Håndbold

Polman: Satser på hurtigt comeback

Estavana Polman satser på at vende hurtigt tilbage til håndboldbanen efter endt graviditet. Hun glæder sig derfor over den nye kontrakt med Esbjerg.

Estavana Polman fra Team Esbjerg er gravid og kommer derfor ikke i aktion for mesterholdet mere i indeværende sæson.

- Vi er virkelig lykkelige, siger Estavana Polman, da TV 2 SPORT fanger hende over telefonen.

Heldigvis for den vestjyske klubs fans kan de se frem til at have deres stjernespiller tilbage på håndboldbanen i sæsonen 2017-2018.

I en pressemeddelelse oplyser klubben, at kontrakten med Polman er blevet forlænget til og med næste sæson, samt at hollænderen satser på et hurtigt comeback efter graviditeten.

- Først og fremmest er vi meget lykkelige over at skulle have et barn, og dernæst ser jeg meget frem til så hurtigt som muligt efter fødslen at vende tilbage på håndboldbanen og være klar til en ny sæson i Team Esbjerg, siger Estavana Polman i en pressemeddelelse.

Holder termin hemmelig på grund af medieinteresse

Men hvornår 'et hurtigt comeback' kommer til at ske, det er svært at vide, når man ikke kender Polmans termin. Den information får hverken presse eller fans af Team Esbjerg heller ikke indsigt i.

- Det vil vi helst ikke ud med. Vi holder på den information, fordi der er mange medier, der ringer. Jeg vil nødig oplyse det og risikere, at der tropper en masse medier op, når jeg skal føde. Så det vil jeg helst holde hemmeligt, så jeg kan føde under private forhold, siger Estavana Polman til TV 2 SPORT.

Har det været planlagt længe?

- Det vil jeg ikke gå i detaljer med. Men jeg vil gerne sige, at vi er meget glade. Jeg håber, at det hele går godt, og at vi får en dejligt barn. Det er lidt vildt lige nu. Alle mulige medier ringer, og det er lidt hektisk. Nu skal vi være fire i familien, så det er fantastisk. 

Men er det ikke rart, at din kontrakt med Esbjerg samtidig er forlænget, så du har styr på det?

- Jo, jeg er meget glad for, at vi kunne få det til at løse sig, så jeg kan blive her endnu et år. Jeg synes, Esbjerg er en virkelig god klub, og jeg vil gerne blive her. Så jeg er glad for den nye kontrakt.

Dermed udøber Polmans kontrakt med Team Esbjerg omtrent på samme tidspunkt, som kæresten og snart far til hendes barn, Rafael van der Vaarts kontrakt med FC Midtjylland gør.