Håndbold

Team Esbjerg mister sin topscorer til sommer

Den hollandske landsholdsspiller Laura van der Heijden forlader Team Esbjergs danske mestre til sommer.

Endnu en markant profil siger farvel i Team Esbjerg til sommer. 

Den hollandske landsholdsspiller Laura van der Heijden har valgt at forlade det vestjyske, meddeler de danske mestre i en pressemeddelelse. 

- Jeg har haft tre rigtig gode år i Team Esbjerg, vi har haft masser af sjov, og vi er blevet bedre og bedre. Jeg er glad for, at jeg fik mulighed for at blive dansk mester og spille Champions League med holdet. Men efter tre sæsoner føler jeg, at jeg har brug for en ny udfordring, siger Laura van der Heijden i meddelelsen. 

Det er bare tre dage siden, at en anden Esbjerg-profil, svenske Jenny Alm, offentliggjorde sit skifte til København Håndbold til sommer. 

26-årige Laura van der Heijden kom til Team Esbjerg i 2014 fra tyske VfL Oldenburg. Hun har fundet en ny klub, men hvilken er indtil videre ikke offentlig kendt. 

Team Esbjerg har været i store problemer på banen, siden stjernen Estavana Polman satte sig ud på tribunen med et barn i maven, De danske mestre har endnu ikke vundet en hjemmekamp i 2017.

Lige nu ligger Team Esbjerg nummer fire i Primo Tours Ligaen og er med i hård kamp om at komme med blandt de seks hold, der får en plads i slutspillet.