VM håndbold

Det skal du vide om VM i dag: Dansk gruppesejr og 'mærkelig' dommerindsats

Gudmundur Gudmundsson mener, at dommerparret i kampen mod Bahrain havde lagt en mærkelig linje. Få dagens VM-overblik her.

Det holdt hårdt, men Danmark viste klassen, da det var nødvendigt og slog Bahrain. Senere på aftenen var svenskerne så behjælpelige, da de slog de forsvarende VM-sølvvindere fra Qatar.

Det betyder, at Danmark nu har vundet gruppe D, og derfor først kan møde de forsvarende verdensmestre fra Frankrig i en eventuel finale.

De franske værter har nemlig også vundet deres gruppe, og torsdag aften har de så mulighed for at gøre rent bord, når de tørner sammen med Polen, der har udspillet deres rolle ved VM.

Men det er i gruppe B, hvor vi kan se frem til dagens helt store kamp, når Spanien og Slovenien mødes i en direkte kamp om førstepladsen i gruppen.

Vigtige nyheder

Frustrationen var tydelig, da Mikkel Hansen fik rødt kort i kampen mod Bahrain. Og da TV 2 SPORT fangede den danske stjernespiller efter kampen, var han stadig uforstående over det røde kort.

Også den danske landstræner rettede kritik mod det slovenske dommerpar. Islændingen mente, at dommerne havde lagt en 'mærkelig' linje til kampen.

Før Mikkel Hansen blev vist ud, nåede han at vise, hvor god han er til at ramme stolpen. Se situationen i klippet nedenfor.

Mikkel Hansen formåede i kampen mod Bahrain at ramme træværket fire gange i ét og samme skud.