Håndbold

Gravholt er blevet mor - 'Mulle' er onkel

Den tidligere landsholdsstreg Mette Gravholts kæreste har født.

Nykøbing Falsters Mette Gravholt er blevet mor. Det skriver hendes klub på facebook.

Det er Mette Gravholts kæreste Betina, der har født parrets første barn, Matteo. Han kom til verden den 4. februar og er frisk og rask.

Den tidligere landsholdsstreg har også delt et billede af den lille nye håndboldbaby på sin instagram.

Mulle er onkel

Mette Gravholts gode veninde og kollega Kristina Kristiansen har også delt sin glæde over Gravholt og kærestens babylykke. 

På instagram skriver hun, at hun er blevet onkel til den lille. 

Gravholts nye rolle som mor kommer efter, at hun i sidste uge fortalte til TV 2 SPORT, at hun endnu ikke ved, hvad hun skal efter sommerferien.

Det er helt sikkert, at hun ikke skal spille for Nykøbing Falster, hvor hun stopper efter denne sæson, men om hun fortsætter med håndbolden eller stopper karrieren, har hun ikke bestemt endnu.

- Det kommer an på så meget. Der sker mange ting lige nu. Jeg er også i mit privatliv, så på den måde har jeg ikke helt truffet beslutningen endnu.

- Jeg har spillet håndbold i mange år og har altid kun villet spille, når jeg havde det sjovt. Livet uden for håndboldbanen har altid betydet mindst lige så meget - hvis ikke mere - for mig, så hvis jeg ikke finder det, der passer bedst i mit liv, så det hele går op i en højere enhed, så vil jeg hellere stoppe og have det godt med det. Og jeg glæder mig også til at stoppe på nogle punkter, sagde Mette Gravholt i den forbindelse til TV 2 SPORT.

Nu er der så kommet endnu en person i Mette Gravholts liv, som håndboldfremtiden skal passe med.