EM håndbold

Strømpegate og stjerne færdig ved EM: Få overblikket her

Danmark spiller i aften sin anden kamp ved EM. Inden da kan du få et overblik over de største historier samt dagens sendeplan.

Det er dagen, hvor de danske kvinder kan komme et stort skridt nærmere førstepladsen i gruppen.

Onsdag aften gælder det Ungarn, som har danske Kim Rasmussen som landstræner.

Vigtige historier

Spanien må undvære en af deres helt store stjerner resten af EM-turneringen. Playmakeren Marta Mangue blev skadet under tirsdagens kamp mod Serbien, og i dag fik hun så den triste dom.

Til opgøret mod Ungarn vil Danmark tropppe op i sorte strømper, fordi det europæiske håndboldforbund, EHF, ikke tillader danskerne at have hvide strømper på til sorte ankelskinner. Læs også hvad TV 2 SPORTs håndboldekspert, Bent Nyegaard, mener om hele strømpe-gaten.

Desuden lavede svenske Jasmina Roberts et af de mere mindeværdige mål i tirsdagens kamp mod Serbien. Her ramte hendes skud stolperne fire gange, før den gik i mål.

Dagens kampe

Onsdag fortsætter anden runde af EM, hvor holdene i gruppe C og D skal spille deres anden kamp ved slutrunden.

Klokken 18:30 er det Tjekkiet der skal følge op på den overraskende sejr mod Ungarn. Her skal de møde Montenegro, som er presset til at få en sejr efter nederlaget til Danmark.

Ved siden af den kamp spiller Rumænien og Rusland i den anden gruppe.

Klokken 20.45 gælder det så Danmark, som skal følge op på den knebne åbningssejr over Montenegro. Her møder de Ungarn, som er uden en af holdets store profiler Zita Szucsanszki.

Samme tid spiller Norge mod Kroatien. Her er Norge naturligvis storfavoritter.

Sendeplan for onsdag d. 7. december: