EM håndbold

EM-klagerne vælter ind: Hvorfor skal vi varme op på lageret?

Nye klager fra flere nye nationer er blevet sendt til det europæiske håndboldforbund, EHF.

Efter nogle dage, hvor fokus har været på tøjreglementerne, så har holdene i Gruppe A ( Sverige, Serbien, Spanien og Slovenien), nu tilsluttet sig den klage, som Gruppe B onsdag afleverede til EHF og de svenske EM-arrangører.

Men holdenes frustrationer over EHF, og for den sags skyld også de svenske arrangører, stopper dog ikke ved en kritik af håndboldforbundets strikse fokus på spillernes tøj.

Sverige, Serbien, Spanien og Slovenien skriver i deres brev, at de blandt andet er trætte af:

- ..at skulle varme op i en lagerbygning forud for åbningskampen ved EM.

- ..at reklamerne på gulvet kan være rigtig glatte. Holdene henviser til, at det blandt andet kostede en skade til en spansk spiller.

-.. at EHFs delegation i Malmö har givet uklare informationer omkring spillernes tøj.

TV 2 SPORTs håndboldeksperter Bent Nyegaard og Trine Nielsen synes, at tingene er begyndt at tage et sidespor i forhold til det mesterskab, som det drejer sig om.

- Det her er et europamesterskab, hvor alle kommer med sportslige ambitioner, og så kan man ikke varme ordenligt op. Der er ikke noget værre end at varme op i en kold hal, og sådan skal det selvfølgelig ikke være, lyder det fra Bent Nyegaard.

- Jeg kan godt forstå, at der skal være en ensartethed i tingene, men hvad bliver det næste? At Mikkel Hansen skal klippe sit hår?, kommer det fra Trine Nielsen.

Hvordan EHF har tænkt sig at reagere på det nye brev er i skrivende stund uvist.