfølgelig er det ærgerligt, men når nu, det er sket, må vi bare klappe i hænderne over, at vi har en som Althea, der har stået så godt i denne her sæson, siger Trine Nielsen.

I stedet for Rikke Poulsen er det nu 20-årige Althea Reinhardt, der skal gøre Sandra Toft selskab i det danske mål. Og det bliver noget af en debut for det danske stjerneskud.

- Jeg er spændt på, hvordan hun klarer det at være så ung og så ny og det at komme på så stor en scene, siger Trine Nielsen.

Håndboldeksperten åbner dog op for, at situationen med Rikke Poulsen kan udvikle sig til at blive positiv for de danske vinderchancer.

- Der er ikke nogen spillere, der er uundværlige. Vi kan håbe på, at Althea er fuldstændig iskold og bare står, som hun gør hjemme i ligaen, og at Sandra Toft tager imod det med kyshånd, at hun lige pludselig er så meget førstevalg, at hun kan hvile helt i sig selv, siger Trine Nielsen.