EM håndbold

Polman og Holland er i finalen: Hold kæft… Det er fantastisk

Estavana Polman var nervøs inden kampen mod Danmark. Men pludselig fik hun en god fornemmelse og tænkte: Fuck yeah, vi kan vinde.

Dansktalende Estavana Polman siger godt nok, at det gør en lille smule ondt at slå Danmark. Men lige nu fylder gælden over en finaleplads mere end noget andet:

- Hold kæft… Det er fantastisk. Det er superfedt, udbryder hun til TV 2 SPORT lige efter semifinalesejren over Danmark.

Polman var ellers nervøs før semifinalemødet med Danmark, hvor hun har spillet de seneste fem år. I første halvleg følte hun heller ikke, at hollænderne havde styr på kampen.

- Men i de første ti minutter af anden halvleg, fik vi det sådan. Jeg tænkte bare: Fuck yeah, vi kan vinde denne her kamp. Derfra havde vi en god fornemmelse, og så var det bare løb, løb, løb! Så vinder vi.

Og det gjorde de, Holland. Ganske suverænt endda. 26-22 efterlader desværre ingen tvivl om at Holland på søndag skal spille EM-finale, mens Danmark skal spille bronzekamp. Og uanset hvem de hver især skal møde, så håber Polman på dansk succes. Hun mener det nemlig, når hun siger, at det gør en lille smule ondt at slå lige præcis Danmark.

- De gjorde det godt, og jeg håber virkelig at de vinder bronzemedaljer.

Estavana Polman var helt ekstatisk, efter Holland havde slået Danmark i EM-semifinalen.

Estavana Polman scorede syv af Hollands 26 mål. I playeren herover kan du se hele interviewet med hende.