Alvorligt uheld fik prisvinder til at blive væk: Nu hyldes han for det

Casper U. Mortensen var ikke i salen, da han skulle modtage en pris. Han hjalp en mand, der havde fået et ildebefindende på toilettet.

Landsholdsprofilen Casper U. Mortensen blev ufrivilligt til grin under DRs Sport 2016. Da han skulle hyldes for årets jubelscene kunne fotograferne nemlig kun film en tom stol. OL-guldvinderen var på toilettet, til stor morskab for hele salen og sikkert også for de mange seere.

Mens latteren spredte sig i Boxen, kæmpede Casper U. Mortensen for at hjælpe en mand, der var faldet om på toilettet. Og da først dét kom frem, blev sjove bemærkninger erstattet af anerkendende roser.

- Det er sådan noget, der betyder væsentlig mere end en pris. Håber han er ok, skriver Louise Hyldegaard blandt andet på Twitter.

Samtidig er der også masser af kærlige kommentarer på Facebook:

- Du er da bare en hverdagshelt, respekt for at du hjælper andre mennesker, du har et godt hjerte, skriver Jytte Pedersen.

- Du er en sjælden superhelt,og med et stort hjerte. Respekt, - og tillykke med din/jeres pris-/er, skriver Susanne Møller.

Ud over prisen for årets jubelscene modtog Casper U. Mortensen og resten af håndboldherrerne også BT Guld.

Et ildebefindende

Casper U. Mortensen troede i første omgang, at manden på toilettet havde fået hjertestop. Derfor blev landsholdsfløjen hos ham og hjalp med at få ham i sikre hænder. Heldigvis havde den faldne mand ’kun’ fået et ildebefindende og slået hovedet to steder.

Det tager dog intet fra Casper U. Mortensens medmenneskelige beslutning.

- Stor respekt herfra til Casper, skriver Lisbeth Hougaard blandt mange, mange andre på Facebook.

- Viser alt om hvem Casper er som person og et idol alle kan se op til, både som sportsmand men i den grad også som person. Stor respekt og god bedring til den uheldige herre, skriver Anton Skov.

Meldingerne lyder, at den faldne mand er okay igen. Og derfor kan der måske blive boret lidt mere i det komiske øjeblik, hvor ingen kunne finde Casper U. Mortensen.

- Det bliver ikke større.. (og det eneste rigtige), skriver Natholdets vært Anders Breinholt.

Dermed kan Casper U. Mortensens holdkammerat Morten Olsen få ret i sin spådom. Da han hentede Mortensens pris under showet konstaterede han nemlig:

- Jeg tror, det kommer i Natholdet.