Håndbold

Afsløring: Pytlick jagter endnu en spiller - vil købe fløj af konkurrenter

Ifølge TV 2 SPORT’s oplysninger forhandler Odense og Silkeborg-Voel om venstrefløjen Freja Cohrt Kyndbøl.

Han har allerede hentet fem markante profiler til næste sæson, men Jan Pytlick er tilsyneladende ikke færdig med at forstærke sit Odense Håndbold-hold. 

Efter underskrifterne fra store navne som Stine Jørgensen, Mie Højlund, Mette Tranborg, Kathrine Heindahl og Emily Stang Sando kan der ifølge TV 2 SPORT’s oplysninger der snart blive sat endnu en signatur på en Odense-kontrakt.

Det er Silkeborg-Voels venstrefløj og landsholdsbobler Freja Cohrt Kyndbøl, der er den næste spiller på fynboernes indkøbsliste.

Ifølge TV 2 SPORT’s oplysninger forhandler Odense og Silkeborg-Voel lige nu om en handel, hvor fynboerne betaler silkeborgenserne et ukendt beløb for at købe Freja Cohrt ud af hendes Silkeborg-kontrakt ét år før tid.

23-årige Freja Cohrt, der kom til Silkeborg-Voel fra Skive fH i 2015, har kontrakt til 2018, men hun er oprindeligt fra Odense og vil ifølge TV 2 SPORT’s oplysninger gerne tilbage til sin fødeby.. Hun er med inde omkring det danske landshold og var senest blandt 31 spillere, som landstræner Klavs Bruun Jørgensen indkaldte til en træningssamling i maj sidste år.

TV 2 SPORT har været i kontakt med både Jan Pytlick og Freja Cohrt. Ingen af dem har ønsket at kommentere oplysningerne om et muligt sommerskifte.