Håndbold

Konkurrent bekræfter: GOG er ude efter vores træner

GOG er på jagt efter en træner til næste sæson, og nu bekræfter sportschefen hos Skanderborg Håndbold, at den sydfynske klub er ude efter deres.

Hvem skal overtage trænersædet for Jakob Larsen efter sommerpausen?

Det spørgsmål forsøger GOG lige nu at få besvaret, og inden onsdagens kamp mod Bjerringbro/Silkeborg fortalte GOG-direktør Kasper Jørgensen til TV 2 SPORT, at klubben har indsnævret feltet til to kandidater, de nu er i dialog med.

Kasper Jørgensen vil ikke sætte navne på kandidaterne til det ledige trænerjob, men nu bekræfter sportschefen hos Skanderborg Håndbold, Torben Væver, at GOG har snøren ude efter deres træner Nicolej Krickau. 

- Nicolej er jo måske det største trænertalent i Danmark, så han står på rigtig mange blokke rundt omkring i de større klubber i Danmark, det er jeg sikker på, siger sportschef Torben Væver, der bekræfter interessen fra GOG.

- Der er kommet en henvendelse omkring, at GOG er interesseret i at tilknytte Nicolej til sommer.

Situationen er dog den, at Nicolej Krickau har kontrakt med Skanderborg Håndbold til og med sommeren 2018. Derfor er det ifølge sportschefen også en væsentlig brik i klubben, som GOG er ude efter.

- Vi vil i princippet ikke af med ham, før hans kontrakt udløber, men omvendt så er vi også en klub, hvor vi ligesom giver de unge chancen og skal sende dem videre.

- Der foregår nogle forhandlinger med GOG lige nu, og nu må vi se, om det er noget, vi kan komme til enighed omkring, siger Torben Væver.

Et specielt trænertalent

Sportschefen forstår dog godt, hvorfor 29-årige Nicolej Krickau er et varmt navn i dansk håndbold.

- Nicolej er gjort af noget helt specielt stof, og det har vi vidst længe.

- Jeg kan godt forstå, at øjnene er rettet mod ham, for han er en rigtig dygtig træner trods sin unge alder. Han har jo allerede været med i ligaen i mange år, så han er det helt store, lysende trænertalent i Danmark lige nu, så det er ikke overraskende for os, at der er bud efter ham, siger Torben Væver.

GOG's direktør Kasper Jørgensen vil over for TV 2 SPORT hverken be- eller afkræfte, om der er forhandlinger om Nicolej Krickau og ønsker ikke at oplyse yderligere om trænersituationen, før der er noget at præsentere.