Håndbold

Ribe-Esbjerg slår tophold og rykker tæt på slutspillet

Ribe-Esbjerg skabte overraskelsen hjemme i Blue Water Dokken, da de besejrede ligaens tophold Aalborg Håndbold i en sand målfest.

888-Ligaens førerhold, Aalborg var storfavoritter, da de skulle forsøge at ligge afstand til forfølgerne i toppen med en sejr på udebane mod Ribe-Esbjerg.

Det var hjemmeholdet, der kom bedst fra start i opgøret. Med en blanding af skarpt angrebsspil fra Esbjerg og et Aalborg-mandskab, der slet ikke dækkede op i forsvaret, så var Ribe-Esbjerg foran med 10-7 halvvejs inde i første halvleg. 

Aalborg-træner revser sine spillere i en timeout efter en dårlig start på kamepn mod Ribe-Esbjerg

En hidsig time-out fra Aalborg-træner, Aron Kristjansson, var dog med til at nordjyderne stille og roligt spillede sig ind i kampen. Samtidig viste Sander Sagosen også prøver på sit store talent. Nordmanden er med til at få Aalborg tilbage i opgøret, da de udligner for første gang i kampen til 12-12. 

Aalborg fortsatte med at skrue op for tempoet og de kunne gå til pause med en føring på 17-18.

Ribe-Esbjerg fik snakket tingene godt igennem i pausen. De kom ihvertfald ud til starten af anden halvleg med masser af fysik og tempo. Det fik presset især Aalborgs offensiv godt tilbage. I den anden ende var især Ribe-Esbjergs venstreback, Jacob Holm, i forrygende spilhumør. Han er med til at hjemme holdet stille og roligt trækker fra Aalborg. 

Det ender med en dramatisk afslutning med et rødt kort til hvert hold og en vaskeægte målfest, der skulle ud i sidste minut før afgørelsen faldt. Lukas Karlsson blev matchvinder i sidste sekund. 

Jacob Holm spillede en stor kamp, da han med otte mål var en stor del af Ribe-Esbjergs sejr på 36-34 over Aalbog Håndbold.

Ribe-Esbjerg skaber overraskelsen med en sejr på 36-34. De slår ligaens nummer ét og tager to meget vigtige point i jagten på en slutspilsplads.