Håndbold

Tårer og tomme blikke: Se Mulle og co. i krisemøde for åben skærm

Nykøbing Falster Håndbold har tabt flere kampe end forventet i efteråret. Træner Niels Agesen åbner i omklædningsrummet for et krisemøde.

Se snigpremiere på afsnit 4 lige nu på TV 2 Play - eller se afsnit 4 i aften kl. 22.40 på TV 2 SPORT efter SuperOnsdag

- Jeg har slet ikke følelsen af, at vi er et hold, lyder det fra Mette Gravholt i NFH’s omklædningsrum efter en tabt kamp til Esbjerg i efteråret.

Blandt tomme blikke og tårer i øjenkrogene hos flere spillere, har Nykøbings trænerstab indledt til det, man nok vil kalde en alvorlig evaluering.

Jeg tror bare ikke, jeg er der, hvor jeg var sidste år.

Kristina 'Mulle' Kristiansen

- Hvis vi er i nogen form for krise, så er det nu, at vi skal finde et flow, hvor vi alle kan få det til at fungere, siger Niels Agesen.

Holdet har tabt flere kampe end forventet i første del af sæsonen, og derfor mener træner Niels Agesen, at det er tid til at få talt ud.

- Hvis I vil pege fingre af det, vi laver. Så er det nu.

Her er der flere spillere, som bider på. Blandt andet erfarne Mette Gravholt.

- Man burde godt kunne sætte ord på, hvorfor man ikke selv præsterer. Det er ikke for at pege fingre. Men hvorfor laver vi de fejl, vi gør?, siger hun.

Også Kristina ’Mulle’ Kristiansen prøver at se indad og komme med en forklaring.

- Jeg tror bare ikke, at jeg er der, hvor jeg var sidste år. Jeg føler ikke, at jeg har den rolle i angrebet som tidligere, forklarer Mulle med en dirrende læbe.

Kom med i omklædningsrummet og se, Nykøbing Falster Håndbold får løst problemerne i fjerde afsnit af ”På Toppen i Nykøbing” i aften på TV 2 SPORT kl. 22.40 og på PLAY.

Gå ikke glip af de 3 førstre afsnit af "På toppen i Nykøbing"