Flensborg bekræfter dansker-skifte til Barcelona – men vil ikke sælge nu

16x9
Kevin Møller (i midten) sammen med Niklas Landin og Tomas Svensson Foto: JACQUES DEMARTHON / Scanpix Denmark

Den danske målmand Kevin Møller fortsætter karrieren i Barcelona, men først fra sommeren 2018

Nu er spørgsmålet ikke længere om, men hvornår den danske landsholdsmålmand Kevin Møller skal stå på mål i FC Barcelona.

Ifølge Flensborg Avis bekræftede direktør Dierk Schmäschke nemlig på et pressemøde torsdag aften den nyhed, som TV 2 SPORT skrev tidligere på dagen; at den danske keeper fortsætter karrieren i den spanske storklub.

- To af vores spillere forlader klubben i 2018. Kentin Mahe skifter til Veszprem, og Kevin Møller er på vej til Barcelona, sagde direktøren ifølge avisen.

Jeg vil ikke, at Kevin skifter efter denne sæson

Maik Machulla, kommende træner i Flensburg-Handewitt

Dermed forlænger Kevin Møller altså ikke den Flensborg-kontrakt, der udløber efter næste sæson. Men noget tyder altså på, at den danske målmand trods ønsket om at forlade Flensborg skal spille endnu en sæson i det nordtyske.

Den nye cheftræner i SG Flensburg-Handewitt, Maik Machulla, vil nemlig ikke umiddelbart lade Kevin Møller skifte til Barcelona allerede denne sommer – som TV 2 SPORT ellers erfarer, at både Barcelona og Kevin Møller er interesseret i.

- Det vil komme bag på vores planer, og jeg har ingen ide om at lade Kevin skifte klub nu til sommer. Jeg vil ikke, at Kevin skifter efter denne sæson, siger Maik Machulla, der efter denne sæson afløser Ljubomir Vranjes som træner i klubben, ifølge Flensborg Avis.

Udmeldingen kan selvfølgelig ses som en del af forhandlingerne med Barcelona, som i fald de gerne vil tilknytte Kevin Møller denne sommer, skal købe ham fri af kontrakten i Flensborg. Men umiddelbart ser den danske keeper altså ud til at skulle danne makkerpar med svenske Mattias Andersson i Flensborg i endnu en sæson.

Kevin Møller kom til Flensborg i sommeren 2014, hvor han skiftede fra den danske klub GOG. Han har tidligere spillet i Faaborg HK og Viking Stavanger i Norge. Han har også spillet 17 landskampe for Danmark, og han var blandt andet med ved EM i Polen 2016, hvor han agerede makker til Niklas Landin.