VM håndbold

Dumpet af Nyegaard - og af sig selv: - Jeg er rasende

Jannick Green fik alletiders mulighed for at vise sig frem for landstræner Gudmundur Gudmundsson, men målmanden skuffede sig selv.

Det lå næsten i kortene. Eller harpiksen.

Kevin Møller blev endnu en gang vraget til en af de sidste VM-testkampe, og Jannick Green fik hele anden halvleg. Og så skulle man måske tro, at den sidste målmandsbillet på VM-posten med sikkerhed gik til Jannick Green.

Søndag aften formåede han dog ikke at overbevise landstræneren om, at han selvfølgelig skal være andet valg efter Niklas Landin, da han stod med en redningsprocent på 16. Det skuffede ham selv, ligesom han dumpede hos TV 2 SPORTs håndboldekspert Bent Nyegaard.

- Det kom jeg sgu ikke ret godt ud af. Det var bestemt ikke en landskamp, jeg tænker tilbage på med stor glæde. Det var noget værre rod, og det er jeg selvfølgelig træt af.

Er du usikker på, om du skal til VM i Frankrig?

- Det har jeg været hele tiden. Det var 50/50 fra start oven i mit hoved, og så er det klart, det gør ekstra ondt, når jeg går ind og leverer sådan en omgang hø, sagde Jannick Green efter kampen til TV 2 SPORT.

Den danske målmand startede ellers rigtig godt i anden halvleg, da han kom på banen, men derfra faldt han fuldstændig sammen og formåede ikke at få fat i særlig mange af de islandske skud.

- Jeg er først og fremmest rasende. Jeg synes sgu, det er enormt frustrerende. Når du ved, du er i en konkurrencesituation mod Kevin, så gør det ondt, selvom det bare er en træningskamp, så er det pisseirriterende, tilføjede Green om sin egen indsats, inden han fandt et enkelt lyspunkt ved den sidste VM-test.

- Når det er sagt, så blev det en kamp, hvor vi bare løb og byttede mål til sidst, og så skal vi trods alt være glad for, vi vinder og kommer herfra med en god følelse. Så må jeg arbejde videre med mig selv, konkluderede han til sidst.

Gudmundur Gudmundsson udtager efter planen sin VM-trup i løbet af mandagen.