Håndbold

NFH præsenterer ny spiller i aften - og det er ikke Cecilie Greve

En svensk landsholdsstreg skal afløse Mette Gravholt i Nykøbing Falster, erfarer TV 2 SPORT.

Nykøbing Falster Håndbold præsenterer en ny spiller til næste sæson, når klubben i aften møder Skanderborg på hjemmebane i Primo Tours Ligaen. 

Det fortæller Falster-klubben selv på sin Facebook-side, hvor klubbens fans lige nu gætter løs på, hvem den nye spiller kan være. 

TV 2 SPORT kunne i fredags afsløre, at landsholdsaspiranten Cecilie Greve skifter til Nykøbing Falster til næste sæson, men det er ikke Randers-keeperen, der bliver præsenteret i aften. Greve spiller nemlig selv kamp i aften for Randers, der møder TTH Holstebro på hjemmebane. 

Ifølge TV 2 SPORT's oplysninger er det derimod den svenske landsholdsstreg Anna Lagerquist, som Nykøbing Falster præsenterer. 

23-årige Lagerquist spillede et flot EM i december for Sverige, og allerede dengang var det fremme, at en dansk klub jagtede Lugi-spilleren, som ifølge hendes nuværende træner har et kæmpe potentiale. 

- Med den rigtige udvikling tror jeg, hun kan blive en af ​​verdens bedste stregspillere inden for to år - og hvem ville ikke ønske at have sådan en spiller på holdet, spurgte Lugi-træner Dragan Brljevic til svenske Expressen i december.

I Nykøbing Falster skal Anna Lagerquist afløse Mette Gravholt, der har meddelt, at hun stopper i klubben til sommer - og måske også stopper karrieren.

Nykøbing Falster ligger lige nu nummer seks i Primo Tours Ligaen og har hårdt brug for to point mod Skanderborg i tætte kamp om at komme om at komme med i slutspillet. 

Bare to point adskiller fem hold - København, Team Esbjerg, Odense, Nykøbing og Silkeborg-Voel - i kampen om de fire pladser i DM-kvartfinalerne.