Håndbold

Lars Rasmussen gør det igen: Fra taberkultur til 'Mulle skal have sådan en'

Ringkøbing Håndbold havde skabt en taberkultur, som de selv udtrykte det. Lars Rasmussen gjorde dog sit til at ændre på det inden tirsdagens kamp.

'Lille' Lars Rasmussen er kendt for sin store passion på trænerbænken, hvor specielt udtrykket 'what the fuck is going on' trak overskrifter.

Og 'hvad fanden der lige sker', har cheftræneren i Ringkøbing Håndbold måske brugt julen på at finde ud af. Holdet gik i hvert fald på juleferie med et nederlag til ligaens absolutte bundprop, Skanderborg, for godt halvanden måned siden.

Herefter omtalte Lars Rasmussen kulturen på holdet som en 'taberkultur'.

- Det kom fra spillerne selv. Det var hårdt sagt, noget vi snakkede om i omklædningsrummet. Jeg var ramt, og det var hårdt for mig at se mine spillere efter kampen. Der må jeg erkende, jeg var ramt, fordi jeg holder af dem både som håndboldspillere og mennesker. Det har vi så arbejdet med nu, så den her taberkultur bliver lavet om til en vinderkultur, sagde Lars Rasmussen inden dagens kamp mod Nykøbing Falster.

Også hos spillerne havde der været snak om, at man igen skulle tilbage på sporet, så Ringkøbing igen kunne spille vigtige point hjem.

- Der var nogle ting, vi skulle have rettet til på holdet, noget vi skulle have tænkt over og snakket om. Det synes jeg, vi har fået gjort. Så var der lidt snak om, hvad en taberkultur er, men det synes jeg i hvert fald ikke, at vi har nu, sagde Cecilie Mørch Hansen inden kampen.

Vild peptalk før Nykøbing-kampen

Som du kan se i videoen over artiklen, så gjorde Lars Rasmussen da også alt for at tænde sine spillere og få dem i rette stemning inden tirsdagens kamp mod Nykøbing Falster med profiler som Kristina 'Mulle' Kristiansen og Mette Gravholt.

- I fortjener at få en positiv oplevelse i dag. I har banket derudaf hele december. I har givet maks gas. I dag mærker de det, når vi starter, så er vi der. Og de skal mærke jer lige fra starten. Mulle skal have sådan en, så hun ved, at det ikke bliver let. Hundrede procent gas, giv alt og stå sammen, lød det fra træneren i omklædningsrummet.

Umiddelbart virkede den også. Som du kan se i referatet fra kampen herunder, så vandt Ringkøbing Håndbold med 33-28 over Nykøbing Falster.

Ringkøbing mod Nykøbing Falster i kvindernes liga.