Håndbold

Stort skifte under opsejling: Flensborg-dansker på vej til Barcelona

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger er den danske landsholdsmålmand Kevin Møller tæt på en kontrakt med den spanske storklub Barcelona.

En kontrakt med FC Barcelona er for mange sportsudøvere en drøm. Og den kan meget vel blive til virkelighed for den nuværende Flensborg-målmand Kevin Møller.

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger er den tidligere GOG-spiller i dialog med Barcelona om en kontrakt fra sommeren 2018, hvor hans nuværende aftale med Flensburg-Handewitt udløber.

Kevin Møller selv har endnu ikke besvaret TV 2 SPORTs henvendelse, men danskerens chef i Flensborg, direktør Dierk Schmäschke, bekræfter interessen fra den spanske klub.

- Jeg har godt hørt om interessen fra Barcelona, men jeg vil ikke kommentere yderligere på sagen, inden jeg har talt med Kevin om situationen, siger han til TV 2 SPORT.

Er der forhandlinger mellem jer og Barcelona om et skifte allerede efter denne sæson?

- Nej, vi har ikke fået en henvendelse fra Barcelona.

TV 2 SPORT har været i kontakt med FC Barcelonas presseafdeling, men de vil kun udtale sig om spillere, der er på kontrakt i klubben.

Arbejder på skifte allerede til sommer

Kevin Møller kom til SG Flensburg-Handewitt fra danske GOG i sommeren 2014, hvor han underskrev en fire år lang kontrakt. Hvis kontakten mellem den danske målmand og den spanske storklub ender i en underskrevet kontrakt, vil skiftet altså i første omgang blive effektueret i sommeren 2018.

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger bliver der dog lige nu arbejdet på en løsning, der kan sende danskeren syd på allerede efter denne sæson. Det vil dog formentlig kræve, at Barcelona køber Kevin Møller fri af kontrakten med Flensborg.

Kevin Møller, der har spillet 17 landskampe for Danmark, og senest blev sorteret fra til fordel for Jannick Green kort før VM i Frankrig, har i denne sæson tilbragt det meste af tiden på udskiftningsbænken, og det er iføgle TV 2 SPORTs oplysninger én af grundene til, at danskeren ønsker at forlade Flensborg.

Den svenske målmand Mattias Andersson har således ifølge turneringens officielle statistikker spillet 19 timer 58 minutter og 32 sekunder i Bundesligaens første 22 kampe, mens Kevin Møller har stået bare 1 time 42 minutter og 31 sekunder.

I Barcelona er Kevin Møller udset en rolle som makker til spaniernes landsholdsmålmand Gonzalo Perez de Vargas. Han skal altså afløse den nuværende makedonske andenmålmand Borko Ristovski.

Flensborg ligger i øvrigt på førstepladsen i Bundesligaen foran rivalerne fra Kiel og Rhein-Neckar Löwen. Det samme gør Barcelona i den spanske liga, hvor holdet med Jesper Nøddesbo og Lasse Andersson har vundet samtlige af sæsonens første 21 kampe.