Du er ikke den eneste, Toft: De filmede også

René Toft Hansen filmede sig torsdag aften til et rødt kort. TV 2 SPORT har været i arkivet og fundet de værste eksempler på skuespil i håndbold.

- René Toft er simpelthen for god en spiller til at lave så meget film. 

Bent Nyegaard var langt fra imponeret over, at René Toft Hansen valgte at tage ufine metoder i brug, da han to gange filmede sig til en kendelse i torsdagens landskamp mod Ungarn. 

Første gang fremtvang den danske stregspiller endda et rødt kort til den ungarske stjernespiller Bence Banhidi, da han simulerede et slag i ansigtet. 

Og selvom man normalt ikke forbinder håndbold med skuespil i samme måde, som man gør i fodbold, så er det ikke umuligt at finde eksempler, der kunne være en Oscar-nominering værdig. 

TV 2 SPORT har været en tur i arkivet og fundet nogle af de værste eksempler. 

Jesper Nøddesbo og Kasper Hvidt i infight i Parken

Nøddesbo filmer mod Hvidt - og får rødt kort

Både Jesper Nøddesbo og Kasper Hvidt indkaserede et rødt kort, da FC Barcelona tilbage i 2012 var på besøg i Parken for at spille kvartfinale i Champions League mod AG København. 

I slutningen af kampen skubbede den danske målmand til sin landsholdskollega, da han mente, at Nøddesbo var for ivrig i sin jagt på bolden. Barcelona-spilleren var ikke sen til at opfatte skubbet, og faldt hurtigt til jorden - selvom skubbet ikke var i nærheden af at være hårdt. 

Kasper Hvidt fik rødt kort for sit skub, og Jesper Nøddesbo blev vist ud for sit skuespil. 

Serber går dramatisk i gulvet

Ved EM 2016 lignede Serbiens Petar Nenadic én, der var færdig ved slutrunden, da han i en kamp mod Makedonien røg i gulvet. Serbernes topscorer rejste sig dog fra gulvet efter at have rullet et par omgange og hamret hånden i gulvet.

Efter en kort pause kom Nenadic da også tilbage på banen, men lige lidt hjalp det, for Serbiens EM sluttede, da Makedonien udlignede til 27-27 med få sekunder tilbage af kampen, som serberne skulle vinde. 

Kroatisk talent filmer sig til dansk udvisning

Luka Mrakovcic filmer, lader sig falde og tager sig til halsen. To minutter til danske Simon Hald

I 2013 havde det danske U19-landshold for herrer spillet sig frem til finalen ved VM, hvor modstanderen var Kroatien. Ved stillingen 22-19 til Danmark midtvejs i 2. halveg tackler danske Simon Hald Jensen sin modstander Luka Mrakovcic. Kroaten falder til jorden, og Simon Hald bliver sendt ud i to minutter. De langsomme gengivelser viser dog, at kroaten filmer sig til udvisningen. 

Udvisningen til trods, så endte Danmark med at vinde finalen med 32-26. 

Svensk landsholdsmålmand falder pludseligt

Johan Sjöstrand ryger pludseligt i gulvet

Sverige var tilbage i 2011 vært for VM i herrehåndbold. Foran mere end 9000 tilskuere i Malmö Arena til mellemrundekampen mod Kroatien, faldt den svenske landsholdsmålmand Johan Sjöstrand pludselig i gulvet. 

Kroaternes Ivan Ninicevic brød ved stillingen 25-21 til Sverige igennem hjemmeholdets forsvar og tilspillede sig et straffekast. Da det gik op for Sjöstrand i målet, tog han sig til hovedet og gik i gulvet - selvom bolden ikke var i nærheden af at ramme ham. 

Svenskerne vandt kampen 29-25.