Klavs Bruun roser kæmpetalent til skyerne: - Jeg er helt rystet

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen lovpriser Mette Tranborg, efter hendes store præstation mod Rumænien onsdag aften.

Se Danmark-Holland på TV 2 på fredag klokken 18:15

Mette Tranborg har fået sit store gennembrud ved EM i Sverige.

Onsdag aften lukkede det kun 20-årige stortalent fuldstændig ned for verdens bedste håndboldspiller, Cristina Neagu, og efter den præstation havde landstræner Klavs Bruun Jørgensen svært ved at skjule sin begejstring over sin unge bagspiller.

- I dag er der sindssygt mange situationer, hvor Neagu lige er ved at komme forbi, men Mette flytter bare lige kroppen med armen inde og kan flytte sig ind under hende, og så bliver det ikke til andet end et frikast. Jeg er helt rystet. Hun er fandeme vild, fortalte Klavs Bruun Jørgensen til TV 2 SPORT onsdag aften.

Mette Tranborg imponerede ikke bare defensivt.

Offensivt scorede hun på fire ud af fem forsøg, og hun var i høj grad med til at få det danske angrebsspil til at flyde.

Masser af potentiale

Og Mette Tranborg har det med at imponere. TV 2 SPORTs håndboldekspert Bent Nyegaard har flere gange i sin karakterbog peget på, at hun fået sit store gennembrud i international håndbold ved EM-slutrunden, mens Mette Tranborg allerede imponerede landstræner Klavs Bruun Jørgensen første gang han så hende.

- Jeg har slet ikke været i tvivl om Mette inden slutrunden og ville faktisk gerne have haft hende med allerede til VM i 2015. (Mette Tranborg blev indkaldt til VM, men hun kom aldrig på banen, red.). Jeg har ikke hørt andet end positive ting om hende, og jeg fik først lov til at se hende spille på landsholdet, da vi mødte Rusland i VM-kvalifikationen.

- Søren Herskind og jeg kiggede bare på hinanden dengang. Det der er helt sindssygt, fordi hun har så meget potentiale og så meget bevægelse i de ben, selvom de er lange, fortalte Klavs Bruun Jørgensen til TV 2 SPORT.

Efter kampen mod Rumænien var Tranborg hurtig til at sende roser den anden vej til sin landstræner.

- Det er fedt at mærke den tillid jeg får fra Klavs. Selvom min start ikke var god, så bliver han ved med at støtte mig i det jeg kan.

Mette Tranborg takker Klavs Bruun Jørgensen for den tillid, som hun har fået under hans ledelse.