Afsløring: Stjerneplaymaker skal få Team Esbjerg tilbage til toppen

16x9
Kristina Liscevic lavede 11 mål og 28 assists for Serbien til EM i december. Til sommer kommer hun til Esbjerg. Foto: BJORN LARSSON ROSVALL / Scanpix Denmark

Serbiske Kristina Liscevic forstærker ifølge TV 2 SPORT’s oplysninger de danske mestre til den kommende sæson.

Team Esbjergs håndboldkvinder har haft et rædderligt forår, men der er markante forstærkninger på vej til de danske mestre til næste sæson. 

Vestjyderne har allerede præsenteret store navne som norske Sanne Solberg og den danske landsholdskeeper Sandra Toft, og der er endnu et stort håndboldnavn på vej, erfarer TV 2 SPORT.

Det er den serbiske landsholdsplaymaker Kristina Liscevic, som ifølge TV 2 SPORT's oplysninger har skrevet kontrakt med de forsvarende danske mestre. Hun kommer fra den ungarske klub Kisvardai, som hun skiftede til undervejs i denne sæson fra den russiske klub Kuban. 

Det er en rigtig god signing af Team Esbjerg. Liscevic er en rigtig, rigtig fin spiller. Teknisk og taktisk dygtig. Skuddet er ikke der, hun er bedst, men hun er dygtig på samspillet med stregen og på organisation. Strategisk giver hun også Team Esbjerg en mulighed for at få Polman ud på venstre back igen, hvis de vil det. Forsvarsmæssigt ser jeg hende ikke som en tovejsspiller, men det er stadig en rigtig fin signing. 

27-årige Liscevic er en stor profil på det serbiske landshold, der vandt VM-sølv for fire år siden.

Ved EM i december sidste år scorede hun ganske vist kun 11 mål, men med 28 assists lavede hun mere end dobbelt så mange assists som nummer to på det serbiske hold.

Liscevic endte som nummer otte på assistlisten til EM, selv om hendes hold røg ud af turneringen før semifinalerne.

Team Esbjergs hold til sæsonen 2017/2018

Team Esbjerg, der skal vinde sine sidste to kampe i grundspillet og have hjælp af andre hold, hvis mestrene skal have mulighed for at forsvare deres DM-guld i slutspillet, mister en række profiler til sommer.

Susanne Kastrup Forslund og Ida Bjørndalen stopper karrieren, og Jenny Alm, de to keepere Emily Stang Sando og Filippa Idehn samt topscorer Laura van der Heijden forlader alle klubben.

Du kan få det fulde overblik over alle til- og afgange i de danske dameligaklubber herunder:

Stort transferoverblik: Sådan bliver din klub forstærket