VM håndbold

Trækker rødt kort med tydeligt film - Nyegaard er skuffet over René Toft

Den danske stjernestreg filmede tydeligt to gange i testkampen mod Ungarn, og det imponerede bestemt ikke Bent Nyegaard.

Sådan sender TV 2 fra VM i håndbold

René Toft Hansen er normalt i fokus for sit fantastiske stregspil på det danske landshold og i den tyske storklub Kiel, men torsdag aften var det noget andet, der tog opmærksomheden.

To gange i kampen filmede René Toft nemlig tydeligt, men kampens dommere straffede ham ikke, ligesom han første gang formåede at trække et ungarsk rødt kort, da han simulerede et slag mod ansigtet.

Derfor blev ungarske Bence Banhidi sendt tidligt på tribunen, og det imponerede ikke TV 2 SPORTs håndboldekspert i første omgang:

- Hvis jeg har set det rigtigt, så er det ikke i orden. Han trækker Toft en lille smule i trøjen, men det er René Toft, der gør rigtig meget ud af den. Der er jo slet ikke noget slag til ansigtet, som billederne viser meget tydeligt, sagde Nyegaard om situationen.

Blot otte minutter senere var den dog gal igen. Endnu smed René Toft sig bagover inde på stregen og kastede hovedet tilbage.

Den danske stregspiller filmer for anden gang i testkampen mod Ungarn. Bent Nyegaard er ikke imponeret.

- René Toft er simpelthen for god en spiller til at lave så meget film. Det forstår jeg ikke, og det pynter ikke, slog Bent Nyegaard fast i en hård tone.

På trods af store problemer formåede Danmark alligevel at tage sejren mod Ungarn.

Med cifrene 24-21 kom de godt fra start i testturneringen Bygma Cup. Herunder kan du se højdepunkterne fra kampen.

Danmark vandt 24-21 over Ungarn ved Bygma Cup, opvarmningsturneringen før VM.