Håndbold

Dansk landsholdsspiller er færdig for sæsonen efter ny skade

Endnu en skade betyder, at Line Jørgensen ikke længere kommer i kamp mere i denne sæson.

Uheldet har nok engang ramt landsholdsspilleren Line Jørgensen.

Højrebacken, der til daglig spiller i CSM Bucuresti, nåede ikke engang at gøre comeback efter hendes lange skade, før hun nu er blevet ramt af en ny.

Under en træning i sin rumænske klub fik hun revet en sene over i hånden.

- Det var lidt surt, da det skete, og jeg kunne godt mærke, det ikke var særlig godt, siger 27-årige Jørgensen til TV 2 SPORT.

Efter besøg hos læger i både Danmark og Rumænien stod det klart, at en operation var en nødvendighed. En operation der tvinger hende ude for resten af sæsonen.

- Jeg kommer næsten 100 procent sikkert ikke i gang med at spille håndbold i denne sæson, men jeg er klar igen, når vi starter træningen op til den nye sæson, siger hun til TV 2 SPORT.

Den nye skade har ikke direkte noget at gøre med den håndskade, hun pådrog i oktober i forbindelse med en træningskamp med landsholdet.

Skaden var så alvorlig, at hun ikke kunne være en del af det landshold, som spillede sig frem til en semifinale ved EM i december.

Så kunne jeg godt regne ud, at det ville forlænge min genoptræning med to måneder, og det passer så med, at sæsonen når at slutte.

Er du ved at være træt af at være skadet?

- Ja, det kan man godt sige. Specielt når man får set nogle håndboldkampe. Så får man rigtig meget lyst til at se håndbold, og så kan man mærke, det kribler i fingrene.

Line Jørgensen forlængede i slutningen af februar sin kontrakt med CSM Bucuresti med to år.