Håndbold

Målmand melder afbud til landsholdet efter skud i hovedet

Håndboldligaens bedste målvogter Althea Reinhardt har meldt afbud til landsholdets Golden League-stævne i midten af marts.

For snart to uger siden blev Odense HC's målvogter, Althea Reinhardt, ramt i hovedet af et skud i starten af kampen mod TTH Holstebro.

Den unge landsholdsmålvogter lider stadig af efterveerne fra skuddet, som nu har tvunget hende til at melde afbud til Golden League-stævnet

- Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at Althea ikke kunne være med, men da hun stadig ikke er kommet sig 100 procent, er der ingen grund til at tage chancer, når det er en træningsturnering, vi skal ned at spille, siger landstræner Klavs Bruun Jørgensen i en pressemeddelelse.

19-årige Althea Reinhardt, der fik slutrundedebut for Danmark ved EM i december, har vist storspil gennem sæsonen for Odense, hvor hun faktisk er den målvogter i ligaen, der har stået med den højeste redningsprocent.

Men Klavs Bruun Jørgensen har altså set sig nødsaget til at finde en erstatning, og det bliver Randers HK's erfarne målvogter Cecilie Greve.

- Heldigvis har Cecilie gjort det rigtig godt, når hun har været med landsholdet, og derfor var det også hende, der fik buddet, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Landsholdet samles på mandag til træning og fysiske tests, inden turen går til Golden League-stævnet onsdag.

Danmark skal møde Frankrig, Rusland og Norge.