Håndbold

Grigel underskriver toårig kontrakt med ny klub

Den danske landsholdsspiller Lotte Grigel skifter til sommer til den ungarske klub DVSC Debrecen på en toårig aftale.

Efter et år i russisk håndbold fortsætter den danske landsholdsspiller Lotte Grigel sin karriere i den stærke ungarske liga.

Landsholdsplaymakeren har nemlig skrevet en toårig kontrakt med topklubben DVSC Debrecen, der sidste år blev nummer fire i den ungarske liga.

- Det er en fantastisk klub, med fans der bakker op i tykt og tyndt, så jeg er sikker på det bliver en fantastisk oplevelse, skriver Grigel på sin Instragram-profil.

Dermed er det også slut for playmakeren i den russiske klub Rostov-Don, hvor hun har spillet siden november 2015, efter at hun ragede uklar med sin barndomsklub i Esbjerg.

Ifølge TV 2 SPORTs håndboldekspert Bent Nyegaard er skiftet noget, der både kommer til at gavne Lotte Grigel og det danske landshold.

- Hun fik ikke så meget spilletid i Rusland, så hun skulle finde noget andet. Nu kommer hun til en klub, hvor holdet skal bygges op om hende, og det er godt for både hende og landsholdet, lyder vurderingen fra Bent Nyegaard.

Med skiftet vender 25-årige Lotte Grigel tilbage den hal, hvor hun for to år siden rev sit korsbånd over i en opvarmningsøvelse i forbindelse med en kamp ved EM.

Se den situation i videoklippet over artiklen.