Måtte overgive sig til sidst: Svensk prinsesse faldt i søvn under EM-kamp

Den svenske prinsesse, Estelle, faldt i søvn under Sveriges åbningskamp ved EM.

Sveriges svar på Kronprinsesse Mary, Prins Daniel, var i går på plads til det svenske kvindelandsholds åbningskamp ved EM. Prins Daniel havde taget datteren prinsesse Estelle med til kampen, men det skulle han måske ikke have gjort.

For selvom Sverige fik den bedst mulige begyndelse på EM-slutrunden og vandt med 25-19 over Spanien i Stokholm, så løb Estelle ind i akutte problemer under kampen.

4-årige Estelle, der i øvrigt er gudbarn af den danske Kronprinsesse Mary, kunne simpelthen ikke holde sig vågen.

Midtvejs gennem anden halvleg gik det angiveligt galt for prinsesse, og på billeder fra kampen kan man se, hvordan hun falder i søvn på sin fars skød.

Selvom det kneb lidt med den royale opbakning, så havde Sveriges fløjspiller Louise Sand dog fuld forståelse for den kongelige lur.

- Det er godt at sove. Det er sent for hende at være oppe på sådan et tidspunkt, lød det fra Louise Sand til Aftonbladet.

Efter kampen var Estelle dog på mærkerne igen. Her så flere, hvordan hun gav den svenske statsminister Stefan Löfven en highfive. Samtidig fik hun lov til at møde det svenske landshold i omklædningsrummet.