Håndbold

SK Aarhus ydmyger tophold - stjerne faldt helt igennem

SK Aarhus leverede en overraskende storsejr over København Håndbold og brød dermed hovedstadsklubbens stime på otte ubesejrede kampe i streg.

To formstærke hold i hver sin del af tabellen mødtes onsdag aften.

Hjemmeholdet fra SK Aarhus kæmper i denne sæson for at undgå nedrykning, mens København Håndbold jagter andenpladsen i grundspillet.

Det var dog svært at se, at de to hold lå i hver sin ende af tabellen.

I kampens begyndelse fulgtes de to hold således ad med København Håndbold oftest et enkelt eller to mål bagefter.

En velspillende Anne Mette Hansen, der efter satte seks mål på kontoen i første halvleg, havde stor andel i, at udeholdet kom tilbage og gik til pause ved stillingen 13-13.

SK Aarhus kom flyvende ud til anden halvleg. Efter ti minutter var hjemmeholdet således foran 20-16.

Det fik et presset udehold til at satse på syvmodseks-spillet, men lige lidt hjalp det. Med et kvarter tilbage bragte Aarhus sig foran med seks ført an af Anna Sophie Okkels, der stod noteret for syv mål.

København Håndbold fik aldrig spillet til at fungere og manglede i den grad succes i skud udefra symboliseret ved Anne Cecilie de la Cours svære kamp. Få ting fungerede for landsholdssbacken, der kun scorede et enkelt mål på 13 forsøg.

Dermed led udeholdet sit første nederlag i ni kampe.

Aarhus vandt 32-25. Med har de 15 point og ligger lige over nedrykningspladserne. København Håndbold mister et skridt i kampen om den vigtige andenplads, der giver direkte adgang til DM-semifinalerne. Hovedstadsklubben ligger nummer 3.