Disciplinærudvalg afviser Pytlick: Odense får ingen omkamp

Dansk Håndbold Forbunds disciplinærudvalg har afvist at give Odense Håndbold en omkamp mod Randers HK.

Odenses håndboldkvinder får ikke nogen ny chance mod Randers HK. 

Dansk Håndbold Forbunds disciplinærudvalg har afvist den protest, som Odense nedlagde efter 21-22-nederlaget mod Randers på hjemmebane for 13 dage siden.

Det bekræfter Odenses cheftræner Jan Pytlick over for TV 2 SPORT: 

Odense følte sig snydt i de sidste sekunder af kampen, da Randers' Camilla Dalby - ifølge Odense - stod for tæt på fynboernes Maria Adler, da svenskeren skulle tage et frikast. På den måde fik Dalby generet Adler så meget, at Odense-spilleren blev forhindret i at spille bolden op til et helt fri Jessica Quintino, der kunne have sikret Odense uafgjort og ét meget vigtigt point i den tætte kamp om at komme i slutspillet. 

- Hvis man ser situationen på video, så ligger vores højrefløj (Quintino, red.) fuldstændig alene på Randers' banehalvdel. Der skulle vores spiller (Adler, red.) reelt bare have kunnet kaste bolden op til en fri spiller, og det blev hun så forhindret i. Det er derfor, vi har nedlagt protest, sagde Jan Pytlick til TV 2 SPORTi sidste uge om protesten. 

Men ifølge disciplinærudvalget er der tale om et dommerskøn, og derfor er protesten blevet afvist, forklarer udvalgets formand, advokat Jens Bertel Rasmussen.

- Dommerne skønner ikke, at det, som Camilla Dalby laver i den givne situation, er til et frikast, og når vi taler om et dommerskøn, så følger det af paragraf 17, stykke 11 i spillereglerne, at dommerskøn ikke kan appelleres, forklarer Jens Bertel Rasmussen til TV 2 SPORT.

Derfor står resultatet og Randers' sejr på 22-21 ved magt. Odense er nummer seks i Primo Tours Ligaen med 20 point og er lige akkurat med blandt de seks hold, der ligger til at komme i slutspillet. Randers er to point efter som nummer otte.

Odense Håndbold har ikke yderligere kommentarer til disciplinærudvalgets afgørelse, meddeler klubbens direktør til TV 2 SPORT. 

Se situationen fra kampen mod Randers, som fik Odense til at kræve omkamp, i videoklippet øverst.