Håndbold

Lille Lars griner af sit berømte raseriudbrud: - Det er nærmest blevet kult

'What the fuck is going on?' Lars Rasmussen griner af sit berømte raseriudbrud som ny håndboldtræner.

Passion, temperament og håndboldglæde. Lars Rasmussen har lige netop dét. 

Som ny træner for Vendsyssel Håndbolds kvinder blev den tidligere håndboldspiller omgående kendt for en helt speciel episode i omklædningsrummet.

TV 2 Nord fulgte Lars Rasmussen under en kamp, og i pausen fik temperamentet frit løb. "What the fuck is going on?" spruttede 'Lille Lars' ud til sine spillere, som sad med bøjede hoveder og tog imod raseriudbrudet.

I dag griner Lars Rasmussen selv af klippet, da TV 2 SPORT viser det til ham i forbindelse med, at han er blevet præsenteret som ny træner i den ungarske klub Siofok.

- Det er jo nærmest blevet kult. Jeg skulle have haft patent på det. Der er unge teenagere på 15 år, der kommer gående på gaden og pludselig råber ’what the fuck is going on?’, siger Lars Rasmussen.

Han husker, at han allerede om aftenen efter raseriudbruddet tænkte over, om TV 2 Nord mon ville gøre noget ved det.

- Jeg kommer først i tanke om det på vej hjem i bilen, og så ringer jeg til min kæreste og siger ’fuck mand, jeg gik fuldstændig amok i omklædningsrummet i dag.’ Men arh, der sker nok ikke det store ved, tænkte jeg.

- Breinholt den idiot, min gode ven, han skriver en SMS til mig ugen efter. ’Du skal se Natholdet i aften’, skriver han. Jeg tænker, ’det er ikke rigtigt det her’. 

Men det var rigtigt. Anders Breinholt tog det op i Natholdet, og derefter fulgte flere medier og satirikere efter og gav Lars Rasmussen røg for sit udbrud.

Også i omklædningrummet har han siden måttet høre for lige netop det klip.

- Det er med smil på læben. Og pigerne. Tro mig. De mobber mig. Men igen, det er fordi, de kender mig. Man skal kende balancen. Det er vigtigt.

- Jeg havde ikke kunnet tillade mig at gøre det der, hvis ikke jeg havde et sindssygt godt forhold til mine spillere, forklarer han.

Og nå ja, efter raseriudbruddet lykkedes det faktisk Vendsyssel Håndbold at vende kampen fra et truende nederlag til uafgjort.

- De ved, der ikke er noget personligt. De ved, det er på sin plads, for fight og vilje er det eneste, jeg forlanger, at man altid giver. Hvis man ikke gør det, så sker der det her.

Lars Rasmussen lover, at han tager sin passion og sit temperament med til Ungarn, hvor han fra næste sæson skal træne kvindeholdet i Siofok.