Håndbold

Dansk håndboldstjerne fortsætter karrieren i Rumænien

Line Jørgensen er så glad for at være i Bukarest, at hun har forlænget sin aftale med de lokale Champions League-vindere fra CSM.

Håndboldlandsholdets Line Jørgensen er fortsat på vej tilbage efter et brud i sin venstre arm.

Men armen er ikke mere medtaget, end at hun mandag var i stand til at skrive under på ny, to-årig aftale med sin rumænske klub, CSM Bukarest. 

Det skete samme dag, som Bucuresti hentede verdensstjernen Cristina Neagu til at spille venstre back.

Line Jørgensen, der ikke har været i aktion, siden hun landede uheldigt i forbindelse med landsholdets Golden League-kamp mod Rusland i oktober, når dermed op på i alt fire år i den rumænske hovedstad.

- Jeg har det rigtig godt på holdet. Det er nogle fantastiske spillere at være sammen med, og derfor var det også en let beslutning at tage to år mere i Rumænien, siger Line Jørgensen til TV 2 SPORT.

- Jeg er rigtig glad for at spille i udlandet, og jeg har helt klar lyst til flere af de oplevelser, som det giver mig.

Høje ambitioner

Danskeren skiftede til CSM Bucuresti, som klubben hedder i hjemlandet, fra FC Midtjylland i sommeren 2015.

Når man først har prøvet at Champions League en gang, så vil man gerne prøve det igen

Line Jørgensen

Dengang skiftede Jørgensen sammen med landsmandinden Maria Fisker, der vendte hjem til Randers sidste sommer, efter at de to danskere - under ledelse af endnu en dansker, Kim Ramussen - vandt Champions League i Line Jørgensens første sæson.

- Klubben ville gerne beholde mig, deres ambitioner er stadig høje, og det er mine også.

- Når man først har prøvet at Champions League en gang, så vil man gerne prøve det igen. Derfor er jeg også rigtig glad for, at klubben tror på mig, trods det skadesforløb, jeg har været igennem i min tid hernede, siger Line Jørgensen til TV 2 SPORT.

CSM Bukarest er i denne sæsons Champions League i mellemrundepulje med blandt andre FC Midtjylland og Team Esbjerg. Rumænerne kæmper lige nu for at komme videre til kvartfinalerne.

Sådan så det ud, da Bucuresti vandt Champions League i sidste sæson.

Skulle det lykkes for CSM Bukarest at komme så langt, bliver det sandsynligvis med Line Jørgensen tilbage på holdkortet for første gang siden begyndelsen af oktober.

Danskeren er så småt begyndt sin skudtræning igen, og går alt efter planen må Line Jørgensen deltage i kampe igen i løbet af marts.

Du kan i øvrigt se årsagen til Line Jørgensen ufrivillige pause, der blandt andet kostede hende deltagelsen ved EM i Sverige i december i videoen over artiklen.