VM håndbold

Mensah griner af landsholdstalent: Velkommen i klubben

Niclas Kirkeløkke glemte trøjen i fredagens kamp mod Egypten og melder sig dermed i en klub, hvor også holdkammerat Mads Mensah Larsen er at finde.

Se sidste VM-testkamp mod Island søndag kl. 20 på TV 2

Man skulle tro, at det var noget af det vigtigste for en håndboldspiller. 

Alligevel sker det i ny og næ, at håndboldspillere glemmer sin trøje i omklædningsrummet, som det danske landsholdstalent Niclas Kirkeløkke fredag kom til i Danmarks testkamp mod Egypten.

Landsholdets yngste mand er dog ikke ene om have begået den forglemmelse i landsholdsregi.

Så sent som i april skulle landsholdskollegaen Mads Mensah Larsen have startet inde i en testkamp mod Tyskland, men endte istedet på bænken, da han også havde glemt at få landsholdstrøjen trukket over hovedet, som det ses i videoklippet herunder.

I april glemte Mads Mensah Larsen sin trøje og måtte derfor starte på bænken mod Tyskland.

Selvom Kirkeløkke ikke selv er stolt af sitationen, så vækker det glæde hos Mads Mensah Larsen.

- Jeg har vist glemt at få fortalt ham, at han skal huske trøjen. Jeg er glad for, at jeg ikke er den eneste, og jeg ønsker ham velkommen i klubben. Det har været tungt at stå alene med den, siger han til TV 2 SPORT.

Niclas Kirkeløkke glemte fredag sin spillertrøje til Danmarks kamp mod Egypten. Det har holdkammeraten Mads Mensah Larsen også tidligere gjort.

Det viser sig også, at den mangeårige landsholdsfløj Anders Eggert også har glemt landsholdstrøjen, beretter den tidligere landsholdsassist Peter Bredsdorff-Larsen på Twitter.

Om ikke andet så er det en fornem klub, som Niclas Kirkeløkke nu er blevet en del af. Alligevel håber han ikke, at det kommer til at ske igen.

- Jeg skal i hvert fald huske at tage den rigtige trøje på til kamp. Den var ikke helt god, og jeg var lidt presset, sagde Kirkeløkke efter kampen til TV 2 SPORT.