Håndbold

Daniel Svensson nåede milepæl efter comeback: - Vanvittigt svært at sige fra

Daniel Svensson fik onsdag masser af spilletid, da han spillede flere minutter, end han hidtil har gjort siden sit comeback i oktober måned.

Skjerns håndboldherrer led onsdag aften et nederlag til TTH Holstebro, men for Daniel Svensson var kampen alligevel en lille sejr.

Den 34-årige håndboldspiller blev tidligere på året ramt af kræft for anden gang. På mirakuløs vis lykkedes det Svensson at gøre comeback på håndboldbanen i oktober, og siden da er det kun gået én vej.

Og det er fremad.

I onsdagens kamp kom så Svenssons hidtidige højdepunkt, da han spillede flere minutter, end han har gjort i de foregående kampe siden sit tilbagevenden.

- Det er selvfølgelig rart at være en del af dem, der spiller i stedet for at sidde på bænken og være skuffet over, at man ikke kan være med til at hive nogle point hjem. Det er klart, at jeg er glad for at spille, og mere vil have mere, sagde Daniel Svensson til TV 2 SPORT efter onsdagens kamp.

- Jeg vil selvfølgelig gerne spille endnu mere, men det er én lang kamp. Jeg prøver virkelig hårdt, men kroppen har lige sat bremserne i. Jeg slås for at få mere plads i lungerne.

Hvorfor er det lige nu, du får så meget spilletid?

- Jeg synes egentlig, at mit topniveau, rent håndboldmæssigt, er rigtig godt, når jeg har luft. Men når luften så forsvinder, så bliver det rigtig svært. Og så er det svært at sætte mig på banen, når de andre gør det godt. Jeg synes, mit hold har spillet rigtig flot det meste af sæsonen, siger Svensson. 

Er det svært at sige fra?

- Ja, det er vanvittig svært. Når man lige laver et mål eller to, så er det svært. Men når man ikke selv skifter sig ud, så kan det jo koste for holdet, og så må jeg jo være mand nok til at sige, at det handler om holdet før mig.

- Der er rigtig mange ting, der ikke er i top endnu, men det er på vej.

Så det er fremgang og ikke stilstand?

- Lige nu føles det som stilstand, men jeg ved at kroppen arbejder. Det kan jeg mærke. Jeg presser den til det, som jeg tror, den kan klare. Nogle gange går jeg over stregen, og andre gange må jeg tage et skridt tilbage. Det er en meget svær balancegang, siger Skjern-spilleren. 

Næste opgave for Daniel Svensson og Skjern bliver på tirsdag, når de får besøg af Århus Håndbold.