København Håndbold skifter begge keepere til næste sæson

16x9

Både Christina Elm og norske Ine Stangvik forlader København efter denne sæson. Den nye målvogterduo bliver norsk/svensk.

Allerede tidligere pĂĄ ugen svirrede rygterne om en norsk keeper, der var pĂĄ vej til København HĂĄndbold. 

Nu bekræfter holdet pĂĄ Primo Tours Ligaens aktuelle tredjeplads, at 24-ĂĄrige Marie Tømmerbakke skal danne mĂĄlvogterduo med den svenske landsholdskeeper Johanna Bundsen fra næste sæson. 

Tømmerbakke kommer fra den norske klub Oppsal, hvor hun altid har spillet. 

- København er en meget professionel klub, og for mig er det et skridt op at komme til den danske liga, og ikke mindst hvor jeg kommer til hver dag at træne med rigtigt mange gode, dygtige spillere, hvilket er rigtigt godt for min udvikling, siger Tømmerbakke pĂĄ København HĂĄndbolds hjemmeside. 

Nordmandens ankomst betyder ogsĂĄ, at København siger farvel til sine to nuværende keepere til sommer. Hverken norske Ine Stangvik eller danske Christina Elm fĂĄr forlænget deres kontrakter.

Det er uvist, hvor de fortsætter karrieren. Ifølge TV 2 SPORT's oplysninger er blandt andre norske Storhamar interesseret i den 21-ĂĄrige Elm, der fik debut pĂĄ A-landsholdet i oktober sidste ĂĄr. 

I den danske liga mangler ogsĂĄ Team Esbjerg og Nykøbing Falster stadig at finde en mĂĄlvogter til at supplere henholdsvis Sandra Toft og Cecilie Greve. 

TV 2 SPORT har her samlet et foreløbigt overblik over de offentliggjorte klubskifter. Ligesom vi har tilføjet, hvem der forlader de enkelte klubber i de tilfælde, hvor det ikke længere er en hemmelighed.

Klik dig gennem danmarkskortet og fĂĄ et solidt overblik:

Stort transferoverblik: Sådan bliver din klub forstærket