Håndbold

Helle Thomsen til TV 2 SPORT: Jeg har forlænget med EM-sølvvinder

Den danske succestræner har forlænget sin aftale med Holland med to år. Planen er at få et klubhold ved siden af.

Helle Thomsen blev officielt arbejdsløs, da Hollands EM-finale mod Norge i december blev fløjtet af. 

Men nu har den danske succestræner igen fået fast arbejde. Og det på den samme arbejdsplads som før.

Helle Thomsen bekræfter over for TV 2 SPORT; at hun har forlænget sin aftale med det hollandske håndboldforbund, som ellers udløb efter EM. Nu bliver hun på trænerbænken i Holland i de næste to år.

- Jeg er glad for forbundet, for spillerne og for spillestilen. Jeg kan godt lide at være en del af det projekt, og derfor vil jeg gerne fortsætte, siger Helle Thomsen til TV 2 SPORT.

Kontrakten faldt på plads onsdag efter forhandlinger, hvor Helle Thomsen havde ét ultimativt krav: Hun vil have lov at træne et klubhold ved siden af. 

- Jeg har sagt fra starten af, at jeg gerne ville have et klubhold, for det er vigtigt for mig også at være på halgulvet til hverdag, så jeg kan holde mig skarp på spillet. Det er hollænderne heldigvis med på, siger Helle Thomsen, der ikke har nogen klub endnu.

- Jeg er åben for alt, men sigter i første omgang mod at finde en udenlandsk klub. Jeg håber, det kan lykkes, siger Helle Thomsen. 

Den danske træner, der udover EM-sølv med både Holland og Sverige har vundet to DM-titler og tre pokaltriumfer med FC Midtjylland, har sagt nej til at overtage trænerjobbet i Randers HK til sommer.