Vores træner

Se alle de indstillede til Vores Træner 2017

Hensigten med Vores Træner er at hylde de frivillige kræfter i dansk håndbold. TV 2 SPORT

Her på siden præsenteres alle de passionerede trænere, der er blevet indstillet til konkurrencen Vores Træner.

Juryen er i øjeblikket i gang med at udvælge 10 kandidater, som I kan stemme på fra den 8. maj.

Vinderen af konkurrencen kan se frem til en tur til VM i Tyskland til december, mens hele holdet får en træningsaften med Bent Nyegaard.

Vores Træner

Indstillede trænere

Indstil jeres træner

Vores Træner

Indstil jeres træner

I konkurrencen ’Vores Træner’ vil TV 2 SPORT hylde alle de dedikerede og passionerede trænere, der dagligt knokler rundt om i de danske håndboldklubber. I kan som hold indstille jeres træner til at vinde konkurrencen - læs præcis hvordan i artiklen her.

Foto: TV 2 SPORT

Andreas Krebs

Andreas Krebs

Andreas Krebs

Andreas Krebs

Navn: Andreas Krebs

Alder: 24

Kælenavn: Krebs

Klubnavn: Nøvling

Hold: U12 piger – efter 9 Maj U14 piger

Dette motto beskriver vores træner: Is i maven – Ro på – hellere tabe en god kamp end vinde en dårlig

Derfor er vores træner den bedste: Andreas er en fremragende træner, fordi han holder af pigerne, spillet, han kan lide at vinde men ikke for enhver pris. Der er en positiv tilgang til det at spille, tab og vind er ok. bare man giver det man har for sine holdkammerater. Fairplay er i højsædet. Han formår at flytte pigerne der hvor de er, med dem i centrum.  Han har fået et super hold ud af piger som har meget forskellige forudsætninger. Nogen har spillet siden de var 4 år, andre ganske få år. Alligevel er de gode sammen som et hold.

Men allervigtigst er det sociale, til træning grines der, men arbejdes. Andreas spiller selv i 2. division , er børneformand i Nøvling IF, han arrangere nogen fantastiske events for børne/ungdoms afd, er under oplæring som hovedarrangør på klubbens tur til Prag hvert 2 år, han er i år kåret som ”VIP foreningens ildsjæl under 25 i Aalborg”, men alligevel er fællesspisning sammen med pigerne højeste prioritet en lørdag aften..

Der er en respekt og kammeratlighed spillerne og Andreas imellem, som er unik.

Er der lektier som skal laves, og spilleren ikke lige kan hitte ud af det, så er Andreas klar med hjælp. Pigernes nøgleord var: hyggelig, udvikler os, hjælpsom, sjov, dygtigt, presser mig på den gode måde, stoler 100 på ham, støtter os i alt..

Vi forældre nyder også godt at at vores børn trænes af en ambitiøs en ung mand, som arbejder med udvikling frem for sejr. Grin i stedet for frustration. Vi er meget heldige over at Andreas gider sit frivillige arbejde i sådan en grad, at vores piger, såvidt muligt lever i hallen, med et super netværk, som værner om dem, imens den kærlighed Andreas har til spillet og klublivet langsomt overføres til dem. Derved integreres de i et godt sundt klub liv. Andreas er heller ikke bleg for at råbe os forældre op, hvis vi forældre ikke helt husker vores plads på sidelinjen. Så får vi lige en fast med ordentlig påmindelse om vores rolle i hallen, derved værner han så fint om vores piger og deres klub.

Det husker vi bedst vores træner for: Han er der altid for os uanset hvad !

Vores træners største bedrift: At træne os 😊 til at blive de spillere vi er i dag – At blive ”VIP foreningens Ildsjæl under 25” i Aalborg.

At sikre 22 unge piger har haft en fantastik sæson.. Som kulminerede med en tur til Prag, for AA og B holdet blev blandet for at sikre en god sportlig og social oplevelse, fremfor resultater.. De kom dog alligevel.

Forældre og spillere omkring Nøvlings U12 piger, kan kun krydse fingre og håber I at ser ligeså meget en kæmpe stjerne i Andeas K som vi gør. Han fortjener den anderkendelse, som det at kåret som ”vores træner” 2017

Men uanset hvad der sker så er Andreas K, VORES TRÆNER !!!!

Foto: TV 2 SPORT

Keld og Simon

Keld Jørgensen og Simon Olsen

Keld og Simon

Navn: Keld Jørgensen og Simon Olsen

Alder: 47 og 23 år

Klubnavn: Søndermarkens IK

Hold: U-16 piger S.I.K.

KELD:

Kælenavn: Kellowitz

Dette motto beskriver vores træner: ”Sammenhold er det bedste hold”

Derfor er vores træner den bedste: Han er som en far for hele holdet, samtidig med, at han er en yderst kompetent træner. Dette gør ham til den perfekte træner da det både fungerer på og uden for banen. Han er altid ekstremt forberedt, men han er også god til at lade tingene udvikle sig og se det nye. Vi kan på hele holdets vegne sige, at vi 100% kan komme til vores trænere med ALT. Det gør det til et trygt miljø hvor alle tør og vil yde alt hvad de kan. Det gør også, at vi kan pjatte og snakke drenge-snak samtidig med en seriøs træning.

Det husker vi bedst vores træner for: Hans mange pædagogiske udtryk som f.eks. ”PIGER, det skal sige småkage!” og ”Det jo ikke porcelænsdukker!” Også hans rolle som ”far” på holdet er en helt speciel ting, da der skal være mange egenskaber tilstede før man kan opnå den ”status.”

Vores træners største bedrift: ”Personligt er min største bedrift ikke guld og glimmer. Min passion for håndbold er at skabe et trygt miljø, hvor kammeratskab og venskab går langt ind i de voksnes rækker. Selvfølgelig gør jeg alt for, at pigerne udvikler sig mere end vores konkurrenter. Men jeg tror på, at har man det socialt godt sammen, så går man også gennem ild og vand for hinanden både på banen og i livet som helhed. Derfor elsker jeg SIK og de elementer som klubben giver hinanden, det er lige meget om man spiller division bold, eller serie 4 alle er velkomne og lige. Min største bedrift er når U-16 pigerne tager imod en fuldstændig ny spiller og hun danser sammen med dem, den første gang hun besøger SIK til træning. Det forstår jeg ved den største bedrift, at alle hygger og smiler. Det handler selvfølgelig også om håndbold og udvikling. Set i bagspejlet har vi de sidste 3 år rykket os et skridt op i forhold til vores konkurrenter gennem årene, til stor glæde for alle omkring holdet ikke mindst de frivillige og udøvere.”

SIMON:

Kælenavn: Simo

Dette motto beskriver vores træner: ”Winners never quit and quitters never win”

Derfor er vores træner den bedste: Han kommer hele tiden med nye idéer til træningsøvelser så det bliver en mere varierende træning. Simon er også ekstremt ambitiøs og engageret omkring vores håndbold. Han er også en træner man kan komme med forbedringer til – hvilket gør træninger og kampe til en hold indsats. Simon er den bedste træner da han også selv han spiller erfaring og ved hvordan det er på banen. Han kan sætte sig i vores sted hvilket gør hele hans træning og planlægning af alting tilrettelagt efter os som spillere.

Det husker vi bedst vores træner for: Hele holdet husker blandt andet Simon for hans humor og humør. Han skaber altid en skøn stemning, og det gør håndbold meget sjovere – selv når det ikke altid går som man havde håbet. Det er uendeligt vigtigt da man ikke altid kan vinde og man igennem tiden vil gennemgå både medgang og modgang.

Vores træners største bedrift: Udtagelse til Kredsholdet/iagttagelsesstævne i 2009, JHF Kreds 2. "Men min største bedrift indenfor trænergerningen, bliver altså noget ift. Spillerudvikling - Hvilket leder mig hen til: Er det her noget vi kan komme til at skulle beskrive mere i dybden?”

Foto: TV 2 SPORT

Vibeke Andersen

Vibeke Andersen

Vibeke Andersen

Navn: Vibeke Dahlmann Andersen 

Alder: 58 år

Kælenavn: Vibse

Klubnavn: GGIF håndbold. (Grindsted håndbold)

Hold: 3. divisions damer  

Dette motto beskriver vores træner: "Blå mærker går væk, det gør 2 point ikke"

Derfor er vores træner den bedste: Vibeke er den bedste fordi, at hun brænder for håndbolden, og det smitter både af på spillere, og andre træner i klubben. Træningen er aldrig kedeligt, om det er interval løb eller om positionsskud, så laver vi sjældent det samme, men er samtidig altid målrettet.

Vibeke er altid 100 procent forberedt, når både det gælder kampe og træning. Hun sidder gerne i hele landets haller, for at kunne lave taktik til den pågældende kamp vi skal spille. Vi har også en lille bog, hvor vi skriver notater ned omkring det pågældende hold. Dette gør at vi alle er forberedte til den pågældende kamp.

Vibeke er også god til, at se hvad den enkle spiller har brug for, for at blive bedre.  

Vibeke åbner også op for sit hjem, hvor hele holdet spiser og hygger sammen.

Det husker vi bedst vores træner for: Hendes måde at nyskabe træningen, så træningen ALDRIG bliver kedeligt, og samtidigt målrettet hver gang.  

Altid forberedt til mindste detaljer.

Vores træners største bedrift: Vores træner har været til OL 2 gange. OL i Athen i 2004, hun var med til at vinde guld, hvor hun var målmandstræner for det danske kvindelandshold. OL i London 2012, der var desværre ingen medaljer med hjem.

Vibeke har formådet, at få vores hold fra jyllandsserie til 3. division på et år.

Foto: TV 2 SPORT

Jan Christensen

Jan Christensen

Jan Christensen

Jan Christensen

Navn: Jan Christensen

Alder: 41

Kælenavn: Jansen

Klubnavn: Hk73 Rask Mølle

Hold: U10 Drenge

Dette motto beskriver vores træner: Jan har et motto som han bruger ofte med et smil på læberne. "Det skal løbes væk". Det beskriver Jan meget godt. Har fortsætter træningen på trods af udfordringer.  Han er en rigtig fighter både på banen og udenfor banen.

Derfor er vores træner den bedste: Jan er en engageret træner som altid er klar til både træning og kampene. Jan formår at lave plads til alle spillerne lige fra de rutinerede til begynderne. Han har gennem hans fantastiske træning opnået at kæmpe med i A rækken og 2 store stævne finaler med drengene. Jan har lagt et stort arbejde i det sociale på holdet bla ved at ligge hus til pizza og hygge aftener. Han gør en stor indsats for at der skal være plads til alle og at det skal være et rart sted at være for alle. 

Det husker vi bedst vores træner for: Vi husker bedst Jan for hans altid engageret træning. Jan møder altid veloplagt til træningen.

Så husker vi Jan for at han nogengange bliver så opsat til kampene at han kommer til at råbe lidt højt.

Vores træners største bedrift: Jan har gennem god og engageret træning været med til at skabe et hold med dygtige spillere og godt samhold. Da Jan startede holdet op var der 9 spillere, ved afslutningen af sæsonen var der 19 spillere.

Foto: TV 2 SPORT

Kirsten Westphalen

Kirsten Marie Kappelgaard Westphalen

Kirsten Westphalen

Navn: Kirsten Marie Kappelgaard Westphalen

Alder: 51 år

Klubnavn: Løve-Høng

Hold: U12 drenge, U16 drenge, Dame serie3

Dette motto beskriver vores træner: FART FART FART

Derfor er vores træner den bedste: Kirsten ser alle spillere, både den talentfulde der har spillet i mange år og den helt uerfarne som lige er startet.

Kirsten formår at holde alle til ilden ved at se på hver enkelt spiller og tilrettelægge og turde udfordre dem. Det gælder både u12, u16 drenge og ja selv damerne.

Kirsten følger altid op og holder øje med alle har det godt og fungerer socialt. Man slipper ikke med et " jeg kommer ikke i dag" Kirsten er lidt en blæksputte og mor for alle.

Kirsten kommer altid med en forklaring til den enkelte spiller på hvorfor han eller hun sidder over i en kamp.

Det husker vi bedst vores træner for: Kirsten er alle vegne, altid i hallen, har tid til alle, både børn og voksne og glemmer ikke nogen. Holder øje med alt fra skader til alm. trivsel.
og følger altid op på spillerne.

Vores træners største bedrift: Kirstens største håndboldmæssige bedrift må være at hun var proff. spillende træner i Grækenlands bedste række i 1år og næstbedste række i 2 år.

Foto: TV 2 SPORT

Ole Sørensen

Ole Sørensen

Ole Sørensen

Navn: Ole Sørensen.

Alderen har rundet 55 år, og vi har været så heldige at have ham i hans sidste sæson som træner, selvom vi mener, at 55 ingen alder er med hans altid gode humor, humør og dog seriøsitet.

Kælenavn: Han går under navnet Træner Ole.

Klubnavn: Han er vores træner her i Ringkøbing Håndbold.

Hold: Vi spiller 3. division (senior, damer).

Dette motto beskriver vores træner: Træner Ole lagde fra starten af sæsonen ud med mottoet, som skulle beskrive viljen, kampgejsten og sammenholdet gennem hele sæsonen: “100% + lidt mere”. Vi grinte alle sammen lidt af ham, for hans vestjyske dialekt og smil på læben gør, at man ikke kan lade være med at smile med ham - men vi var med på den! Intervalløb nu!! Derfor må 100% + lidt mere være mottoet for vores træner! DOG har han også i hans iver på at hjælpe os på vej tilegnet sig en fiber eller 5 i løbet af sæsonen - derfor er et citat som “Aargh det blev en fiber!” også at finde i løbet af sådan en sæson.

Derfor er vores træner den bedste: Vores træner er den bedste, fordi størstedelen af vores hold består af nyoprykkere fra U18, og derfor en masse urutinerede spillere. Alligevel har han formået at holde os i rækken! Vi startede ud som piger uden tålmodighed og omtanke. Men det har han fået sat på! Træner Ole giver rum for os kvindespillere til at kunne tænke selv. Han peger os i retningen, og lader os udvikle os! Flere af os har haft ham i vores ungdomsår, hvor han har vist os håndboldglæden. Træner Ole viste os glæden ved at lege med en bold i en hal alle tider af døgnet. Og spørger man ham selv, så er han ydmyg “Det er ikke ham” - men jo! Det er det!

Det husker vi bedst vores træner for: Vi husker bedst vores træner for det altid gode humor (udover når der skal gives verbale lussinger, for dem får vi også!). Vi husker ham for at udvikle, for at lære os glæden ved bolden, vi husker ham for hans engagement, som af og til leder til fibersprængninger. Vi husker ham som den bedste.

Vores træners største bedrift: Vores træner har gennem sin tid været træner for spillere, som er kommet langt med håndbolden - hertil landsholdsspillere og ligaspillere. Og spørger man dem, så er Træner Ole den, som lagde alle de rette grundsten. Han sagde i år ja til et hold, som umiddelbart ikke havde midlerne til at blive i 3. division, men vi gjorde det. Og det må vi sige - det er en bedrift!

Ole Sørensen skal vinde, fordi han aldrig har fået den KÆMPE ros som hans ydmyge jeg for alt i verden fortjener 100% + lidt mere!

Foto: TV 2 SPORT

Christina og Thomas

Christina & Thomas Jensen

Christina og Thomas

Navn: Christina & Thomas Jensen

Alder: 41 år begge to

Kælenavn: Hr. & Fru Jensen

Klubnavn: ØHK Hedensted

Hold: U12 pige 1

Dette motto beskriver vores træner:

 • Bag enhver succesfuld mand står en stærk kvinde
 • Et opmuntrende ord under en fiasko er mere værd end én times ros efter en succes
 • For at lykkes, skal dit ønske om succes være større end frygten for fiasko
 • De siger altid at modstanderne skal have masser af kærlighed, og med det mener de, at vi skal tackle igennem i forsvaret
 • Det er noget sjusk – når det bliver sagt, så ved vi, at det ikke er godkendt fra bænken.
 • Sovs – betyder mas/angrebsfejl, og sådan har de mange sjove udtryk.

 

Derfor er vores trænere de bedste: ØHK Hedensted har 4 U12 pigehold med ca. 40 spillere – hvor vi træner på tværs af holdene og på de enkelte hold. Vi vil gerne nominere vores trænere, fordi de for os gør en ekstraordinær indsats.

De er super engagerede, og kommer altid velforberedte til træning, hvor de også selv er aktive. De har også forventninger til os, hvilket vi godt kan lide. De er gode til at differentiere i forhold til kompetencer, og få det bedste frem i alle spillere. De skaber spilleglæde ved at rose, guide og give feedback. De skaber engagement og initiativ ved at give hver enkelt spiller ansvar og troen på egne evner. De gør altid træningen meget lærerig, og er gode til at motivere hver enkelt spiller. De ser altid muligheder fremfor begrænsninger. De er vindertyper, og hader at tabe.

De er ekstrem vellidte af alle på holdet. De er både meget seriøse og super sjove at være sammen med. De er altid i et fantastisk godt humør, og det smitter os alle, vi griner altid meget sammen med dem. Der er en rigtig god balance i det hele. De er meget konstruktive og rigtig gode til at give positiv feedback – når de giver kritik, kommer de altid med løsninger, og vi bliver inddraget. Vi ved, hvor vi har dem, da de siger tingene ligeud, og de kan give skideballer uden at virke sure.

De er der altid for os – de bruger meget tid på holdet. De skaber sammenhold ved bl.a. at åbne deres hjem for os, afholde hyggeaften med pizza og quiz, tage med til håndboldstævner mm. Hygge og socialt samvær på holdet er helt i top.

Det mest beundringsværdige er den tid de bruger på vores hold, set i lyset af deres personlige forhold. Desværre blev Christina ramt af kræft for et år siden, men de valgte alligevel at fortsætte trænergerningen med os, hvilket vi er dem dybt taknemmelige for. Christina har været igennem behandlinger siden sidste sommer og er det stadigvæk, trods det deltager de begge i træning, kampe og stævner. De har en kæmpe tro på livet og det lærer vi af. Selvom de begge er hårdt ramt, har de et fantastisk overskud, som de øser ud over spillerne. Når de er nedtrykte og kede af det, mærker spillerne det aldrig, det er en fantastisk egenskab at have.

Vi ser op til Christina og Thomas, og selvom vi måske ikke altid viser det til hverdag, så er vi meget taknemmelige for, at de er vores trænere.

Udover de bruger oceaner af tid både på og med os, så har de også 3 børn, fuldtidsjob, villa, hund, have og campingvogn – de er simpelthen for sejeJ

Det husker vi bedst vores trænere for: De elsker at snakke inden kampene – og efter kampene. De er gode til at hjælpe, såfremt man ikke forstår en angrebsåbning eller andet – og vi har lært rigtig mange angrebsåbninger. De nyder at være sammen med os, og vi nyder at være sammen med dem. Det er ikke altid håndbold, vi snakker om, men også om det der sker i det private liv. Deres gode humør og engagement for holdet og håndbolden. Den tro vi har fået på egne evner gennem det sidste år. Sjove træningspas og gode kampe. Sociale arrangementer og stævner. Fællesskabet.

Vores træners største bedrift: De har rykket os enormt meget håndboldmæssigt, og vi har samtidig haft det sjovt. Der udover har de lært os, at man med livsglæde og vilje kan komme langt både på og udenfor banen.

Resultatmæssigt er vi ubesejret i vores A-pulje i 2. halvdel af sæsonen 2016/2017 i kreds 6. Vi er rigtig glade for, at vi kvalificerede os til kredsmesterskaberne og blev nr. 2. Vi kvalificerede os til DM i Hvidovre, hvor det blev til flere tætte kampe mod rigtig dygtige AA-hold fra hele Danmark. Det var en rigtig god oplevelse at være til DM, og vi er meget glade for, at vi fik muligheden af Christina og Thomas.

De brænder virkelig for trænergerningen, og udvikler spillerne hver for sig og sammen, de har en enorm viden indenfor håndbold og ledelse. Alt det gør dem berettiget og egnet til at vinde.

Vores trænere fortjener helt sikkert at vinde.

Foto: TV 2 SPORT

Martin Andersen

Martin Andersen

Martin Andersen

Navn: Martin Andersen

Alder: 38

Klubnavn: Sdr. Nærå Fyn

Hold: U14 piger

Dette motto beskriver vores træner: Håndbold skal først og fremmest være sjovt og for alle - så vinder vi både det ene og andet.

Derfor er vores træner den bedste: Fordi han som far/papfar til 8 børn alligevel vil bruge så meget tid, energi på os piger, og fordi han gør meget for klubben og det at gøre os bedre - socialt og håndboldmæssigt.

Det husker vi bedst vores træner for: At vi efter en lang dag til strandhåndbold blev inviteret til impulsiv fællesgrill hjemme hos ham og den store familie.. grill, vandkamp og aftensøbad.

Ellers vores rigtige gode stævner, kampe, videoaftner og træninger.

Vores træners største bedrift: At holde en stor flok "pubertetsprimadonnaer" ud, og fordi han nu arbejder på at redde det kommende u12 hold ved at lægge både u14 og u12 sammem.

Foto: TV 2 SPORT

Jesper Iversen

Jesper Iversen

Jesper Iversen

Navn: Jesper Iversen

Alder: 45 år

Kælenavn: “Bjørnefar”

Klubnavn: Team Vadum/Aabybro

Hold: Team Vadum/Aabybro U-16 piger hold 1, 2, og 3

Derfor er vores træner den bedste: Vores træner er den bedste, fordi vi altid har det sjovt til træning og kampe. Han er sjældent i dårligt humør, og når han er, så laver vi sjov med ham. Ligeså meget som vi driller ham, ligeså meget driller han os. Allerede efter en af de første kampe, fandt vi på at kalde ham “Bjørnefar” Fordi han i starten af sæsonen råbte meget i kampene (gør han stadig haha) men det udviklede sig, og nu laver vi sjov med det.

Det vedhæftede billede er bare en lille indsigt i, hvor meget selvironi “Bjørnefar” har, og hvor meget sjov vi laver med ham. Lige inden vi skulle varme op en søndag morgen, lyner “Bjørnefar” sin trøje op, og siger “Se hvad jeg har købt” vi vender os alle om, og begynder at grine. Han købte en trøje med en bjørn på, kun fordi vi kalder ham “Bjørnefar”.

Vores træner er også den bedste, fordi han er med alle 3 hold rundt til alle kampe. Det er de færreste trænere der følger 3 hold til træning og kampe 4-5 gange om ugen. Han er der til hver træning, og hvis vi vil træne længere, så bliver han der selvfølgelig med os. Vores træner, Jesper, blev også kåret som “årets træner” i klubben, fordi han netop bruger så meget af sin tid på 3 u-16 pige hold, og det er der ikke mange andre der ville:))

Det husker vi bedst vores træner for: Vi husker “Bjørnefar" for mange ting. Både for hans aggressivitet på sidelinjen, måden han går op i spillet på, hans måde at træne på, alt det tid han bruger på os, men mest af alt- hans humor og altid sjov kommentarer. Engang var der en der løb langsomt og ærgrende hjem, og “Bjørnefar” råber “Løb forhelvede hjem istedet for at tælle streger!” Det har vi efterfølgende grint meget af. Måden han vendte situationen fra af være negativ, til lige pludselig at være sjov og humoristisk. Han er også altid klar med en lille bemærkning til træning, hvis vi ikke helt laver det vi måske skal. 

Vores træners største bedrift: Den største bedrift må nok være, at kunne holde så mange 15/16-årige piger ud. Vi er 35, og det er ikke altid lige let:)

Foto: TV 2 SPORT

René Christensen

René Christensen

René Christensen

Navn: René Christensen

Alder: 41 år

Kælenavn: René

Klubnavn: Løgstør HK 

Hold: U12 piger

Dette motto beskriver vores træner: ”Hvis I bare giver alt hvad I har – forlanger jeg ikke mere”.

Derfor er vores træner den bedste: René er hel unik og gør en kæmpe forskel for vores succes. Hans store engagement og passion for holdene er kæmpe stort. Han yder gerne ekstra og giver os en enorm støtte og omsorg. Han går gerne den ekstra meter for at hjælpe os bedst muligt. René kæmper for at få os til tops, han bruger meget tid på at snakke taktik og vejlede den enkelte. Han interesserer sig for den enkelte pige som det menneske hun er, og giver den enkelte den træning, hun har brug for, på det niveau hun er. René yder altid en ekstra indsats for at få tingene til at fungere. Vi møder altid glade op til træning, da René har en ufattelig gejst til at få os alle i gang, han roser os og har en stor drivkraft.

Det husker vi bedst vores træner for: René har rigtig meget syn for, at også det sociale aspekt er vigtig. Han har flere gange arrangeret overnatninger og ekstra træninger for os, hvor der ikke nødvendigvis bliver spillet en masse håndbold, men i stedet har vi lavet andre øvelser såsom ridning, spinning og lege. René guider os også i kost, for det er vigtigt, når vi træner flere gange om ugen. René tager os med til forskellige cup, og vi har stort set altid medaljer med hjem. René investerer rigtig meget tid i os, bruger også gerne en lørdag til lidt ekstra træning og har kun et mål – at gøre os alle sammen dygtigere. René knokler med os og håndbolden hele året, indendørs om vinteren og om sommeren er det med Beach håndbold. Klubben har lige fået lavet to baner til Beach håndbold, også et projekt René har været meget involveret i. Renés piger går aldrig på banen for ” bare” at spille en håndboldkamp, de går på banen for at vinde, ingen kampe spilles for sjovt. René får også arrangeret kampe med andre klubber for at højne vores niveau og laver også ekstra målmandstræninger. René bruger også meget tid på forældresamarbejdet, og der er altid stor opbakning til vores kampe, for vores forældre er ekstreme stolte af vores træner og os – at han kan skabe så dygtige spillere.

Vores træners største bedrift: Der er flere at pege på – dels er der kommet flere piger fra andre klubber til holdet – fordi René er dygtig, ambitiøs og har en hel unik måde at træne os på, men han har også ført os til Jysk mesterskab to gange.

Holdenes slagsang

”Løgstør HK er verdens bedste hold

Løgstør HK spiller den bedste bold

Vi er gule, vi er blå

Vi er ikke til at slå

ÅHHHHH Løgstør”

Foto: TV 2 SPORT

Elli Nielsen

Elli Nielsen

Elli Nielsen

Navn: Elli Nielsen

Alder: 64 år.

Kælenavn: Elli

Klubnavn: Næsby IF

Hold: U12-piger (Elli har trænet hovedgruppen af spillerne gennem de sidste 4 år)

Dette motto beskriver vores træner:

 • Tænk håndbold
 • Vi spiller vores spil

Derfor er vores træner den bedste:

 • Bag Ellis altomfattende håndboldtænkning er hun sød, glad og hjertevarm - også når vi taber.
 • Hun er støttende og opbakkende.

Det husker vi bedst vores træner for:

 • Hun har altid en "godbid" til os, når vi kommer tilbage fra en løbetur.
 • Hun hjælper os igennem både socialt, mentalt og håndboldmæssigt.
 • Ellis gode hjerte banker for børn og unge, som dagligt færdes i klubben. - Ikke kun vores hold, men alle i klubben.
 • Elli er en klippe for spillere, øvrige trænere, forældre og bestyrelsen (Hun er aktiv i bestyrelsen, samt div. udvalg)
 • Elli er altid involveret og engageret i klubben.

Vores træners største bedrift:

 • Elli har ført os til mange finaler til diverse strandhåndboldsstævner, julestævner og her til sidst kampen om Fyns Mesterskabet i B-rækken, hvor vi tabte til et stærkere hold.
 • Elli yder altid en ihærdig indsats.
 • Elli går op i trivsel såvel på banen, som udenfor.
Foto: TV 2 SPORT

Morten Ravnslund

Morten Ravnslund

Morten Ravnslund

Navn: Morten Ravnslund

Alder: 46

Klubnavn: Aalborg KFUM

Hold: U14 piger

Dette motto beskriver vores træner: “Vi er gode veninder, det er regel nummer #1, ligemeget hvad”. Det er det motto vi mener beskriver Morten bedst, fordi han altid siger at regel nummer #1 er at vi er gode veninder. Vi er helt enige med Morten i det.
Et andet motto der kunne beskrive Morten er “Øvelse gør mester” fordi at når Morten forklarer en ny øvelse, så bliver man nødt til at huske at øvelser gør mester, og det minder Morten os også om. Nogle ord der beskriver Morten er: sjov, dygtig, passioneret, tålmodig og social. Det er de ord der beskriver Morten bedst som træner og som person.

Derfor er vores træner den bedste: Vores træner Morten er den bedste fordi han altid tror på os, det har han gjort siden vi fik ham som træner. Han har fra starten af haft nogle mål med vores hold. Selvfølgelig vil Morten få os til at spille godt sammen, men endnu vigtigere at vi har det godt sammen. Morten er den bedste fordi han gør meget for at vi bliver de bedste som hold, både på banen og udenfor banen.

Det husker vi bedst vores træner for: Vi husker bedst Morten for at han fik samlet holdet, som ingen andre trænere andre sæsoner havde gjort. Han kom fra starten af med en positiv indstilling, og et håb for sæsonen. Han har fra starten af troet på os, som personer og som spillere. Så vi husker Morten bedst for hans enorme sociale færdigheder, og hans utrolige udståling og personlighed.

Vores træners største bedrift: Vores træners største bedrift er, at han fra sæsonens start fik tildelt os to hold, hvor han har skulle få os til at lære hinanden at kende. For da vi startede sæsonen kom vi virkelig som to hold, og vi var meget delt. Det tog Morten fra starten af fat i, og fik løst. Han lavede øvelser hvor vi kunne lære hinanden bedre at kende, og han lavede regler for hvordan man er som veninde. Det fungere rigtig godt, og Morten har derfor formået at samle to hold og give dem et fantastisk sammenhold, og et fantastisk spil som hold. Så det mener vi er vores træners største bedrift. 

Foto: TV 2 SPORT

Hanne Lillie

Hanne Lillie

Hanne Lillie

Navn: Hanne Lillie 

Alder: 59 år

Klubnavn: Struer Handicap Håndbold 

Dette motto beskriver vores træner: Hvis i gerne vil løbe jer trætte så løber i bare op og skyder på mål.

Derfor er vores træner den bedste: Vores træner er den bedeste træner for hun bruger alt hendes tid og kræfter i hallen sammen med os hver tirsdag. Og hun ved hvordan man skal tilrettelægge en træningsdag som giver den alderbedste træning som vi kan tage med ud til stævner.

Vores træner er simpelhen guld værd for uanset hvor træls holdet er, så opgiver hun aldrig. 

Det husker vi bedst vores træner for: Vi husker vores træner for den gang hun fik vores hold til guld. Det er simpelhen den bedste træner man kan have.

Foto: TV 2 SPORT

Brian Martins

Brian Martins

Brian Martins

Navn: Brian Martins

Alder: 45

Klubnavn:  Østfyns HK

Hold: U18 Piger

Dette motto beskriver vores træner: I skal bare gå ud og spille håndbold, det er det i er bedst til.

Derfor er vores træner den bedste: De små klubber er her endnu- og en af dem er Østfyns HK, hvor Brian Martins er træner, og er i gang med sin 15. Sæson.

Han viser altid tillid og engagement til og overfor os. Han får os til at kæmpe videre selvom vi ikke har troen på vi kan klare den. Og giver os et indtryk af at vi sagtens kan, selvom vi selv synes det virker umuligt. Han arbejder med alle hans spillere, og vil gøre alt for at de skal udvikle sig, både håndbold mæssigt samt socialt.

Han går samtidig ind og arbejder med den enkelte person, så de udnytter deres fulde potentiale.

Han er rigtig god til at gøre træning og kampe til et sted hvor man glæder sig til at komme og være i hinandens selskab.

Det husker vi bedst vores træner for: Vi husker bedst Brian for at komme med en rigtig positiv stemning.

Som u14 overtog Brian vores hold. Inden han kom var vi et hold hvor der kun blev fokuseret på de gode spillere. Men Brian kom med en helt anden indstilling. Alle spillere fik lov at vise hvad de kunne og nu blev alle arbejdet med. Brian skabte sammenhold og gejst på vores hold. Og som tiden gik blev vi bedre og bedre, vi vandt flere og flere kampe, og rykkede op.

Vi husker ham for hans altid gode humør, hans vilje og ikke mindst hans gejst, for hvis det ikke lykkedes første gang, kæmper man videre indtil det lykkedes. Han giver aldrig op, ligemeget hvor sort det kan se ud.

Vores træners største bedrift: Vi synes det er en kæmpe bedrift at Brian altid er med til at gøre træningen og kampe spændende og uden tvivl rigtig sjove at komme til. Det betyder utrolig meget for os u18 piger at Brian ligger så meget tid og en masse kræfter i at, vi skal blive gode til håndbold. Brian er en af årsagerne til at vi elsker håndbold, da han vil gøre alt for, at vi når det mål vi har sat os for. Brian er ikke typen som er træner, kun for hyggen. Det handler om at vinde

Foto: TV 2 SPORT

Nickolaj Hove Nielsen

Nickolaj Hove Nielsen

Nickolaj Hove Nielsen

Navn: Nickolaj Hove Nielsen

Alder: 40 år

Klubnavn: Mejdal-Halgård Håndbold

Hold: U10 piger

Dette motto beskriver bedst vores træner: Det skal være SJOVT at gå til håndbold

Derfor er vores træner den bedste: Nickolaj er utrolig engageret omkring holdet, han er ikke bare træner på banen, hvor han lytter til pigerne, men også udenfor, hvor han har stort fokus på det sociale.

Han formår at hjælpe de nye spillere godt i gang og få dem til at tro på sig selv. Han er super god til at anerkende alle pigerne, og han roser dem for at turde tage deres chancer, selv om de skulle brænde dem.

Alle pigerne er vigtige i truppen, og Nickolaj opfordrer de piger, der ikke skal spille til at komme og heppe på de piger, der skal spille kamp. Således sad en masse af de øvede piger og heppede til et stævne, hvor de nye skulle i kamp – nogle af dem for første gang. Selv forældre, hvis piger ikke skulle spille, var mødt op for at heppe.

Det sammenhold er Nickolajs store fortjeneste og gør ham til den bedste træner!

Det husker vi bedst vores træner for: At bakke ind i en anden forælders bil på vej til kamp.

Vores træners største bedrift: At holdet der spiller i B rækken ender som puljevindere. Det havde ingen i klubben – altså ud over Nickolaj - troet på først på sæsonen.

Foto: TV 2 SPORT

Nickie Lindgaard

Nickie Lindgaard

Nickie Lindgaard

Navn: Nickie Lindgaard

Alder: 28

Kælenavn: Tommeline eller Boss/Chef

Klubnavn: Helsingør Håndbold

Hold: Speciel olympics holdet, Udviklingsholdet (Helsingør Håndbolds Handicap Hold)

Dette motto beskriver vores træner:

 • Bliv ved med at kæmpe!
 • Vi sidder ikke ned når vi træner
 • I kan det samme som alle andre

Derfor er vores træner den bedste:

 • Hun forstår os
 • Behandler os som "normale mennesker"
 • Hård og stiller krav til os, selvom det til tider er svært
 • Bruger tid på os, også uden for træningstiden. fx. tilbringer hun tid med os over i vores tilholdssted "Spuc" og styrketræner med en af holdets spillere på efterspørgsel af spillerens mor, da hun kan have svært ved altid at indgå i de forskellige øvelser i træningen.

Det husker vi bedst vores træner for:

 • Stiller krav til os - Selvom vi hver især har vores udfordringer, så formår hun at sætte passende krav til os, hver og en.
 • Hendes altid gode humør, undtagen når vi fjoller ;)

Vores træners største bedrift:

 • Vundet Helsingør kommunes Handicappris 2016
 • Vundet Helsingørs Handicapråds Årets handicappris 2016
 • Guld i regionsmesterskabet i handicap C. række.
Foto: TV 2 SPORT

Ole Nielsen

Ole Nielsen

Ole Nielsen

Navn: Ole Nielsen

Alder: 47

 

Kælenavn: Super coach

Klubnavn: Sdr. Omme

Hold: U14 drenge

Dette motto beskriver vores træner: Vi skider på den måltavle, nu skal vi ind og vise hvad vi kan.

Derfor er vores træner den bedste: Fordi han er god til at hive os op hvis vi spiller dårligt. Han giver rigtig god konstruktiv kritik. Han sætter aldrig for høje forventninger til holdet. Han er god til at lave seriøse træninger, dog stadig med lidt sjov indblandet.

Han er god til at motivere os, og give os selvtillid.

Vi indstiller vores træner fordi at han både gør noget for holdene og for klubben. Da U16 pigerne stod og manglede en træner valgte han at slå vores træningstider sammen så han kunne træne både os drenge og pigerne.

Han kommer altid til træning med godt humør og sørger for at tilpasse træningen så alle kan være med.

Det husker vi bedst vores træner for: Da vi havde spillet en RIGTIG dårlig 1. Halvleg og var bagud med 2 mål og havde ikke spillet så dårlig før, gav han os en opsang som vi aldrig vil glemme. Efter det spillede vi vores bedste halvleg måske nogensinde.

Vores træners største bedrift: Vores træners største bedrift var da han førte os til en sejr i kredsfinalen i B-rækken. Vi havde spillet to dårlige kampe lige inden, og alligevel fik han os motiveret til at vi spillede os til en sejr i finalen.

Foto: TV 2 SPORT

Michael Hauchrog

Michael Hauchrog

Michael Hauchrog

Michael og holdet.

Navn: Michael Hauchrog

Alder: 50 år

Klub: Haarby Håndboldklub

Hold: U10 piger - kommende U12

Dette motto beskriver vores træner:

If you can’t fly, than run

If you can’t run, then walk

If you can’t walk, than crawl

But whatever you do, you have to keep moving forward.

Derfor er vores træner den bedste:

Ida Marie: Michael er sjov og så motiverer han os. Det er rigtig sjovt, når vi brænder, så hopper han op og ned og råber.

Katrine: Michael er god til, at give ros og forkæle os – Vi får slushice og holder pizzaaften.

Alberte: Michael er god fordi, han har tålmodighed til at lære os, at blive en bedre spiller. Jeg ved, jeg var rigtig dårlig, da jeg startede, men han er aldrig sur på mig. Han viser bare, han ønsker at gøre mig bedre. Han roser altid, når vi gør noget godt – Det er dejligt.

Laura: Han er god til at forklare tingene, så man forstår, hvad man skal. Han repeterer meget, så det hænger fast.

Amalie: Fordi han retter på os, når vi laver fejl, så vi bliver bedre. Han er ikke en af de der kedelige, der bare får os til at løbe, men han finder på nogle sjove ting, vi skal lave. Det er godt, han kan råbe af os og at han kommer bagefter og forklarer os hvorfor.

Frida: Fordi han ikke skælder ud, men er god til at forklare tingene. Man lærer mange ting.

Kristina: Uden Michael var vi aldrig blevet Fynsmestre 2 år i træk og kommet til DM i Greve. Han er en dygtig træner, der er god til, at vise, hvad vi skal på banen. Det er altid sjovt, at være til træning.

Tatjana: Han tager sig tid til at forklare noget, hvis vi ikke har forstået det. Han bliver ikke sur, hvis vi gør noget forkert til kamp - Han forklarer, hvad vi skulle have gjort i stedet for. Han er MEGA dygtig.

Josephine: Det er mit første år til håndbold og Michael er god til at forklare mig, hvad jeg skal. Jeg kendte ikke reglerne, men er blevet meget bedre til det. Han siger også til de andre, at de skal hjælpe mig i kamp. Og så synes han, jeg skulle tage med til DM selvom jeg har brækket min albue – Jeg blevet MEGA glad.

Det husker vi bedst vores træner for: Vi husker Michael for hans altid store engagement til træning og kamp. Når han hopper og tager sig til hovedet, som en anden ”Ulrik Wilbek”.

Vores træners største bedrift: Michael har vist os vejen til at blive Fynsmestre 2 år i træk – Sidste år var vi 1. års U10 i B-rækken - I år spillede vi i A-rækken.

Michael er træner for U10 piger og U10 drenge. Han har tidligere været træner for bl.a. U12 piger. Han er formand for Haarby Håndboldklub og er selv spiller i klubben. Michael interesserer sig for vores sport – Han går op i sine hold samt klubben med liv og sjæl. Han tager ud på forhånd og ser de andres kampe, så hans egen klub/hold er velforberedte. Michael sørger for, at pigerne har det godt socialt -  pizza/burgeraften. Han uddelegerer opgaver til os som forældre, så vi altid er med på sidelinjen. 

Foto: TV 2 SPORT

Maria Kamstrup

Maria Kamstrup

Maria Kamstrup

Navn: Maria Grønkjær Kamstrup

Alder: 23 år

Kælenavn: Miria

Klubnavn: HMH - Håndbold Mejrup Hvam

Hold: U14-piger, 2. division

Dette motto beskriver vores træner: Forskellen på succes og fiasko består ikke i styrke eller viden, men i vilje.

Derfor er vores træner den bedste: Vores træner er den bedste, fordi hun både er en træner og en veninde for os. Hun vil altid have det bedste frem i en, og det bruger hun meget tid på både under og efter træning, da Maria tit bliver lidt efter træningen for at guide os hvad vi kan øve os på. Trods hendes mange korsbåndsskader, og at hun selv stoppede med at spille håndbold er hun blevet træner for at kunne vidergive hendes erfaringer og hendes glæde ved håndbold.

Det husker vi bedst vores træner for: Maria er altid glad, hvis hun har problemer kommer hun alligevel glad til træning, for det er det hun elsker aller mest, og det har hun altid gjort.

Vores træners største bedrift: Vi har aldrig spillet i divisionsrækkerne før, så Maria er kommet til Mejrup som træner og har virkelig sat Mejrup på danamarkskortet nu hvor vi er kommet i divisionsrækkerne. Men en anden af Marias store bedrifter er at hun altid er oplagt og er klar til når vi skal træne. Men Maria hjælper også altid og er klar på at give en hjælpende hånd med andre hold i klubben eller for at vejlede andre trænere i klubben. Hun brænder så meget for håndbolden og for at lære fra sig.

Foto: TV 2 SPORT

Lars Tetzlaff

Lars Tetzlaff

Lars Tetzlaff

Navn: Lars Tetzlaff

Alder: 31 år

Kælenavn: Hunsedunse

Klubnavn: AB Håndbold

Hold: U12-Piger

Dette motto beskriver vores træner: Han har styrke han har mod, han har AB i sit blod. Han kan føle han kan mærke, han har AB’s U12Piger i sit hjerte.

Derfor er vores træner den bedste:

 • God til at pleje sammenholdet
 • God til sociale arrangementer (Julebingo, Bowling, klatring, Biografture, pizzaspisning, vandkampe osv.)
 • Ekstratræninger (Strandhåndbold, i hallen osv.)
 • Meget ambitiøs og dygtiggør sig hele tiden via kurser.
 • Sørger for sponsortøj til både træning og kamp (Hjemmebane, udebane tøj og anførerbind)
 • Lange referater lagt på Facebook efter hver kamp.
 • Optager individuelle videoer, redigerer dem og sender dem personligt og med gode råd.
 • God til at inddrage pigerne i træningsmetoder.
 • Fidusbamse (Poop) som gives for en god kamp eller kampens detalje.
 • Venskabsklubber - Besøgt og har haft besøg af klubber fra Fyn og Jylland.
 • Udfordrer os hele tiden, bl.a. med træning sammen med U12 og U14-drengene samt U14-pigerne.
 • Bidrager også til klubben på mange måder. Står bl.a. for sommerskole, kamppåsætning, hjemmeside osv…
 • Arrangerer træninger med andre klubber, så vi også lærer dem lidt at kende.

Det husker vi bedst vores træner for: At han hele tiden tænker håndbold, og lever og ånder for sporten.

Vores træners største bedrift: Sportsligt at være ubesejret siden november, kun tabt 4 kampe og vundet 63 i hele sæsonen.

I sæsonen vundet 5 guldmedaljer og 1 sølv ved stævner, samt vundet A1-rækken.

Foto: TV 2 SPORT

Charlotte Bo Hald

Charlotte Bo Hald

Charlotte Bo Hald

Navn: Charlotte Bo Hald

Alder: 41

Klubnavn: Hirtshals Håndboldklub (HH80)

Hold: U10 Piger. 

Dette motto beskriver vores træner: Alle for 1 og 1 for Alle er mottoet som Charlotte har printet ind hos u10 pigerne. Skal det ene hold spille, tager det andet hold med og støtter. Og især nu hvor hold 1 har kvalificeret sig til Jysk mesterskab, har Charlotte sat et ”Must” på hos arrangøren, nemlig at hold 2 også skal med for her hos U10 pigerne, er det alle for 1 og 1 for alle, sammen er vi ET hold og står derfor meget stærkere selvom vi på papiret er 2 hold.

Derfor er vores træner bedst: Når Charlotte har træningstrøjen på, er hun grundig i opdragelsen. At stå sammen, og at opdrage til, at det er ligegyldigt hvilken plads, man har i opstillingen/kampen, men at det samlede team og sammenhold er det, der tæller. Grundessensen af Charlotte er at hun møder børnene på deres niveau og udfordre dem på alle kanter, og i alle kroge, hvilket bla. Har ført dem til Jysk mesterskab, sejr i Tornby cup og deltagelse i Morsø cup og gør at alle børn syntes det er fedt at komme til håndbold og røre sig.

Charlotte er den person som har fingeren på pulsen, hun sætter en ære i at finde nye muligheder for træningen og lære børnene andre værdier. Senest har hun fået Vendsyssel håndbold til at træne pigerne og lod dem deltage i et mini VM i Frederikshavn i forbindelse med VM håndbold for kvinder samt gentagende deltagelse med Ålborg håndbolds hjemmekampe, oplevelserne er mange når Charlotte er med.

Som forældre til børnene, er vi beæret over at overgive vores børn til en så arrangeret, troværdig og altid medfølende dygtig træner. Efter vores mening burde hun have fået en million medaljer og masser af penge for alt det arbejde og den tid hun bruger på dem.

Det husker vi bedst vores træner for: At være husket som en arrangeret, humørfyldt, humoristisk og pligtopfyldende træner er hvad børnene bla. Beskriver og husker Charlotte for som det bedste. Hun er utrolig rummelig mht. alle, uanset størrelse, sprogvanskeligheder, sejr og nederlag, og tilhørelsesforhold her er der plads til alle.

Børnene ved altid hvor de kan henvende sig på godt og ondt og ved at hun aldrig efterlader nogen uanset om det har været et nederlag eller en sejr om man er sur eller glad osv. Og de ved, at hun bestemt ikke tager et nej for et nej.

(Ungerne råber i kor ”At hun giver flødeboller når begge hold vinder”.)

Vores træners største bedrift: AT VÆRE TRÆNER FOR VORES BØRN. Charlottes allerstørste bedrifter er efter vores mening hendes pligtopfyldenhed, hvor hun i tidernes morgen var fast besluttede på at lave et håndbold hold. Hun hentede gladelig børnene i skole/SFO og tog dem med i hallen så de kunne træne og den dag i dag er de samme børn som den gang stadig en del af holdet og siden er en del hold kommet til efterfølgende og fulgt hendes målsætning.

Men udover det har Charlotte gennem tiden formået at have mange bedrifter på sig. Hun blev i 2016 kåret som Årets spar nord ildsjæl og fik et penge beløb, som hun valgte at bruge på en anerkendt træner som skulle give input/inspiration til spillerne. Hun har gennem tiden som vi har skrevet mange gange kunne fejre bla. Mangfoldig sejr ved Tornby cup, sejr hos Morsø cup, en næsten ubesejret U10 pige sæson, og senest Jysk mesterskab.

Vi som forældre, kan ikke takke hende nok og ønsker hende det bedste og håber vi har en chance i indstillingen for at sige et ordentlig tak og give hende et kæmpe skulder klap.

For os og vores børn, er hun ikke bare træner, men også sygeplejerske, mor, den bestemte, den gode og givende, hun er børnenes allesammens "mor" i deres fritidens interesse. En der 100 procent går ind for en sjov og givende træning.

På vegne af alle forældre til børn som trænes af Charlotte Bo Hald.

Foto: TV 2 SPORT

Jesper Ankersø Madsen

Jesper Ankersø Madsen

Jesper Ankersø Madsen

Navn: Jesper Emil Ankersø Madsen

Alder: 32 år

Klub: GOG Håndbold

Kælenavn: Faaborg, Faabs

Hold: U12 piger 1+2 og U14 pige2

Dette motto beskriver vores træner:

G-O-G er livet for os!

for din ære vil vi slås

Er du lille, er du stor

du på klubben tror!

ÉN FOR ALLE - ALLE FOR ÉN -

det er klubbens hjørnesten!

Er du lille, er du stor,

klubben på dig tror!

Disse mottoer bruger vores træner tit:

 • Vær tilstede i tingene.
 • Skyd hårdt!
 • Opfør jer ordenligt over for hinanden.
 • Du må ha det, som du ser ud.

 

Derfor er vores træner den bedste: Han er sjov uden for banen og seriøs på banen.

Han prioriterer pigerne højt og vælger andre ting fra, for at være sammen med pigerne. Han tager pigerne med ud at se håndbold, så de er forberedt på modstanderne som de møder i tuneringen.

Han er rigtig god til at planlægge mange ting, både sociale arrangementer og ekstra træninger/ekstra håndbold arrangementer.

Jesper er også en træner som udvikler den enkelte spiller, samtidig med at han har fokus på holdet.

Han rummer både pigehold og drengehold.

Jesper har en særlig evne til at får alle til at føle sig som en del af holdet. Og er dygtig til at skabe en årgang i stedet for individuelle hold.

Det husker vi bedst vores træner for: Han har utrolig mange sko, så hver gang vi ser ham, kommer han i et par nye.

Jesper er et stort legebarn og med på alle nye tiltag og ideer. Han har fået pigerne til at stå udenfor til et stævne og lave sjove børnelege, hvor han går forrest – og synger gerne højt, på gåture fra hal til skole under stævner, så pigerne bliver flove.

Desuden har Jesper fået pigesiden op at stå igen i klubben. Han brænder for tingene. Og så snakker han meget. Det gælder både inden kamp, under kamp og efter kamp.

Træningerne bliver ofte sluttet af med en konkurrence, hvor præmien er en slush-ice. Hvis det stod til ham, så fortsatte han gerne efter endt træning med konkurrencer eller andet håndboldnørderi.

Jesper er også arrangør for klubbens håndboldskole, som hurtig fik 100 tilmeldinger.

Jesper har været en del af klubben længe, og er en mand som alle kender og kan lide at være i selskab med. Alle spiller i klubben ved hvem Jesper er, da han har trænet stort set alle hold der findes i klubben.

Vores træners største bedrift: Få håndbolden til at være til rådighed for alle.

Foto: TV 2 SPORT

Vibeke, Heidi, Lennart

Vibeke, Heidi, Lennart

Vibeke, Heidi, Lennart

Navn: Vibeke Suldrup Christensen

Alder: 36   

Kælenavn: VIBSE

Navn: Heidi Mølby 

Alder: 41  

Navn: Lennart Nielsen 

Alder: 29 

Kælenavn: Lamaen Lennart

Klubnavn: IF92 Esbjerg

Hold: U12 Piger

Dette motto beskriver vores trænere: Sjove, gejst og tossede.

Derfor er vores trænere de bedste: De er der altid for os.

Det husker vi bedst vores trænere for: Alle vores arrangementer: natstævne, hyttetur, sommertræning, stævner og pomfrit aftener.

Vores træneres største bedrift: På grund af dem, står vi nu med 3 u12 pigehold, selvom vi ved at det i andre klubber og byer kan være svært at samle nok spillere. Det er fedt at vi er så mange, og det er klart vores træneres skyld, også at vi har det så godt med hinanden indbyrdes.

Foto: TV 2 SPORT

Christopher Plougmann

Christopher Plougmann

Christopher Plougmann

Navn: Christopher Plougmann

Alder: 24 år

Klubnavn: HIK (Hellerup)

Hold: U14-piger

Dette motto beskriver vores træner: At man ikke skal dømme en før man har lært personen at kende.

Derfor er vores træner den bedste: Vores træner er den bedste fordi han for det bedste ud af os og har styrket vores sammenhold. Han udvikler os som spillere men også som mennesker.

Det husker vi bedst vores træner for: Vi husker vores træner bedst for at have motiveret os og har troet på os gennem hele sæsonen. Vi husker ham også som en helt fantastisk træner og en særdeles god ven, som vi elsker.

Vores træners største bedrift: Den største bedrift er at han har gjort, at vi vil fortsætte som håndboldspillere og at vi har skabt større resultater end vi nogensinde havde forestillet os.

Foto: TV 2 SPORT

Jesper Johnsen

Jesper Johnsen

Jesper Johnsen

Navn: Jesper Johnsen

Alder: 50

Kælenavn: "Chefen"

Klubnavn: HC Silkeborg

Hold: U14 drenge

Dette motto beskriver vores træner: "Inspirerende og meget træning, personlige udviklingsmål og holdånd giver bedre spillere, der vinder kampe" 

Derfor er vores træner den bedste: Drengene elsker at træne på trods af op til 4 gange ugentlig træning (udover træning på deres skoler). Det skyldes, Jesper ALTID har god træning klar eller sørger for trænere, der er blandt de dygtigste indenfor deres felt (målvogtere, fysioterapeuter eller fysisk træner). 

Det husker vi bedst vores træner for: Han glemmer tit!!! Han har engang kørt med forældre til kamp 170 km. hver vej. Han havde blot glemt, at hans egen bil holdt i tomgang og med åben dør på p-pladsen i 15-20 min., indtil hans kone tilfældigvis kom forbi!! Det var vist også blevet meldt til politiet. Desuden er han meget meget entusiatisk ved sidelinjen.

Vores træners største bedrift: Han har trænet drengene i 6 år og indenfor 18 måneder vandt holdet (sommeren 2015 til julen 2016): Jydsk Pokal, Jysk Mesterskab, Verdens største udendørsstævne i Sverige, Verdens største indendørsstævne i Prag, Det uofficielle Nordiske Mesterskab i Sverige samt stævner i DK. I alt blev det til 51 sejre i træk.

Som 1 års drenge i U14 1. division, mod hold der maks. har 2 stk. 1 års spillere med, har holdet fra januar 2017 klaret sig som 1 af de 8 bedste hold i Jylland, selv om holdets spillere i gennemsnit mangler 10-15 cm og det samme i kilo for at matche modstanderne. Det er måske nok den største bedrift. Det at blive ved med at kæmpe, selv om de ved, at de bør tabe mod de større og bedre drenge - men de ved også, at de lærer af disse nederlag og det blev trods alt til 3 sejre og 6 kampe med nederlag på 1-5 mål...... og så et på 8 mål.

TILFØJET: Vores træners mest trælse bedrift:  Tabte DM finalen for U12.... i 2016. Det blev så kamp nr. 52!!!

Foto: TV 2 SPORT

Jane Bønne Petersen

Jane Bønne Petersen

Jane Bønne Petersen

Navn: Jane Petersen Larsson

Alder: 56 år

Kælenavn: Bønne

- Hedder rigtigt Jane, men i håndboldverdenen kender alle hende som Bønne. De fleste i klubben ved formentligt ikke engang, hvad hendes rigtige navn er. Vi tror, at hendes kælenavn kommer af ‘kaffebønne’, fordi hun drikker RIGTIG meget kaffe!!! Og så er hun ikke mere end en bønne høj.

I truppen kalder vi hende også for B1. Vi har nemlig to trænere, der begge har navne, der starter med B. Så de kaldes B1 og B2 - opkaldt efter “Bananer i Pyjamas”. Endnu har vi ikke set Bønne i pyjamas, men hun er ligeså sød og rar, som de originale B1 og B2.

Lille b: Igen pga. vore to trænere hvis navne starter med B. Bønne er ret lille derfor ‘Lille b’ - og vores anden træner er ret høj. Så han hedder selvfølgelig ‘Store B’.

Klubnavn: Brøndby HK

Hold: U12-Piger. Bønne er truptræner for vores trup, hvor vi er 28 spillere fordelt på tre hold. Til træning træner hun hele truppen sammen med det øvrige trænerteam. Men til kamp er hun altid afsted med 1. holdet og 3. holdet - Og når logistikken tillader det, er hun også med til 2. holdets kampe.

Dette motto beskriver vores træner: Bønne har mange guldkorn - ofte til stor underholdning for tilskuere og forældre. Men sigende for hende er:

 • “Et opmuntrende ord efter en fejl – er mere værd end en times ros efter en succes”
 • “Hvis der er kaffe på kanden, så er vi klar!”
 • “Du må godt skyde… Det er søndag”
 • “Jeg beder dig ikke om at gøre noget, jeg ikke tror på, at du kan!”

Derfor er vores træner den bedste: Bønne er den bedste træner fordi, hun læser os på en helt speciel måde. Hun gennemskuer hurtigt hvor vi er stærke, og hvor vi er knapt så stærke. Hun har stort fokus på det håndboldmæssige, men i den grad også på det sociale og den enkelte spiller på og udenfor banen.

Hun har mere end 25 års trænererfaring bag sig, og har igennem de sidste 18 – 19 år været tilknyttet Brøndby HK. Hun er nærmest en institution i sig selv i klubben, og har været foregangskvinde for meget - især indenfor holdånd og pædagogikken i BHK. Stort set alle kender Bønne og hendes lune humor. Hun har haft mange ungdomsspillere igennem sit trænerliv – og hun arbejder altid for, at alle skal opleve succes på håndboldbanen på een eller anden måde. Vi lærer, at vi skal gøre den næste god, at stå sammen både på – men også udenfor banen. At den dygtigste håndboldspiller skal være en ligeså god håndboldkammerat som den spiller, der er knapt så dygtig. At håndbold er en holdsport både på og udenfor banen.

Bønne skelner ALDRIG til niveau, hold eller årgang. Men ser gode ting i os alle sammen. Hun er direkte og vi ved, hvor vi har hende. Altid støttende og med en tro på, at vi kan, når bare vi vil. Tit ved hun, hvad vi kan - lang tid før, at vi selv ved det. Og selv om vi ikke er meget for at indrømme det, så har hun ofte ret.

Bønne er sjov – og så hjælper hun os altid, hvis der er noget, vi har svært ved eller gerne vil lære. Hun kan tusindvis af forskellige øvelser, så det bliver aldrig kedeligt at træne med hende. Hun ofrer gerne sig selv, krøller sig sammen på gulvet – og så skal vi ellers bare øve hopskud… over hende. Hun gør det sjovt og spændende at træne og spille kamp.

Det husker vi bedst vores træner for: I Bønnes øjne er der altid plads til fejl. Det betyder nemlig, at vi prøver. Hun bliver dog lidt træt i hovedet af for mange dårlige afleveringer pga. manglende koncentration. Hun påstår, at de grå hår hun har på hovedet, skyldes os. Men det siges med et glimt i øjet. Inderst inde ved hun nok godt, at det må være ‘Johnny Olsen’ (hendes hund), der er skurken. Det er i hvert fald ikke alderen, der trykker. Bønne kan godt være streng og skælde ud, hvis ikke vi hører efter eller giver os helt. Vi ved, at hun vil os det bedste, så det er fint med os – Og måske har hun også ret. Men det behøver hun ikke at vide ;O). Bønnes kommentarer til os spillere under kamp er aldrig negativt ladet. F.eks. hører man hende bebrejde størrelsen på vores sko, hvis der dømmes overtrådt i en kamp. Og vores forældre opfordres til at købe en mindre størrelse sko til os, hvis der overtrædes igen.

Vores træners største bedrift: Bønne har flere store bedrifter, men vi synes, at hun især skal hyldes for, at hun bliver ved med at være aktiv som træner år efter år – selv da hun mistede Anette sidste år. Det var – og er stadig svært for hende, men vi mærker det ikke på hende. Hun er altid superengageret og hun er altid til rådighed også for de øvrige hold i klubben, hvis de har brug for en hjælpende hånd. Bønne har ført os igennem finaler og til guldmedaljer. Hun sørger for sociale arrangementer som f.eks. vores opstartsweekend, julefrokost mv. Hun sikrer, at vi lærer af vores kampe, at vi har sjove træninger og har det godt til stævner.

En anden stor bedrift som betyder meget for os – Er måden hun, sammen med det øvrige trænerteam, har ført os sammen som én samlet trup. I starten af denne sæson fik vi tilgang af næsten et helt hold fra en anden klub. Men i løbet af meget kort tid, var vi venner på kryds og tværs af niveau, årgang og hold. Og det føltes som om, at vi havde været sammen altid.

Vi har et fantastisk sammenhold og vi føler, at vi hører til - og er det helt rigtige sted. Nemlig i BHK hos Bønne og resten af trænerteamet. Det giver sig til udtryk i, at vi har en U12P trup på 28 spillere, hvoraf der gennemsnitligt altid er 22 spillere til træning! Uanset om det er til ekstratræning om fredagen eller i en ferie. Det er en bedrift i sig selv.

Som forældre oplever vi, at vores døtre er glade og trygge til træning og til kamp. Vi oplever dem med et øget selvværd på banen – men også udenfor banen. Det er det, som Bønne og det øvrige trænerteam giver vores piger med på vejen. Det er stort. Og det er håndbold, holdsport og holdånd, når det er bedst. Det er nu engang den største bedrift i vores optik.

Derfor er Bønne “Vores Træner” – og den bedste!!!

Foto: TV 2 SPORT

Brian Westergaard Hansen

Brian Westergaard Hansen

Brian Westergaard Hansen

Navn: Brian Westergaard Hansen

Alder: 42 år

Kælenavn: Store B. Det kaldes han, fordi vi har to trænere, hvis navne starter med B. Den ene træner er ret lille og Brian er ret høj. Så “Lille b” og “Store B”.

B2 Igen pga. at begge vores trænere med navne, der starter med B. Så de kaldes B1 og B2 - opkaldt efter “Bananer i Pyjamas”. Søde, rare og vældigt energiske præcis som de originale B1 og B2, bare i håndboldtøj og ikke pyjamas.

Klubnavn: Brøndby HK

Hold: U12-Piger. Brian er truptræner for Brøndby HK U12P. Vi er 28 spillere fordelt på tre hold. Til træning træner han, sammen med det øvrige trænerteam, hele truppen. Men til kamp er han altid afsted med 2. holdet. Og hvis det passer med kampene på hjemmebane, er han også med til 1. holdets og 3. holdets kampe.

Dette motto beskriver vores træner:

 • “Du kan godt! Tro på dig selv – og bare gør’ det”
 • “Smil piger – håndbold er sjovt!”
 • “Hvis ikke det lykkes nu, så lykkes det næste gang”
 • “Skal I med på en løbetur?”

Derfor er vores træner den bedste: Brian er den bedste fordi, at han elsker håndbold – Og det smitter af på os alle sammen til træning og til kamp. Han har en klar forventning om, at vi gør, det bedste vi kan, og så længe, at vi prøver helhjertet, er der plads til at fejle herfra og til månen. Han bliver aldrig sur, men han godt kan være streng. Han vil have, at vi holder fokus og arbejder koncentreret. Men samtidig med det, må vi aldrig glemme, at det skal være sjovt at gå til håndbold.

Brian tror rigtig meget på os - Og vil have, at vi tror på os selv. Han gør træningen spændende og sjov – men han er også seriøs. Han får det bedste ud af os med sit altid gode humør og postive tilgang til alt. Han kan sagtens blive lidt træt i masken og skælde ud, hvis der kommer for mange undskyldninger. Men selv det – er han god til at få vendt til noget positivt. Vi føler os altid trygge, hørt og set i Brians selskab.

Han er supergod til at forklare, hvad han mener. Og hvis vi stadig ikke helt forstår det, kan han altid vise os det. Det hjælper en del, at han selv er en dygtig håndboldspiller med en masse trænererfaring bag sig. Vi kan ikke mærke, at det er hans første sæson som træner for børn. Det er supervigtigt for Brian, at vi alle sammen udvikler os og bliver bedre. Han opfordrer os tit til at turde at gøre nye ting både til kamp og til træning. Nogen gange sætter han en is på højkant. Og det er set før, at han har måtte have is eller kage med til hele truppen på den bekostning.

Det husker vi bedst vores træner for: Brian hjælper os til at blive bedre. Han er sjov og flink – Og så passer han på os. Han har lavet en playliste, som nogle af os bruger til opvarmning før kamp. Det er altid de samme sange, og det er med til at gøre det sjovt at varme op. Han er vildt engageret i kampene og nogle gange virker det som om, at han er lige ved at løbe ind på banen for selv at være med. Og hvis tingene bliver lidt for spændende eller lidt for kiksede, så gemmer han sig i sin trøje. Brian er superenergisk og det smitter af på os alle sammen.

Noget andet, vi vil huske Brian for - det er vores løbetræning, som han står for. Vi løber to gange om ugen før vores træning. Løbetræningen er 100% frivillig, men næsten hele truppen dukker op hver gang. Det er sjældent, at vi er færre end 20 piger til løb. Og det er uanset, hvordan vejret er. Selvom det er de færreste af os, der synes, at det er ligeså fedt at løbe som Brian gør (han er lidt tosset med det der løberi), så dukker vi alligevel op til løb. Vi kan nemlig se og mærke, at vores trænere har ret, når de siger, at vi bliver SÅ meget bedre håndboldspillere, hvis formen er i orden. Da vi startede med vores løbetræning i starten af sæsonen, var vi en del, der ikke kunne løbe 2 km. uden at gå undervejs. Nu kan vi løbe 5 km!

Brian kan også godt finde på nogle hårde træningsøvelser, hvor vi bliver pressede – og imens det står på, synes vi, at han er ret streng. Men når det er overstået, synes vi selv, at vi er superseje og vi er glade for, at have gennemført øvelserne. Han ved, at vi kan - og han hjælper og støtter os undervejs. Og vi ved selv, at hvis vi kan gennemføre Brians øvelser – så kan vi SÅ meget mere og SÅ meget andet. Een ting er sikkert, med Brian keder vi os aldrig.

Vores træners største bedrift: Brian har sammen med det øvrige trænerteam ført os sammen til en stor samlet trup. Nøgleordene er sammenhold, håndboldglæde og tryghed. Vi har det rigtig godt sammen – alle 28 spillere! Der er plads til os alle uanset niveau. Og alle får lige meget opmærksomhed og der er altid fair spilletid til alle til kamp.

I starten af sæsonen var vi kun lige spillere nok til, at kunne stille med tre hold, men Brian og det øvrige trænerteam meldte alligevel tre hold til i turneringen. Det gav vores holdleder noget logistikarbejde, men det betød, at alle kom rigtig meget i kamp og alle fik masser af spilletid. Det har varet ved sæsonen igennem på trods af spillertilgang.

Vi synes, at det er en stor bedrift, at Brian altid er med til at gøre det sjovt og spændende at komme til træning og til kamp. Det har stor betydning for vores lyst til at gå til håndbold, og det kan ses på vores træningsdeltagelse, hvor der i gennemsnit er 22 spillere – til træning – hver gang. Og det er uanset om det er til ekstra træning en fredag aften eller i en ferie. 

Brian har været med til at sørge for sociale arrangementer, lærerige kampe, sjove træninger, spændende stævner, en hyggelig opstartsweekend hvor vi blev vækket midt om natten for at løbe natteløb. Han er een af årsagerne til, at vi elsker at gå til håndbold.

Derfor er Brian “Vores Træner” – og den bedste!!!

Foto: TV 2 SPORT

Dorthe Engemand

Dorthe Engemand

Dorthe Engemand

Navn: Dorte Engemand

Alder: 50

Kælenavn: Lange

Klubnavn: IK-Vest / Ranum

Dorthes motto må bestemt være: JAMEN I MÅ FORSTÅ,  AT DET ER DET SOCIALE I SPORTEN - SOM ER DET ALLER VIGTIGSTE!

Derfor er vores træner den bedste: Det er umuligt, at sige TAK for den indsats som Dorthe Engemand bidrager med i vores klub IK-Vest / Ranum. IK Vest ligger i Ranum i Vesthimmerland - en lille landkommune på 37.000 indbyggere - her formår Dorthe, at udvise at selv en lille kommune og lille klub kan noget stort.

Dorthe træner ugentlig og frivilligt 4 hold i håndbold; drenge hold - pige hold og damehold i håndbold. Dorthe deltager endvidere i kampe hver weekend - på frivillig basis og som træner henter og bringer hun gerne alle børn. Således, at alle børn uanset social status få mulighed for, at deltage på lige fod.

Når håndbold sæsonen slutter - ja så tror alle jo, at Dorthe holder pause / men nej da ..... hun starter da et pige fodboldhold op.
Dorthe du er for vild.....TAK

Ikke nok med med, at Dorthe er frivillig træner - så er hun faktisk også idemand og ikke mindst koordinator for, at IKV er repræsenteret ved samtlige sports arrangementer i miles omkreds. Det gælder div. cups i hele landet og små ferier med vores piger.
Et tilbud som andre klubber fremhæver IKV for.

Vores træners største bedrift: Så den største bedrift er ikke hvilken sejr som er størst - men hvordan vi skaber og er sammen om en bold.
Og hun har jo ret - for vores børn, skaber venskaber på tværs af skoler og landsbyer takket være Dorthe og hendes arrangement.

Dorthe har været frivillig træner og aktiv håndboldspiller i ca. 100 år - nååå nej for hun er 50 år - men lige så længe, at alle kan husker.....min. 25 år. Men hvem tæller.....?

TAK DORTHE.

Foto: TV 2 SPORT

Danni Bach Müller

Danni Bach Müller

Danni Bach Müller

Navn: Danni Bach Müller

Alder: 28 år

Kælenavn: Dan

Klubnavn: Amager Håndbold (Holdfællesskab mellem Amager SK og Tårnby HK)

Hold: U16 piger og Amager Håndbold Akademi

Dette motto beskriver vores træner: Sammenhold er nøglen – sammen er vi stærkest.

Derfor er vores træner den bedste: Danni kom ”hjem” til Amager i sæsonen 15/16 og blev en del af et holdfællesskab der skulle være med til at tilbyde et fornuftigt håndboldtilbud på øen. U16 pigerne formåede den første sæson at skabe fine resultater, på trods af sammenlægning af piger fra to moderklubber, hvilket i høj grad skyldtes Dannis engagement både på og uden for banen. De gode resultater er fortsat i den indeværende sæson, hvor pigerne og Dannie har formået at spille sig i U16P Liga efter jul. Danni brænder for håndbolden, og for sine pigers succes, og man er ikke i tvivl om at håndbolden er indlejret i hans DNA.

Udover hans daglige gang med U16 pigerne, er han medstifter på Amager Håndbold Akademi, som er et tilbud for børn på Amager i årgang U10-U16. Sammen med andre frivillige bruger han 3 eftermiddage om ugen på at udvikle børnene individuelt både som spillere, men også som mennesker. Akademiet har haft stor succes siden dets start sidste sæson. Akademiet har været med til at gøre Danni til et forbillede for mange af de yngre spillere, som ved deltagelse i Akademiet arbejder med en dygtig og nærværende træner.

I løbet af sæsonen er han med til at arrangere og være træner ved både træningslejre, håndboldskoler og ikke mindst sociale arrangementer for ikke kun egne spillerne, men også for klubbens andre trænere. Han er i høj grad et aktiv, der er med til at skabe sammenhold og klubfølelse, som ellers kan være svært at finde nu til dags.

Dannis udadvendte personlighed og engagement i holdfællesskabet og de to moderklubber, har gjort ham til et kendt ansigt i hallerne, hvor han tilbringer størstedelen af sin frie tid, og følger med på sidelinjen når alt fra de mindste til de ældste spiller kamp. Derudover hjælper han gerne til både til træning og kamp, hvis andre trænere skulle have brug for hjælp.

Det husker vi bedst vores træner for: At være en mand med passion og drivkraft, som er med til at definere håndbolden på Amager. Et engagement der smitter af på ikke kun hans egne spillere, men på spillere i alle aldre, forældre, trænere og andre håndboldinteresserede der færdes i hallerne. Derudover har han været med til at sætte Amager på håndboldlandkortet, og herved være med til at skabe et træningsmiljø, der kan konkurrere med de selv de bedste klubber.

Vores træners største bedrift: Danni har opnået meget gennem sine mange år i håndboldens verden, men to bedrifter beskriver Dannis tid indtil videre i Amager Håndbold.

At føre U16 pigerne til en ligaplads i sæson 16/17, hvilket i høj grad skyldes ligeså meget indsatsen på banen, som uden for banen. Liga pladsen handler i for sig ikke om at være en del af de bedste hold i Danmark for Danni, det handler om at med vilje og engagement har både Danni og pigerne bevist at det er muligt at skabe resultater, selvom ingen andre rundt om i håndbold Danmark, måske har troet lige så meget på projektet, som han selv har. Det handler for Danni om at sætte sig nogle mål og drømme, og sørge for at alle arbejder hårdt for at nå derhen og gennem arbejdet udvikle sig individuelt og som hold.

At stifte Amager Håndbold Akademi og dermed være med til at give børnene endnu flere muligheder for at udvikle sig som håndboldspillere og udvikle deres menneskelige relationer.

Foto: TV 2 SPORT

Marianne og Flemming

Marianne og Flemming

Marianne og Flemming

Navn: Marianne & Flemming Nissen (indstilles som team)

Alder: Marianne (46 år) Flemming (49 år)

Kælenavn: Janne & Flemse

Klubnavn: Sundeved HK

Hold: U12 Piger

Dette motto beskriver vores træner: Vi gør ALLE til bedre håndboldspillere. Ingen mobning hos os – 0-tolerance. Sammenhold og fælles fodslag.

Derfor er vores træner de bedste: Trænerne gør pigerne trygge, rolige og giver dem selvtillid på og udenfor banen. De ser ALLE spillerne, guider ALLE spillerne og udvikler ALLE spillerne på det niveau den enkelte spiller er nu. Selvom Marianne og Flemming har meget at se til i deres hverdag, er der altid plads til os piger. Sidste sæson overnattede alle spillerne hjemme hos Marianne og Flemming i deres private hjem og brugte det som base gennem hele weekenden, hvor holdet deltog i et stævne i nærheden. Som team er de utrolig gode til at få det bedste frem i hver enkelt spiller og gøre hele holdet bedre. Alle spillere får altid spilletid. Vi bliver også nødt til at fortælle, at Marianne og Flemming IKKE selv har børn, som spiller håndbold i vores klub – derfor mener vi, det er meget usædvanligt at de bruger 10 – 15 timer hver uge på vores dejlige U12 piger. Trænerne er gennem deres fantastiske måde, at forklare og snakke med pigerne i stand til at skabe respekt omkring deres egen person, men også skabe respekt omkring den enkelte spiller og lære holdet, at de ikke er bedre end ”det svageste led”. Vores U12 piger lærer ikke kun noget om håndboldspillet, men også meget omkring hvordan de er gode kammerater og hvordan man tager hånd om et andet menneske, når de bliver kede af noget, eller kommer til træning med noget hjemmefra, som gør dem kede af det. Jeg har som forældre aldrig set en U12 pige gå hjem fra træning uden et smil på læben – skønt.

Det husker vi bedst vores træner for: Deres altid gode humør og kæmpe engagement.

Vores træners største bedrift: Er de store fremskridt hver og en af spillerne på holdet har gjort i løbet at de sidste 2 sæsoner.  At skabe et fællesskab spillerne imellem på tværs af klasser og de to hold.

Foto: TV 2 SPORT

Magnus Siglev

Magnus Siglev

Magnus Siglev

Navn: Magnus Siglev

Alder: 18 år

Kælenavn: ”Formand”

Klubnavn: Nyborg GIF

Hold: Magnus spiller selv på SUS Nyborg U18 ligahold, og i denne sæson træner han U10 drenge. Til næste sæson 2017/18, skal Magnus træne U14 drenge.

Dette motto beskriver vores træner: ”Håndbold, teambuilding og sved, sved, sved”

Derfor er vores træner den bedste: Spillere fra U14 siger: ”Han er rigtig god til at få alle med, så alle ved hvad han mener og alle får glæde ved håndbold, ”Han er ligeglad med, om det er en vigtig spiller, hvis spilleren ikke gør som han siger eller brokker sig, så bliver han taget ud”, ”Han er meget omsorgsfuld, han er super god til at hjælpe, hvis man har det lidt svært”.

Spillere som skal have Magnus i kommende sæson siger, at de glæder sig til at skulle have Magnus som træner, fordi han træner hårdt fysisk, men han forstår også håndboldspillet på en god måde, og han kan se, hvor den enkelte spiller udvikler sig”.

Spillere fra U10 siger: ”Han er god til at holde én i form. Han er sød. Han er ikke bange for at sige sin mening”. ”Han er sød, og han har altid tid til at snakke og er altid glad”.

Forældre udtaler: ”Magnus er vellidt i hele klubben af både børn, forældre og klubbens øvrige medlemmer. Han engagerer sig, arbejder selvstændigt, tager ansvar, er dedikeret i sit virke, elsker håndbold, og kan både lege og være seriøs ift træning og kamp”.

Andre ungdomsspillere udtaler: ”Magnus har altid god energi, han er altid snaksaglig. Han tager gerne sine lektier med i hallen. Han møder altid op. Er med i alt i klubben. Han er god til at holde overblik i pressede situationer. Han er udadvendt og glad og altid klar til nye udfordringer”.

Det husker vi bedst vores træner for: Magnus startede til minihåndbold som 5 årig. Allerede her var han engageret, ivrig og optaget af spillet. Han har spillet i klubben lige siden, undtagen en afstikker til GOG i en enkelt sæson som 12 årig.

Magnus har deltaget i håndboldskolen siden han blev U10 spiller – først som spiller og sidenhen som træner.

Magnus var på efterskole i 2014-15, hvor han havde håndbold som et af mange fag. Han deltog her i stævner og turneringer med efterskolen, og han bidrog til træningen af efterskoleholdet. Opholdet på efterskolen gav ham lyst til mere håndbold – både som spiller og træner. Dette satte gang i hans drøm om en karriere med håndbold på den ene eller anden måde. Magnus er i dag formand for efterskolens elevforening.

Magnus startede som træner hos U5-U8, da han var ca. 13 år. Her var han hjælpetræner i 2-3 år. Siden da har han været hjælpetræner og træner for flere af drengeholdene fra U10-U12. Magnus har derfor nu allerede en trænererfaring på 5-6 år. Magnus har deltaget i flere kurser, både interne og eksterne.

Som 16 årig var Magnus med til at starte håndboldfitness op for voksne i klubben. Han fungerede som træner for dette i en sæson. Når Magnus var træneren, blev det efter sigende gået hårdt til den.

Magnus har hjulpet til ifm flere arrangementer for koncertudvalget, når klubben har manglet arbejdskraft.

Næste sæson skal Magnus stå for U14 drengene. Det glæder han sig meget til, og han er allerede godt i gang med forberedelserne og følger med i drengenes nuværende kampe og træning.

Udover træningen og kampene, kommer Magnus ofte i hallen, idet han også arbejder i cafeteriaet. Det er et arbejde, hvor han føler sig meget hjemme. Ikke mindst fordi han på denne måde, kan tage del i klubbens liv.

Vores træners største bedrift: At han betyder så meget positivt for så mange håndboldspillere i hele klubben. Vinder af Brørup Cup i 2016 med U12 drengene.

Foto: TV 2 SPORT

Christian Thomasen

Christian Thomasen.

Christian Thomasen

Navn: Christian Thomasen

Alder: 43 år

Kælenavn: Chriller

Klubnavn: SMIFF’09

Hold: To damehold, et U4/U6-hold samt alle andre hold som mangler en ekstra hånd.

Dette motto beskriver vores træner: Kæmp for det, der står på jeres venstre bryst (klublogoet).

Derfor er vores træner den bedste:

De små klubber lever endnu – og det gør de i bedste velgående, hvis de vel at mærke huser nogle mennesker, som har den helt rette klubånd. Et sådan menneske finder du i SMIFFs håndboldafdeling, og han er til alt held VORES TRÆNER.

Christian er det man vil kalde en ægte ’’SMIFF’er’’. Christian startede med at spille håndbold i klubben, da han var 14 år, og har lige siden ikke været til at slippe af med. I dag træner han hele dameafdelingen, som indbefatter ca. 25-30 damespillere. Foruden det træner han ligeledes et U4/U6-hold. Derudover er han selv aktiv spiller på klubbens herrehold, sidder i Korshøjhallens bestyrelse, er næstformand i hovedforeningen samt sidder i SMIFFs støtteforening. Christian vægter lokalsporten enormt højt og brænder for at gøre en forskel for klubben.

Christians enorme engagement i klubben er, om muligt, endnu større, når det kommer til alle hans spillere. Christian er først og fremmest interesseret i os som håndboldspillere. Men vigtigst af alt, så interesserer han sig for os som mennesker. Er der problemer på hjemmefronten, i skolen, på jobbet osv. så ved alle i klubben, at man trygt kan komme til Christian – og når det er på plads og snakket igennem, så kan vi alle spille bragende håndboldkampe! Christian er altid villig til at yde den lille ekstra indsats for at få tingene til at fungere. Han henter gerne en spiller i Århus for at få personen med til kamp, kører ud og ser modstanderne spille eller sørger for sociale arrangementer.

Foruden det er Christians primære fokus altid at udvikle og dygtiggøre os som et hold, mens det sekundære fokus ligger på den individ-orienterede udvikling. For som Christian altid siger – ’’ingen kan vinde håndboldkampe alene’’. Han kæmper for, at alle vores hold rummer spillere som sammen er gode, fremfor at have nogle hold, hvor kun enkelte individer bærer holdet. Hermed ikke forstået at Christian ikke gå op i at udvikle hver enkel spiller. Han er der altid med gode råd, vejledning, et klap på skulderen eller en krammer.

Hans store forkærlighed for klubben smitter af på os alle. Vi er alle villige til at kæmpe ’’røven’’ ud af bukserne for det logo, der sidder på vores venstre bryst. Det er der kun en mand, der er skyld i. – OG DET ER VORES TRÆNER

Det husker vi bedst vores træner for:

At han hver tirsdag, torsdag og søndag møder trofast op på trods af, at han har måtte aflyse og udskyde utallige familiefødselsdage, fester, golfturneringer og mange andre private arrangementer.

Vores træners største bedrift:

Da han for seks sæsoner siden formåede at samle dameafdelingen, da den var ved at gå opløsning. Han var mand for at genskabe dameafdelingen på ny med et nyt forstærket sammenhold på tværs af holdene. Og vigtigst af alt, så har han formået at bibeholde det sammenhold. Det er vi ham evigt taknemmelige for. Havde Christian ikke valgt at melde sig som træner for de seks sæsoner siden, så er vi sikre på, at SMIFF håndboldafdelingen havde set helt anderledes ud den dag i dag!

Foto: TV 2 SPORT

Allan Galle Hansen

Allan Galle Hansen

Allan Galle Hansen

Alder: 37 år

Kælenavn: Galle

Klubnavn: Rødekro IF

Hold: U12 piger

Allans motto: Alting løser sig!

Dette motto beskriver vores træner: Engagement, sammenhold og gode oplevelser.

Derfor er vores træner den bedst: Stor passion for håndbold, empati, omsorgsfuld og god indlevelses evne for alle 3 holds niveau. Han er altid godt forberedt til træning 3 til 4 gange om ugen og kampe hver weekend. Derudover skaber han sammenhold blandt alle pigerne som er helt unikt.

Det husker vi bedst vores træner for: Det gode smittende humør og kæmpe engagement

Vores træner største bedrift: Allan formår at skabe et sammenhold på hele årgangen, han er lige arrangeret om det drejer sig om 1. holdet eller 3. holdet. Han skaber gode resultater i alle rækker og får pigerne til at føle sig godt tilpas. Han vejleder og tilpasser træningen til hver enkelt spiller, og hver enkelt niveau.

Dette sammenhold smitter af på forældregruppen der også har et meget stærkt sammenhold. De holder julefrokost, og tager i sommerhus sammen, når pigerne deltager i diverse stævner for at heppe og bakke op om holdene. Det er virkelig en bedrift der er værd at sætte pris på - hvilket klubben også gør.

Denne bedrift er der ikke mange der formår at opnå, på samme niveau som vores træner.

Enhver træner vurderes på resultater! ”Vores træner” skaber det største resultat igennem sammenhold for 26 piger, som er den absolutte største bedrift.

Allan formår at opnå de resultater ved at være troværdig, udvise næstekærlighed og støtte op om alle pigernes individuelle talent og niveau. Derudover er han med til at skabe gode oplevelser som f.eks. Rødspætte Cup, Partille cup, træningsweekender, og Beach håndbold.

Alle disse oplevelser han giver vores piger, viser hans store engagement og passion for håndbold.

Ud over de mange, mange timer han bruger på vores børn, har han også et fuldtidsarbejde, ægtefælle og 3 børn… børn som selvfølgelig også alle spille håndbold. Som bonusinfo kan nævnes, at Allan også selv spiller serier 1, er hjælpetræner for 3 U10 hold og er kredstræner for U14 drenge i kreds 8.

Foto: TV 2 SPORT

Helle Steffensen

Helle Steffensen

Helle Steffensen

Navn: Helle Steffensen

Alder: 39 år            

Klubnavn: Mønsted/Sparkær IF

Hold: U12- pige A

Dette motto beskriver vores træner: Ildsjæl, ideskaber, hjælpsom, ser forskelle, overskud og overblik, humørbombe, igangsætter, teamånd.

Derfor er vores træner den bedste: Helle giver den enkelte spiller selvtillid og troen på at de kan. Hun opmuntrer og giver gejst selvom spillerne laver fejl eller har et dyk i selvtilliden. Hun giver kritik på den gode måde og videreudvikler hver spiller på hver deres niveau. Hun er stabil og aflyser aldrig en træning.

Helles teamånd smitter af på spillerne og derved viderebringer hun god sportsånd til pigerne, hvilket påvirker deres håndboldspil.

Helle ser ikke problemer i noget. Hun prioriterer sociale arrangementer med pigerne højt, hvilket ses når Helle inviterer alle spillere hjem til aftensmad og overnatning efter store stævner. Helle sætter egne behov lavt og gør en forskel for hver enkelt spiller.

Helle giver gerne træningstider videre, hvis et hold ofte mister sin træningstid grundet kamp, så alle får glæde af haltiderne.

Hun lægger altid kampprogrammer for hjemmestævner op på Facebook og opholder sig for det meste altid i hallen det meste af dagen, når der er hjemmestævner. Som hun selv beskriver det: ”Hallen er mit andet hjem”. Hun laver også meget andet arbejde for klubben som f.eks. koordinering og kampfordeling. Hun hjælper også med at træne U8-piger/drenge.

Ud over at være aktiv i idrætsforeningen sidder Helle i skolebestyrelsen, forældrerådet i datterens klasse, hjælper til bl. a. Kalkmineløbet, støtter op om næsten samtlige arrangementer og fester i byen.

Citater fra spillerne:

Helle er:

 • altid glad til træning og kamp
 • god til at opmuntre til at fortsætte selvom man laver fejl
 • altid god til at lave træningen sjov
 • god til at planlægge træningen
 • god til at lære os noget
 • god til at motivere os
 • skrap på den gode måde
 • god til at give os det vi har brug for

Det husker vi bedst vores træner for: Succes, optimisme, morgengymnastik til påskecup, opstart og træning af sommerhåndbold, fødselsdagsfejring med gaver og sang til spillerne, mange interesser, Instagramgruppe med pigerne.

Vores træners største bedrift: Helle har altid været optimist og engageret sig i byen/klubben. Hun støtter op om stort set alle arrangementer/fester i byen.

Hun har fulgt disse håndboldpiger fra de var U8-spillere og til nu, hvor de spiller U12, og formået at videreudvikle dem år for år. Selv efter overstået kritisk sygdom i 2011-2012, havde Helle energi og overskud til at træne vores piger. Da de stod som U8-spillere var de ikke nok til et hold, men Helle troede på det og meldte et hold til turnering. Og ganske rigtig kom der tilgang, og der har været spillere nok til et hold siden. 

Foto: TV 2 SPORT

Per Jessen

Per Jessen

Per Jessen

Navn: Per Jessen

Alder: 56

Kælenavn: Charlie.

Klub: Skagen Håndbold klub

Derfor er vores træner den bedste: Per er både formand, træner og aktiv spiller i Skagen Håndbold klub. Heldigvis for dansk Idræt findes der ulønnede frivillige ledere stadig, og Per P. Fra Skagen er en fantastisk eksempel på den helt uundværlige skare.

Per har selv spillet håndbold for barns ben og er stadigvæk aktiv som formand, træner og spiller for Skagen håndbold, som lige er rykket op i serie 2. Og trods hans alder og efterhånden en del skavanker, piver Per aka Charlie aldrig. Han er forgangsmand både på banen og på sidelinjen.

Derudover  træner Per halvdelen af klubbens hold lige fra u 10 drenge til herre senior.

På 8. år er han formand for Skagen HK og næstformand for hallens bestyrelse, så han kender sin klub og hjemmebane ned til det mindste. Faktisk står han også i spidsen for den lokale afdeling af Dansk håndbold forbunds DHF håndboldskaravane. Der bla.har kørt håndbold for sjovt for 6-9 årige og total håndbold. Det har gjort at klubben har fået flere spillere.

Per har ikke kun spillet håndbold. Som aktiv i håndbold og fodbold har han været med til store kampe. I Skagen Ik's Jyllandsserie fodboldhold var han i 1987 med til at besejre Brøndby i pokalturneringen i en kamp der gik over i dansk fodbold historie. Og som håndboldspiller har han været med til at spille i Jyllandsserien med Skagen HK og mødt større hold og hold i pokaltuneringen som Hjørring og Ålborg KFUM.

Per er altid klar og forberedt til træning og kamp. Også selvom hans arbejde til tider kræver en tur til Hjørring for at skifte en sikring eller hvis han har haft døgn vagt er han altid klar, glad og motiverende til træning og kamp.

Det husker vi bedst vores træner for: Når klubben hjælper til arrangementer er Per altid den første som melder sig og den sidste som går hjem. Per var med till at stå for at arrangere SHK's deltagelse i træf på toppen gennem årene. Det gav et stort overskud til klubben. Han er SHK årlige Bingo banko opråber og han gør det fremragende. I forbindelse med Bingo banko og sponsore er Per den store primus motor for at få penge, gaver og tøj til klubben. Han har sørget for at klubbens brugte spilletrøje bliver sendt til Skagens skolen i Gambia.

Per overnatter gerne i hallen med u-10 drengene for at styrke sammenholdet og motivationen. Vi er en lille by med mange sportstilbud og Per er med til at få nye spillere til klubben og her i blandt også de nye integrations børn, tager han sig meget af, for at de kan få en god integration.

I klubben er der klubaften on onsdagen. Per deltager altid og leger med ungerne og taler med forældrene. Han er utroligt vellidt af forældre og forældrene er aldrig bange for at komme til ham hvis der er problemer.

Han er en fantastisk ven og altid klar til at hjælpe hvis folk har brug for det. Per har trænet sin egen datter. Tit træner fædre sine egne børn og stopper når de bliver store. Per har aldrig sat spørgsmåls tegn ved om han skulle blive ved.

Per en en undværlig blæksprutte for Skagen HK. Og som han selv siger. "For mit vedkommende har de mange oplevelser sammen med glade håndboldspillere været det hele værd".

Hvis det ikke var for Per var Skagen HK ikke det det er i dag.

Foto: TV 2 SPORT

Oliver Kristensen

Oliver Kristensen

Oliver Kristensen

Navn: Oliver Kristensen

Alder: 16 år

Kælenavn: Drengene kalder ham nogle gange "Hulk"

Klubnavn: IF Mols

Hold: U14 drenge

Dette motto beskriver vores træner: Tro på dig selv, og giv dig 100%

Derfor er vores træner den bedste: Oliver har ydet en helt fantastisk indsats med drengene. Han har formået at gøre hver og en til en bedre håndboldspiller, fået dem til at "turde", og til at tro på sig selv.

Oliver går selv på elitesportscollege i Randers, bor på skolen og spiller på Randers HHs 1. div U16, men alligevel finder han tid til at sidde 1 1/2 time i en bus, for at komme til Mols og træne U14 drenge, efter træning kører hans bedsteforældre eller holdlederen ham tilbage til Randers igen.

Det husker vi bedst vores træner for: At han har gjort os allesammen bedre

Vores træners største bedrift: Vi vandt vores række, og blev kredsmestre.

Foto: TV 2 SPORT

Allan Windeballe

Allan Windeballe

Allan Windeballe

Navn: Allan Windeballe

Alder: 31

Kælenavn: Bindeballe

Klub: Fredericia Håndbold Klub

Dette motto beskriver vores træner: Udvikling fremfor resultater

Derfor er vores træner den bedste: Har man Allan som træner ved man at han vil gøre ALT for sit hold og for spillerne. Denne nominering er egentlig ikke bare for i år, men for ALLE de år han har været træner. Han har været ungdomstræner i adskillige år og ALDRIG hængt sig i resultater. Hvilket sikrer at alle spillere på holdet er en del af holdet. Er man med på hold, så spiller man - uanset kvaliteter. Er man udtaget har man kvaliteterne. Resultater har aldrig haft fokus - med det sagt, så er ønsket om at vinde der altid - men aldrig mere end at spillernes udvilkling er det vigtigste. Kan man udvikle sine spillere, så kommer resultaterne af sig selv.

Og når det er sagt, så har alle hans hold sat utrolig flotte resultater uanset hvilken årgang hans hold har været. 

Allan er klubbens mand, men frem for alt spillernes mand. Han holder af sine spillere som han gør af sine egne børn.

Han har sikret at børn, af familier  med få midler, har kunne kommet med til stævner, ved at søge om penge gennem kommunen og lignende.

Han har stået for DHF Håndboldskole flere år i streg - dog ikke mere. 

Allan er om nogen VORES TRÆNER i Fredericia Håndbold Klub

Det husker vi bedst vores træner for: Nok mest savnet ved at han ikke er vores træner næste år. 

Vores træners største bedrift: At få os til Kredsfinalen 2016/2017

Foto: TV 2 SPORT

Lene Bachmann

Lene Bachmann

Lene Bachmann

Navn: Lene Bachmann

Alder: 43

Klubnavn: Dybbøl IU

Hold: U-14 drenge

Dette motto beskriver vores træner: Ingen kan alt, alle kan noget, sammen kan vi det hele.

Derfor er vores træner den bedste: Vores træner er den bedste, fordi hun er engageret og bruger omkring 12 timer af sin fritid, om ugen på at glæde ca. 24 håndboldglade drenge i alderen 13-15 år.

Vi er 12 fra håndboldholdet, der er gået sammen om at indstille vores træner Lene, og vi har hver især skrevet vores holdning til hvorfor hun er den bedste.

Nico: Jeg syntes Lene er den bedste træner, fordi hun ikke har for store krav til den enkelte, og hun vil altid hjælpe en, både på og uden for håndboldbanen.

Jesper: Lene er den bedste træner, fordi hun kommer altid smilende og glad, og så er hun altid klar til en god og seriøs træning.

Mads Alnor: jeg synes Lene skal vinde, fordi hun har kæmpet utroligt hårdt med 3 hold, og har udviklet en masse gode håndboldspillere. Hun lever sig også i den grad ind i det.

Oliver P: Lene skal vinde, fordi hun altid kommer og bakker op om alle 3 hold, derfor mener jeg hun skal vinde.

Emil: Lene har hver uge "spildt" sin weekend på at køre Jylland rundt med de forskellige hold. Hun har altid gået meget op i, at der er plads til alle, ligegyldigt niveau. Hun tager godt nok stadig træningen seriøst, og synes at alle skal gøre deres absolut bedste.

Jacob: Syntes det er fedt at hun både kan være seriøs, men også have humor og gøre træningen sjov.

Mads K: Altid godt forberedt til træning, hun har en masse gode øvelser. Jeg har udviklet mig rigtig meget med hende som træner, hun er altid klar når vi skal afsted til turneringer, stævner, mm. Hun bakker op om holdet 110% og står altid i spidsen i medgang og modgang.

Rune: Hun er den bedste træner, fordi hun har været der for alle 3 hold, og har brugt rigtig meget fritid på at lære os at spille håndbold.

Tobias Bach: Lene er en god træner fordi hun er klar, hun forbereder hjemmefra hvad det er vi skal til træningen, og bruger nettet til at finde videoer.

Lucas B: Jeg synes at Lene Bachmann burde være årets ungdomtræner, fordi at hun har arbejdet sindsygt hårdt for alle hold, og alle spillere. For mit eget vedkommende kan jeg fortælle at hun har presset mig til det yderste, og virkelig givet mig lysten til håndbold, og udviklet mig både som spiller og person.

Andreas P: Jeg mener at Lene Bachmann skal vinde årets ungdomstæner, fordi hun har arbejdet rigtig hårdt for alle de tre hold, som hun har været træner for. Hun er generelt en meget hårdt arbejdende træner, har gode ambitioner for alle spillere

Oliver N: Lene er den bedste ungdomstræner, fordi hun først og fremmest er engageret. Hun har en masse viden angående håndbold, samt hun laver meget arbejde hjemme fra, ved f.eks. at studere videoer med øvelser på youtube, som hun tager inspiration af, og bruger til vores træning.

Lene bruger som sagt meget af hendes fritid på at være håndbold træner, og udover at se youtube, så kører hun 3 HOLD, hvor hun altid gør sit bedste for at kunne være alle 3 steder.

Når vi tænker lidt ved siden af håndboldtræningen, så er Lene alle håndbold drengenes mor. Hun tager sig nemlig samtidig også meget af det sociale, og har sørget for at styrke det bedste sammenhold drengene imellem, som også præger vores spil på banen i en positiv retning.

Så som I nok kan høre, så har Lene alt hvad der skal til for at være den bedste ungdomstræner i Danmark.

Lene er en komplet håndboldtræner. Hun er der for alle, og vil altid os det bedste.

Det husker vi bedst vores træner for: Nu taler jeg på vegne af 1. Holdet, som spiller i 1. Division. Hun har altid været god til at motivere os til kampene, hvilket i en kamp mod topholdet AGF, som vi tabte mod med 17 mål til i første opgør, også viste hendes motivationsevne. Vi spiller nemlig over hele linjen exceptionelt og vinder et meget intenst opgør med 28-26. Det var ligesom vendepunktet for holdet, som var i en nedadgående stime, hvad angår resultater i hvert fald.

Så hendes motivationsevne er noget af det vi husker hende bedst for.

Vores træners største bedrift: Vores træners største bedrift er nok at holde 3 hold kørende med kun 24 spillere og, for det meste, kun 2 trænere.

Hun har også formået at holde gejsten oppe hos os spillere til trods for resultaterne i den første halvdel af indeværende sæson.

Håber hun vinder prisen som årets ungdomstræner 2017, det har hun virkelig fortjent.
 

Foto: TV 2 SPORT

Thomas Voss

Thomas Voss

Thomas Voss

Navn: Thomas Voss

Alder: 45

Kælenavn: Voss

Klubnavn: Raklev G & I

Hold: U14 drenge, U12 piger og herrer serie 1+2

Dette motto beskriver vores træner: Arbejdsom og energisk og respektfuld

Derfor er vores træner den bedste: Thomas er den træner som kan få alle i gang, Thomas er den træner der får selv en dårlig træningsaften til at blive en god træningsaften, Thomas er den træner er en som binder klubben sammen, ved at vise vejen frem, Thomas er en klubbens mand.

Det husker vi bedst vores træner for: Alle vil huske Thomas for at han har et stort håndbold- og klubhjerte.

Vores træners største bedrift: Thomas har fået Raklev håndbold til at opblomstre, med spillertilgang, i nedgangstider. Thomas får samlet de sidste spillere i de fleste årgange, så alle kan komme ud at spille. Thomas har fået mange af de hold han har trænet i Raklev, til at rykke op flere gange.

Foto: TV 2 SPORT

Birgitte Henriksen

Birgitte Henriksen

Birgitte Henriksen

Navn: Birgitte Henriksen

Alder: 46

Kælenavn: Vores Birgitte 

Klub: Gødvad GIF

Hold: U10 og alle de andre hold, der mangler en hånd 

Dette motto beskriver vores træner: Håndbold er for ALLE

Derfor er vores træner den bedste: Fordi hun er primus motor for hele håndboldafdelingen i Gødvad GIF... lige fra rengøring, caféen, planlægning af stævner, jule-, fastelavns-, sommer- og afslutningsfest, cykelrally (indsamling til spillerdragter og stævner til de forskellige hold), afholdelse sommerhåndbold for både U6, U8 og U10

Det husker vi bedst vores træner for: Altid parat til at give en hånd med... og er tit iværksætteren!

Vores træners største bedrift: Sommerhåndbold år efter år af flere årgange... og tager endda ekstra fri fra arbejde for, at det kan lade sig gøre

Foto: TV 2 SPORT

Olav Jørgensen

Olav Jørgensen

Olav Jørgensen

Navn: Olav Jørgensen

Alder: 63 år

Kælenavn: Olav ven eller bare Olav

Klubnavn: ØBI-BI (Brønderslev)

Hold: U14 piger

Dette motto beskriver vores træner: Hvad kan jeg sige, jeg er Olavs pige

Derfor er vores træner den bedste: Du har ALDRIG mødt så sjov en person, før du møder Olav. Han er altid i det skønneste humør (medmindre vi ikke hører efter) og på en måde er han vores allesammens bedste veninde samtidig med at han er mega dygtig træner, man kan snakke med ham om alt og han er en man virkelig kan stole på! Samtidigt er han god til at få skabt et sammenhold. Vores to klubber blev for et halvt år siden slået sammen, men Olav behandlede os som havde vi spille sammen hele tiden og nu føles det også sådan for os. Olav har altid den sygeste kampgejst, det er lige før at han med alt den kampgejst, kunne spille og vinde hele kampen uden os (haha)  

Det husker vi bedst vores træner for: At han støtter os! Olav støtter os i alt hvad vi gør og er der altid hvis man har brug for en snakke. Man kan snakke med ham om alt mellem himmel og jord. Og selvfølgelig har han også sine ufattelige dårlige jokes, som han er den eneste der griner af, hvor vi andre griner af hans grin, som lyder lidt som en heks. Han har en ufattelig gejst som træner, og det er vi ham evigt taknemlig og så han han bare en fantastisk evne til at forme et hold. (Også når det er en flok teenagetøser)

Vores træners største bedrift: At han 3 måneder efter vi blev bragt sammen som et nyt hold, fører os til 2. Division kval. Samt han efter et halvt år fører os til at spille om jyske mestreskaber.

Fra alle os piger og forældre der synes Olav er verdens bedste trænere der gør et fantastisk frivilligt arbejde.

Foto: TV 2 SPORT

Susanne Wetke

Susanne Wetke

Susanne Wetke

Navn: Susanne Wetke

Alder: 40 år

Kælenavn: Sus

Klub: Aalestrup Håndbold

Dette motto beskriver vores træner: Nu lukker i røven og tager jer sammen

Derfor er vores træner den bedste: Fordi hun siger sin mening og kan få os til at spille helt fantastisk! Hvis vi har spillet en dårlig første halvleg, så har hun taget os med i klublokalet i pausen og virkelig bare fortalt os at det virkelig er for dårligt og hun har givet så mange gode råd til hvordan vi kan spille bedre.

Det husker vi bedst vores træner for: Brækker sig i halvlegen. Hun havde selv været oppe til kamp dagen før og havde det ikke super, hun lignede en der ikke have sovet i 14 dage, og da vi så havde halvleg gik hun ud og kastede op.

Da vi på et tidspunkt vandt over puljens bedste hold, var hun helt oppe at køre. Hun var ekstremt glad (hvilket hun altid er) og hun virkede som en der havde vundet i lotto. Hun gik rundt og var bare totalt på toppen - vi var færdige af grin. Vi havde stadig en kamp der ventede og da vi skulle snakke om den, så stillede hun sig op, og pludselig begynder hun bare at bøvse og igen - vi var færdige af grin.

Vi elsker selvfølgelig vores træning ekstremt højt, men har man haft en dårlig dag og har tænkt at det bare skal overstås, så har hun bare altid fået os i godt humør igen og gjort sådan at vi bare elsker træningen mere end noget andet! Vores træninger er nogle gange noget af det sjoveste vi kan huske. Mange mener at Sus er for hård ved os, men vi elsker at hun siger sin mening og at hun bare kan finde på at råbe et eller andet underligt midt i det hele. Vi havde en træning her den anden dag hvor en af spillerne spurgte om hun måtte spille streg, her råber Sus "hoooold kæææft" og vi var totalt færdige af grin - igen! Hun er virkelig den dejligste træner man kunne ønske sig og hun gør virkelig noget godt for vores hold! Vi håber ekstremt meget på at hun kan vinde den her, da vi så kan vise hende at vi faktisk sætter ekstremt stor pris på hende.

Foto: TV 2 SPORT

Henrik Bertelsen

Henrik Bertelsen

Henrik Bertelsen

Navn: Henrik Bertelsen 

Alder: 38

Klubnavn: Ajax Kbh 

Hold: U12 piger

Derfor er vores træner den bedste: Fordi han har en drivkraft uden lige og bruger alt sin fritid på tøserne. Han er meget engageret og dygtig til at lære pigerne håndbold.

Det husker vi bedst vores træner for: At han også husker at pigerne stadig skal være sociale og harmoniske på holdet.

Vores træners største bedrift: Vandt sølv til Prag med pigerne første gang i Ajax Kbh's historie med U12.

Foto: TV 2 SPORT

Hilmija Tesnjak

Hilmija Tesnjak

Hilmija Tesnjak

Navn: Hilmija Tesnjak

Alder: 25 år

Kælenavn: HT

Klubnavn: Hover IF

Hold: U14

Dette motto beskriver vores træner: Rundt regnet (siger han hele tiden)  

Derfor er vores træner den bedste: Fordi han motiverer os og vores hal er brændt ned men han finder altid en anden løsning og så støtter han os altid, han er sød ved alle og han laver ikke forskelsbehandling.

Det husker vi bedst vores træner for: Han er der for os, han bliver aldrig sur hvis vi taber men stadig gør vores bedste så roser han os, han har en positiv indstilling.

Vores træners største bedrift: Hans største bedrift er nok at han har fået os alle til at bidrage med noget i kampene. Før vi fik ham som træner var det ikke alle der skød eller prøvede at gå mod mål.

Foto: TV 2 SPORT

Jens Kristensen

Jens Chr. Kristensen

Jens Kristensen

Navn: Jens Chr. Kristensen

Alder: 68

Kælenavn: Jenner

Klubnavn: Oure

Hold: Oure elite 2

Dette motto beskriver vores træner: Hjælpsom

Derfor er vores træner den bedste: Fordi han hjælper eleverne på linjen men ikke mindst så hjælper han og han gør hans eget hold bedre og det kan vi lide.

Det husker vi bedst vores træner for: Aldrig en sur træner.

Vores træners største bedrift: Bliver sjældent sur i en kamp.

Foto: TV 2 SPORT

Info om konkurrencen

Vores Træner

I konkurrencen ’Vores Træner’ vil TV 2 SPORT hylde alle de dedikerede og passionerede trænere, der dagligt knokler rundt om i de danske håndboldklubber. I kan som hold indstille jeres træner til at vinde konkurrencen, hvor vinderen kommer til VM for kvinder i Tyskland til december, ligesom hele holdet vinder en træningsdag med TV 2 SPORT’s håndboldekspert Bent Nyegaard.

Nu har I en unik mulighed for at hylde jeres træner for alt det, han/hun har givet jer til træning og kamp. De mange frivillige timer, der er lagt bag planlægning, koordinering, træning og kamp, kan I nu betale tilbage.

Vores reportere og fotografer vil i løbet af foråret besøge flere af de indstillede trænere, og vi bringer en række af historierne her på sport.tv2.dk og i vores håndbolddækning på TV 2 SPORT. Så jo bedre historien er, jo mere opmærksomhed og anerkendelse vil jeres træner få.

Alle indstillede trænere vil blive publiceret her på sitet. Når I har indstillet jeres egen træner, og vi har modtaget materialet, skal I dog være opmærksomme på, at vil der gå nogle dage, før I kan se vedkommende her på sitet. Vi behandler alle indstillinger meget seriøst, og det ønsker vi også, at I gør.

Når vi har modtaget jeres indstilling, vil vi også efterfølgende kontakte den indstillede træner for at få samtykke til at offentliggøre tekst og billede, og alle der deltager på en video, skal have givet samtykke, før vi publicerer videoen. Derfor skal I koordinere samtykke fra alle medvirkende, inden I indsender til os.

Foto: TV 2

Vi skal bruge et billede af jeres træner, og vi vil gerne have alle billeder til at matche hinanden så meget som muligt. Vi opfodrer jer derfor til at tage et billede af jeres træner, hvor han/hun står ved stolpen i et håndboldmål. Vi skal kunne se personen forfra, og vi vil gerne have billeder, hvor der ikke er alt muligt andet med.

Hvis I er rigtig kreative, så laver I en video med Jeres træner ud fra ovenstående kategorier (1-3 minutters video). Vær kreative og tænk på, at jo mere umage I gør jer her, jo større chance er der for, at jeres træner vinder konkurrencen. BEMÆRK: Brug kun musik i videoen, som I har rettigheder til. Undlad helst brug af musik, så sørger vi for at sætte passende underlægningsmusik på.

Foto: TV 2

Senest fredag den 28. april skal I have indsendt jeres indstilling af jeres træner, hvis de skal nå at deltage i konkurrencen. Jo før I indstiller Jeres træner, jo længere tid vil de være publiceret, og jo mere opmærksomhed vil de få.

Den 8. maj har juryen udvalgt 10 nominerede til prisen. De nominerede afsløres på tv2.dk, og herefter kan du stemme på din favorit. Afstemningen kræver et tv2.dk log in, og der er kun en stemme per login. Afstemningen løber frem til 19. maj.

Vinderen af konkurrencen vil blive kåret ved sæsonafslutningen på håndboldligaen, og vinderen kåres af nedenstående jury.

 • Jakob Larsen, tidl. træner for GOG, kommende træner for Nykøbing Falster
 • Michael V. Knudsen, tidl. landsholdspiller og Bjerringbro Silkeborg
 • Stine Bjerre Jørgensen, vært TV 2 SPORT
 • Allan Hvid, redaktionschef TV 2 SPORT
 • Bo Jakobsen, adm. direktør, Santander Consumer Bank
Foto: TV 2

1. præmie: Turen går til VM i Tyskland i december, hvor vinderen kan tage en ledsager med ned for at følge det danske kvindelandshold. Værdi 10.000 kroner. Hele holdet bliver desuden inviteret til en træningsaften med TV 2 SPORT’s håndboldekspert, Bent Nyegaard. Derudover får træneren et træningssæt, 15 håndbolde og drikkeflasker til holdet.

2. præmien er et træningssæt til træneren, 15 håndbolde og drikkeflasker til holdet.

3. præmien er 15 håndbolde og drikkeflasker til holdet.

Foto: TV 2