Håndbold

Dansk træner er klar for storklub: Her er Lars Rasmussens nye job

Lars Rasmussen skifter Ringkøbing Håndbold ud med den ungarske klub Siofok.

Allerede dagen efter, at Lars Rasmussen offentliggjorde sit stop i Rinkøbing Håndbold, kan han fortælle om sin nye klub.

Den karismatiske håndboldtræner, der især er kendt for én bestemt peptalk, skal fremover træne den ungarske klub Siofok.

Derfor er det naturligvis oplagt at spørge: What the Siofok is going on?

- Det er ingen hemmelighed, at den danske og den ungarske liga er de to bedste ligaer i verden. Siofok fremlagde et treårigt projekt, som er meget spændende for mig, siger Lars Rasmussen til TV 2 SPORT. 

Ringkøbing Håndbold ligger i øjeblikket næstsidst i håndboldligaen. Klubben har med to sejre og to uafgjorte kampe hentet seks point i 14 kampe.

Med skiftet til Siofok ligger kravler han lidt op i tabellen. Siofok ligger i øjeblikket nummer otte i den ungarske liga. Klubben har fået ni point i de første 12 kampe. Der er 15 point op til Györ på førstepladsen.

- Det er det sportslige, der har trukket mig til Ungarn. Jeg følger, at jeg kan udvikle mig rigtigt meget her.

Lars Rasmussen har skrevet under på en treårig kontrakt med Siofok.

Den tidligere landsholdsfløj har stået i spidsen for Ringkøbing i de seneste par sæsoner. Inden da var han træner i Vendsyssel, hvor den berømte opsang i starten af artiklen stammer fra.

Jobbet i Siofok er Lars Rasmussens første trænerjob i udlandet. Det er til gengæld ikke første gang, Siofok har en dansk træner. Christian Dalmose var ansat i 2015-2016.

I Rinkøbing Håndbold bliver Lars Rasmussen erstattet af Mads Brandt.