Afsl√łring: Stjerneplaymaker skal f√• Team Esbjerg tilbage til toppen

16x9
Kristina Liscevic lavede 11 mål og 28 assists for Serbien til EM i december. Til sommer kommer hun til Esbjerg. Foto: BJORN LARSSON ROSVALL / Scanpix Denmark

Serbiske Kristina Liscevic forst√¶rker if√łlge TV 2 SPORT‚Äôs oplysninger de danske mestre til den kommende s√¶son.

Team Esbjergs h√•ndboldkvinder har haft et r√¶dderligt for√•r, men der er markante forst√¶rkninger p√• vej til de danske mestre til n√¶ste s√¶son.¬†

Vestjyderne har allerede præsenteret store navne som norske Sanne Solberg og den danske landsholdskeeper Sandra Toft, og der er endnu et stort håndboldnavn på vej, erfarer TV 2 SPORT.

Det er den serbiske landsholdsplaymaker Kristina Liscevic, som if√łlge TV 2 SPORT's oplysninger har skrevet kontrakt med de forsvarende danske mestre. Hun¬†kommer fra den ungarske klub Kisvardai, som hun skiftede¬†til undervejs i denne s√¶son fra den russiske klub Kuban.¬†

Det er en rigtig god signing af Team Esbjerg. Liscevic er en rigtig, rigtig fin spiller. Teknisk og taktisk dygtig. Skuddet er ikke der, hun er bedst, men hun er dygtig på samspillet med stregen og på organisation. Strategisk giver hun også Team Esbjerg en mulighed for at få Polman ud på venstre back igen, hvis de vil det. Forsvarsmæssigt ser jeg hende ikke som en tovejsspiller, men det er stadig en rigtig fin signing. 

27-√•rige Liscevic er en stor profil p√• det serbiske landshold, der vandt VM-s√łlv for fire √•r siden.

Ved EM i december sidste år scorede hun ganske vist kun 11 mål, men med 28 assists lavede hun mere end dobbelt så mange assists som nummer to på det serbiske hold.

Liscevic¬†endte som nummer otte p√• assistlisten til EM, selv om hendes hold r√łg ud af turneringen f√łr semifinalerne.

Team Esbjergs hold til sæsonen 2017/2018

Team Esbjerg, der skal vinde sine sidste to kampe i grundspillet og have hjælp af andre hold, hvis mestrene skal have mulighed for at forsvare deres DM-guld i slutspillet, mister en række profiler til sommer.

Susanne Kastrup Forslund og Ida Bj√łrndalen stopper karrieren, og Jenny Alm, de to keepere Emily Stang Sando og Filippa Idehn samt topscorer Laura van der Heijden forlader alle klubben.

Du kan få det fulde overblik over alle til- og afgange i de danske dameligaklubber herunder:

Stort transferoverblik: Sådan bliver din klub forstærket