Håndbold

Jan Pytlick henter ung fløjspiller hjem til Odense

Odense Håndbold har skrevet kontrakt med Freja Cohrt Kyndbøl, der dermed vender hjem til Fyn efter flere år i jyske klubber.

Som TV 2 SPORT kunne afsløre lørdag, henter Jan Pytlick og Odense Håndbold fløjspilleren Freja Cohrt Kyndbøl i Silkeborg-Voel KFUM.

23-årige Cohrt, der i sin ungdomstid var med til at vinde DM-guld med Odense-klubbens U16-hold, har skrevet under på en fireårig aftale med fynboerne.

- Freja Cohrt er en spændende og ikke mindst teknisk stærk fløjspiller. Hun er hurtig, snedig og så har hun talent. Samtidig har hun fået en vis erfaring fra klubhold og ikke mindst ungdomslandsholdene, erfaringer hun kan bruge her i klubben, siger cheftræner Jan Pytlick i en pressemeddelelse.

Freja Cohrt Kyndbøl havde kontrakt med Silkeborg-Voel frem til 2018, og ifølge TV 2 SPORT's oplysninger har Odense Håndbold måttet betale et ukendt beløb for at købe Cohrt fri af hendes kontrakt et år før tid.

Cohrt er inde omkring det danske landshold og var senest blandt de 31 spillere, som landstræner Klavs Bruun Jørgensen indkaldte til en træningssamling i maj sidste år.

Freja Cohrt Kyndbøl er den syvende spiller, som Jan Pytlick har hentet til Odense Håndbold fra den kommende sæson.

De øvrige spillere er Trine Østergaard, Kathrine Heindahl, Mette Tranborg, Stine Jørgensen, Emily Stang Sando og Mie Højlund.