Håndbold

Landsholdsstreg jubler over historisk pokaltriumf: - Kald mig bare naiv

Efter en knusende sikker sejr i pokalfinalen var landsholdsstregen Kathrine Heindahl ikke til at skyde igennem.

Randers HK vandt fredag eftermiddag pokalfinalen for første gang i klubbens historie efter en finalesejr på 27-21 over FC Midtjylland.

I Randers-forsvaret delte Kathrine Heindahl tæsk ud gang på gang, når midtjyderne nærmede sig, og efter pausen havde ulvene fra Heden ikke mere at skyde med.

Derfor kunne Randers sikkert trække fra og lade sig hylde som vinder af Santander Cup 2016. En præstation, der var svær at finde ord for hos landsholdsstregen:

- Jeg kan slet ikke sige noget, det er så vildt. Wow, vi har været meget igennem, og så står vi her og er pokalvinder. Det var der fandeme ikke ret mange, der havde regnet med, så det er bare mega stort.

Havde du set den komme?

- Jeg tror altid på det, så må du kalde mig naiv, eller hvad du vil, men når jeg går på banen, så går jeg ind for at vinde, og når man deltager i Final4-stævne, så er det for at vinde. Men det er vildt, at det sker, sagde Heindahl efter triumfen.

Kathrine Heindahl jubler efter Randers finalesejr mod FC Midtjylland i Final4.

Midtjyderne var ellers foran med 6-2, men herfra vendte kampen fuldstændig. Ved pausen var det stadig helt lige ved 10-10, men så trak Randers ellers fra, hvor specielt Cecilie Greve i målet hev den ene redning op efter den anden.

Efter et langt EM og derefter to Final4-kampe torsdag og fredag skal sejren fejres med manér, hvis det står til Kathrine Heindahl:

- Det håber jeg i hvert fald. Det er klubbens første Final4-finale, og så vinder vi. Så jeg håber, vi får lov til at fejre den, afslutter hun.