Håndbold

På trods af kaos: FCM sikrer sig svensk landsholdsspiller til 2019

FC Midtjylland forlænger kontrakten med den svenske landsholdsspiller Sabina Jacobsen frem til 2019.

Midt i et kaotisk efterår for FC Midtjylland Håndbold er der også lidt at glæde sig over i det midtjyske.

For selvom flere spillere forlader midtjyderne, heriblandt Fie Woller og Stine Jørgensen, og sportschefen Stefan Kristensen i sidste uge stoppede, så har FCM sikret sig den svenske landsholdsspiller Sabina Jacobsens underskrift på, at hun bliver i klubben frem til 2019.

- Jeg er enig i, at der har været meget rod i klubben på det sidste. Men som hold har vi håndteret det i hverdagen og under kampene. Lad mig sige det sådan her: Jeg føler mig tryg ved at spille i FCM, siger Sabina Jacobsen til TV 2 SPORT.

- Jeg er glad for at være i klubben og rigtig glad for de piger, som er der, og den stærke gruppe vi har skabt.

- FC Midtjylland er en klub med høje ambitioner præcis som mine egne.

Den stærke venstre back, der skal spille EM på hjemmebanen i Sverige i starten af december, tror, på trods af den store modgang i klubben, at midtjyderne stadig kan spille med i den øverste del af Primo Tours Ligaen efter nytår.

- Vi har tabt nogle spillere, men vi håber på, at vi kan beholde så mange som muligt og måske også hente forstærkninger.

- Jeg tror, ligaen bliver endnu hårdere i næste sæson, fordi der er flere hold som satser stort. Men som jeg sagde, så kommer vi også til at være et tophold i næste sæson, lyder det fra Sabina Jacobsen.

Sabina Jacobsen har spillet 90 kampe og scoret 128 mål for det svenske landshold.