VM håndbold

René Toft i ny kamp med knæskade: Ude op til flere uger tæt på VM

René Toft Hansen er igen knæskadet, men stregspilleren bliver klar til VM i januar, forsikrer landstræner Gudmundur Gudmundsson.

Den danske stregspiller kæmpede for at blive klar til sommerens OL efter en knæskade, og han blev kun klar som følge af et lyncomeback til håndboldbanen.

Nu må René Toft så igen indstille sig på at få bugt med nye knæproblemer, 53 dage inden den første bold kastes ved VM i Frankrig.

I søndagens Champions League-kamp mellem Kiel og Flensburg stødte danskeren sammen med gæsternes Petar Djordic, og det resulterede i et vrid i knæet, der omgående sendte René Toft Hansen på bænken.

Herfra måtte han overvære den resterende del af opgøret med en stor bandage om knæet. Landstræner Gudmundur Gudmundsson forsikrer dog om, at han nok skal blive klar, inden VM i Frankrig i januar.

Ifølge Gudmundsson er det en form for mild forstrækning, der har ramt modsatte knæ end det, der voldte den danske landsholdsspiller problemer forud for OL i Rio.

- Jeg har talt med René, og jeg tror ikke, der er noget at være bekymret for. Jeg tror han bliver klar (til VM, red.). Det håber jeg i hvert fald, siger Gudmundur Gudmundsson.

- Jeg er sikker på, han har den tid, han skal bruge for at komme tilbage. Vi har aftalt at snakke sammen igen om en uge eller to. Det er ikke så alvorlig en skade, så det er heldigt, lyder fra landstræneren.

De første meldinger går på, at René Toft Hansen er ude i tre-fire uger.

TV 2 SPORT har uden held forsøgt at få fat i en kommentar fra René Toft Hansen.

Kiel tabte hjemmekampen i Champions League med 22-30 til Flensborg, der havde danske Anders Eggert som topscorer med seks mål.