EM håndbold

Danmarks eneste højre fløj har problemer: Gulvet er hårdt som is

Som følge af det hårde underlag i Malmø døjer Trine Østergaard med knæproblemer.

Malmö Isstadion. Som navnet indikerer, er det ikke nogen håndboldhal, det danske kvindelandshold spiller sine kampe i ved EM. Det er derimod en ishockeyhal, hvor Malmö Redhawks til daglig spiller sine kampe.

Selvom de svenske arrangører i anledningen af EM har dækket det hårde isunderlag med halgulv, er det stadig et hårdere underlag, end landsholdet er vant til. Det afslørede Trine Østergaard efter sejren over Ungarn onsdag aften.

- Det (gulvet, red.) er sindssyg hårdt. Normalt plejer jeg ikke at mærke noget som helst i kroppen - men allerede da vi havde løbet to minutter i hallen, kunne jeg mærke noget i knæene – og jeg døjer aldrig med mine knæ, sagde højrefløjen, der er udtaget som den eneste på sin position, efter kampen.

På grund af problemerne sad hun således over tirsdagens træning for at blive klar til kampen mod Ungarn onsdag, hvor det hårde gulv ikke forhindrede hende i at spille alle 60 minutter.

- Er du helt klar?

- Ja, det synes jeg. Jeg har god dialog med fysioterapeuten, og han tager god hånd om mig – så det er jeg 100 procent.

Trine Østergaard og Danmark spiller sidste kamp i gruppe C fredag aften klokken 20:45 mod Tjekkiet, inden de rykker til Helsingborg Arena og et isfrit underlag til mellemrundekampene.

Følg EM tæt via vores app.